Προκήρυξη για ΕΜΟΔΕ (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΜΟΔΕ (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Πιστεύετε θα κάνουν νέο κάλεσμα για αθλήματα; Πχ να ειδοποιήσουν άλλους 150;
giannisanton

Δημοσίευση από giannisanton »

Μπα...χλωμό δε θα κοπούν τόσα άτομα  ώστε να καλέσουν κ άλλους...ίσως βέβαια θεωρητικά όλα  ..γιατί σήμερα από ότι γράφουν χωρίς βέβαια να είναι σίγουρο κόπηκαν πόσοι???
Επισκέπτης

giannisanton έγραψε: Δευ Ιούλ 07, 2025 10:09 pm Μπα...χλωμό δε θα κοπούν τόσα άτομα  ώστε να καλέσουν κ άλλους...ίσως βέβαια θεωρητικά όλα  ..γιατί σήμερα από ότι γράφουν χωρίς βέβαια να είναι σίγουρο κόπηκαν πόσοι???

Το παιδί πιο πάνω λέει ότι από την σειρά του κόπηκαν 5 άτομα...από μία άλλη σειρά κόπηκαν 4....και ήταν 6-7 σειρές...δεν έχουμε καθαρή εικόνα μέχρι στιγμής για το πόσα άτομα δεν πήγαν η κόπηκαν 
AlexmpssFire

Δημοσίευση από AlexmpssFire »

Καλημέρα σε όλη την ομάδα και καλά αποτελέσματα σε όλους! Κόβουν για ΔΜΣ (δεν είμαι παχύσαρκος απλά είμαι αθλητής και είμαι στα 82 κλ 1.72 τα αθλήματα εννοείται τα βγάζω άνετα!)

Johnfireman

Δημοσίευση από Johnfireman »

AlexmpssFire έγραψε: Τρί Ιούλ 08, 2025 9:14 am Καλημέρα σε όλη την ομάδα και καλά αποτελέσματα σε όλους! Κόβουν για ΔΜΣ (δεν είμαι παχύσαρκος απλά είμαι αθλητής και είμαι στα 82 κλ 1.72 τα αθλήματα εννοείται τα βγάζω άνετα!)

Ερώτηση κάνεις εάν κόβουν για ΔΜΣ ή όντως έκοψαν άτομα;

Επισκέπτης

Είχαμε και σήμερα πολύ κόψιμο και αποχή 
NAS

Δημοσίευση από NAS »

Ξερουμε νουμερα. Ακουγεται οτι ειναι πολλοι ελαστικοι

giannisanton

Χτες λέγαν ότι ειναι δύσκολα όλα στα όρια. Σήμερα ακούγεται ότι είναι ελαστικοί....με λίγα λόγια ότι ναι λέμε.  Δε βγάζεις άκρη εδώ μέσα.  Ας πει.καποιος που πέρασε τι επικρατεί.
Επισκέπτης

NAS έγραψε: Τρί Ιούλ 08, 2025 2:01 pm Ξερουμε νουμερα. Ακουγεται οτι ειναι πολλοι ελαστικοι

Από που ακούστηκε αυτό; Εγω το αντίθετο ξέρω 
Επισκέπτης

Ρε μάγκες ούτε ελαστικοί ούτε αυστηροί.4 έλξεις καθαρές και στα όρια.Τωρα εάν εννοούν κάποιοι το να εμψυχώνουν να κάνει ο άλλος πιο γρήγορα για να τερματίσει ως ελαστικοί ,πάω πάσο.Κοψανε άτομο στο μήκος που έκανε 3,30 ,και στα 1000 έκοψαν και στις έλξεις.Απλα τουλάχιστον χθες που ήμουν όλοι ήταν καλά προετοιμασμένοι.Οταν ο άλλος τρέχει σε 3,20 και παρασύρει όλη τη σειρά πως θα κόψουν.
Επισκέπτης

Χθες από τα 180 ατομα επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό,σήμερα ήμασταν 108 και αυτό το λέτε ελαστικοί πάω πάσο.Και σήμερα 5-6 τους πήγαν για επανεξέταση 
giannisanton

Σήμερα τι έγινε??? Ουδείς γνωρίζει 
AlexakosLos

Δημοσίευση από AlexakosLos »

Σήμερα τεταρτη όλοι ειδικό δυναμίτες δεν κόπηκε κανένας σχεδόν μόνο όσοι δεν ήρθαν 
Επισκέπτης

Σήμερα είχε την μεγαλύτερη αποχή από όλες τις άλλες μέρες 
giannisanton

Λογικό μέχρι το νούμερο ας πούμε 250 λες κάποιο θα κοπούν η με την άποψη έχουν ελπίδες πρόσληψης..πάνω από κει δύσκολα να  μπουν σε θέσεις πρόσληψης ..ισως
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες