Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
episkeptis1

Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από episkeptis1 »

Eyyehdheheje έγραψε: Παρ Ιούλ 04, 2025 5:44 pm Έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό η απορία μου γιατί δεν έχει έρθει ακόμα για το στρατό ξηράς το σημείωμα κατάταξης, που τσεκαρω προληπτικά ξανά και ξανά να δω αν είμαι με την λίστα των επιτυχόντων.....

αχαχαχαχαχαχχαχαχαχααχ κ εγώ το έκανα 😂
Giorgosth

Δημοσίευση από Giorgosth »

Mαγκες ηρεμηστε παρακαλω πολυ. Ενα πουλακι(σοβαρολογω) μου ειπε οτι αργουν να τα στειλουν γιατι ειναι πολυς ο κοσμος σε στρατο και αεροπορια σε σχεση με ναυτικο. Ηρεμηστε ετσι και αλλιως ξερουμε που θα παρουσιαστουμε και ξερουμε (ειδικα οσοι εχουμε κανει θητεια) τι χρειαζεται να εχουμε μαζι μας οποτε προς τι το αγχος δεν καταλαβαινω. Τελος παντων ο καθενας με τις ανυσηχιες του. Απο βδομαδα λογικα, αν οχι απο την αλλη.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Giorgosth έγραψε: Παρ Ιούλ 04, 2025 8:03 pm Mαγκες ηρεμηστε παρακαλω πολυ. Ενα πουλακι(σοβαρολογω) μου ειπε οτι αργουν να τα στειλουν γιατι ειναι πολυς ο κοσμος σε στρατο και αεροπορια σε σχεση με ναυτικο. Ηρεμηστε ετσι και αλλιως ξερουμε που θα παρουσιαστουμε και ξερουμε (ειδικα οσοι εχουμε κανει θητεια) τι χρειαζεται να εχουμε μαζι μας οποτε προς τι το αγχος δεν καταλαβαινω. Τελος παντων ο καθενας με τις ανυσηχιες του. Απο βδομαδα λογικα, αν οχι απο την αλλη.

Στην θητεία μου είχα ελάχιστα έως κανένα απο χαρτια κατά την κατάταξη μου.

Εδώ θα γίνει Πρόσληψη στις Ένοπλες Δυνάμεις,όχι Κατάταξη Θητειας,τα χαρτιά προφανώς και θα είναι παραπάνω

επισης να είσαι καλά που γράφεις με ευγένεια και σεβασμό το μήνυμα σου

Επισκέπτης

Giorgosth έγραψε: Παρ Ιούλ 04, 2025 8:03 pm Mαγκες ηρεμηστε παρακαλω πολυ. Ενα πουλακι(σοβαρολογω) μου ειπε οτι αργουν να τα στειλουν γιατι ειναι πολυς ο κοσμος σε στρατο και αεροπορια σε σχεση με ναυτικο. Ηρεμηστε ετσι και αλλιως ξερουμε που θα παρουσιαστουμε και ξερουμε (ειδικα οσοι εχουμε κανει θητεια) τι χρειαζεται να εχουμε μαζι μας οποτε προς τι το αγχος δεν καταλαβαινω. Τελος παντων ο καθενας με τις ανυσηχιες του. Απο βδομαδα λογικα, αν οχι απο την αλλη.

Άρα είναι βέβαιο ότι θα μπούνε όλοι στις 14/7;

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 04, 2025 9:23 pm

Άρα είναι βέβαιο ότι θα μπούνε όλοι στις 14/7;

14 με 16 είναι η κατάταξη αδερφέ. Συγκεκριμένα δεν ξέρω να σου απαντήσω. Λογικά 15 του στρατου

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες