ΠεζικόAnnaanna έγραψε: Τρί Ιούλ 08, 2025 12:40 pmΑπό που πολεμικο ναυτικο ;Eyyehdheheje έγραψε: Τρί Ιούλ 08, 2025 12:35 pm Ρε παιδιά εμένα μου έστειλαν φύλλο κατάταξης από άλλον επιτυχόντα
μάλλον πρέπει να επικοινωνήσεις να σου στειλουν το δικο σου κ να στειλουν το αλλο σε αυτον που πρεπει
Κατάταξη ΕΠΟΠ (2025)
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 6
- Ενδιαφέροντα: Στράτος
- Επάγγελμα: Άνεργος
- Επικοινωνία:
Re: Κατάταξη ΕΠΟΠ (2025)
Ε πάρε τηλέφωνο να τους ρωτήσειςEyyehdheheje έγραψε: Τρί Ιούλ 08, 2025 12:41 pmΠεζικόAnnaanna έγραψε: Τρί Ιούλ 08, 2025 12:40 pmΑπό που πολεμικο ναυτικο ;Eyyehdheheje έγραψε: Τρί Ιούλ 08, 2025 12:35 pm Ρε παιδιά εμένα μου έστειλαν φύλλο κατάταξης από άλλον επιτυχόντα
μάλλον πρέπει να επικοινωνήσεις να σου στειλουν το δικο σου κ να στειλουν το αλλο σε αυτον που πρεπει
Έλαβα το σημείωμα κατάταξης για τον ΣΞ αλλά δεν ξέρω ι πρέπει να πάρω μαζί μου από ρούχα και όλα τα υπόλοιπα; Ρωτάω γιατί από το ναυτικό μου είχαν στείλει τι να πάρω
Νομίζω λογικά θα πρέπει να ισχύουν τα ίδια
έχεις λάβει σηνειωνα καταταξης κ από ναυτικο ή μόνο ενημέρωση; Γιατί εμένα μου έστειλαν δύο φορές το ίδιο μειλ κ οχι σημειωνα κατατξης
Ευχαριστώ για την ενημέρωση
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Να ρωτήσω κάτι άσχετο λίγο με το θέμα αλλά μου το είπαν και δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει εμείς του Οικονομικού Στρατού Ξηράς ισχύει ότι δεν θα φοράμε κανονικά την στολή χακί όταν ορκιστούμε; Γιατί μου είπαν ότι δεν φοράμε και μου φάνηκε περίεργο
παιδιά μήπως δικαιούμαστε κατάσταση επιβίβασης για να πάμε τζάμπα??Annaanna έγραψε: Τρί Ιούλ 08, 2025 12:40 pmΑπό που πολεμικο ναυτικο ;Eyyehdheheje έγραψε: Τρί Ιούλ 08, 2025 12:35 pm Ρε παιδιά εμένα μου έστειλαν φύλλο κατάταξης από άλλον επιτυχόντα
Παιδιά ξέρει κανείς πότε θα ορκιστούμε και πόσες μέρες θα πάρουμε άδεια ορκωμοσίας ;;
για οσους ειμαστε επιτυχοντες σε δυο απλα πηγαινουμε σε αυτο που θελουμε?
Παιδιά θα χρειαστώ τα φώτα σας! Δε μου έχει έρθει ακόμα το σημείωμα κατάταξης απο το στρατό ξηράς. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, αν μπω τελικά στο στρατό ξηράς θα μπορω να αλλάξω στο μέλλον ειδικότητα; Γιατί σπούδασα λογιστική και η ειδικότητα που μπαίνω εινι τεχνιτρια τηλεπικοινωνιων πυροβολικού..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες