Προκήρυξη για ΕΜΟΔΕ (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΜΟΔΕ (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 02, 2025 1:42 pm Παλικάρια θα υπάρξει πολύ αποχή θεωρώ ότι τα 480 άτομα που κάλεσαν δε θα φτάσουν ούτε για πλάκα…Υπηρεσίες εποχικών, πολλοί από αυτούς σε νησιά με τεράστια έξοδα για να μετακινηθούν, μια διαδικασία που κρατάει 3 μέρες…Είναι πολύ λάθος που προχωράει η προκυρηξη εν μέσω αντιπυρικής δυστυχώς….Και δε θα σχολιάσω επίσης με τι συνθήκες καλούμαστε να αγωνιστούμε σε απαιτητικά αθλήματα 

Εδώ μιλάμε για την επαγγελματική σου αποκατάσταση στην πυροσβεστική, που μέχρι στιγμής τουλάχιστον είναι το μόνο σώμα ασφαλείας που αξίζει ακόμα. Όλοι όσοι μπήκαν τα ίδια τράβηξαν, όποιος δεν κατέβει για τους λόγους που είπες είναι άξιος της μοίρας του. Δεν λέω για τα παιδιά που θα παλέψουν και δεν θα τα καταφέρουν,  λέω για αυτούς που θα λένε όλες αυτές τις δικαιολογίες που αναφέρεις 

Επισκέπτης

Πώς πήγαν τα παιδιά σμρ στα αθλήματα γνωρίζουμε???
Επισκέπτης

Καλά πήγε σήμερα τώρα θα δείξει πόσοι κόπηκαν και πόσοι δεν παρουσιαστηκαν
giannisanton

Δημοσίευση από giannisanton »

Πόσοι δεν πήγαν η κόπηκαν ξέρουμε??
Επισκέπτης

Από ότι μου είπαν ήταν πολύ αυστηρά και φέτος λογικά θα είχαμε πολλά κοψίματα 
Επισκέπτης

Όποιος γνωρίζει τι ακριβώς έγινε τι κοψίματα είχαμε και πως ήταν τα αθλήματα ας ενημερώσει...!!!
Επισκέπτης

4-5 έλξεις ,στα υπόλοιπα κανονικά τα όρια .Έκανες π.χ. 3,40 στο μήκος κοβοσουν,δεν έβγαζες το 1000 στα 4,20 κοβοσουν.Αυτα
Rei

Δημοσίευση από Rei »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 07, 2025 8:16 pm 4-5 έλξεις ,στα υπόλοιπα κανονικά τα όρια .Έκανες π.χ. 3,40 στο μήκος κοβοσουν,δεν έβγαζες το 1000 στα 4,20 κοβοσουν.Αυτα

Εσυ φιλε μου περασες ή κοπηκες?
Επισκέπτης

Πέρασα ,έκανα 4 έλξεις στα υπόλοιπα ήμουν πολύ κάτω οπότε δεν είχαμε θέματα.Μιλαμε για χρόνους στο 1000 3,20 κάποιοι έκαναν.
Επισκέπτης

Εγώ έκανα κάτω από 4 λεπτά αλλά δεν ασχολήθηκα πόσο ακριβώς 
Επισκέπτης

Εχουμε γενικά εικόνα πόσοι δεν πήγαν κ πόσοι κόπηκαν; 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 07, 2025 8:26 pm Πέρασα ,έκανα 4 έλξεις στα υπόλοιπα ήμουν πολύ κάτω οπότε δεν είχαμε θέματα.Μιλαμε για χρόνους στο 1000 3,20 κάποιοι έκαναν.

Ωραιος!Αντε με το καλο!!!Κοπηκαν πολλα ατομα δηλαδη?

Επισκέπτης

Δεν ξέρω ακριβή αριθμό φίλε αλλά στη σειρά μου δεν παρουσιάστηκαν η κόπηκαν 5,σε μια άλλη σειρά κόπηκαν 4 .Ήμασταν νομίζω 6-7 σειρες
Rei

Δημοσίευση από Rei »

ΠοσΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 07, 2025 8:30 pm Δεν ξέρω ακριβή αριθμό φίλε αλλά στη σειρά μου δεν παρουσιάστηκαν η κόπηκαν 5,σε μια άλλη σειρά κόπηκαν 4 .Ήμασταν νομίζω 6-7 σειρες

Ποσα ατομα η καθε σειρα?
Επισκέπτης

20-25 άτομα νομίζω,τώρα με το άγχος δεν ασχολήθηκαμε.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες