αχαχαχαχαχαχχαχαχαχααχ κ εγώ το έκαναEyyehdheheje έγραψε: Παρ Ιούλ 04, 2025 5:44 pm Έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό η απορία μου γιατί δεν έχει έρθει ακόμα για το στρατό ξηράς το σημείωμα κατάταξης, που τσεκαρω προληπτικά ξανά και ξανά να δω αν είμαι με την λίστα των επιτυχόντων.....
Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Mαγκες ηρεμηστε παρακαλω πολυ. Ενα πουλακι(σοβαρολογω) μου ειπε οτι αργουν να τα στειλουν γιατι ειναι πολυς ο κοσμος σε στρατο και αεροπορια σε σχεση με ναυτικο. Ηρεμηστε ετσι και αλλιως ξερουμε που θα παρουσιαστουμε και ξερουμε (ειδικα οσοι εχουμε κανει θητεια) τι χρειαζεται να εχουμε μαζι μας οποτε προς τι το αγχος δεν καταλαβαινω. Τελος παντων ο καθενας με τις ανυσηχιες του. Απο βδομαδα λογικα, αν οχι απο την αλλη.
Στην θητεία μου είχα ελάχιστα έως κανένα απο χαρτια κατά την κατάταξη μου.Giorgosth έγραψε: Παρ Ιούλ 04, 2025 8:03 pm Mαγκες ηρεμηστε παρακαλω πολυ. Ενα πουλακι(σοβαρολογω) μου ειπε οτι αργουν να τα στειλουν γιατι ειναι πολυς ο κοσμος σε στρατο και αεροπορια σε σχεση με ναυτικο. Ηρεμηστε ετσι και αλλιως ξερουμε που θα παρουσιαστουμε και ξερουμε (ειδικα οσοι εχουμε κανει θητεια) τι χρειαζεται να εχουμε μαζι μας οποτε προς τι το αγχος δεν καταλαβαινω. Τελος παντων ο καθενας με τις ανυσηχιες του. Απο βδομαδα λογικα, αν οχι απο την αλλη.
Εδώ θα γίνει Πρόσληψη στις Ένοπλες Δυνάμεις,όχι Κατάταξη Θητειας,τα χαρτιά προφανώς και θα είναι παραπάνω
επισης να είσαι καλά που γράφεις με ευγένεια και σεβασμό το μήνυμα σου
Άρα είναι βέβαιο ότι θα μπούνε όλοι στις 14/7;Giorgosth έγραψε: Παρ Ιούλ 04, 2025 8:03 pm Mαγκες ηρεμηστε παρακαλω πολυ. Ενα πουλακι(σοβαρολογω) μου ειπε οτι αργουν να τα στειλουν γιατι ειναι πολυς ο κοσμος σε στρατο και αεροπορια σε σχεση με ναυτικο. Ηρεμηστε ετσι και αλλιως ξερουμε που θα παρουσιαστουμε και ξερουμε (ειδικα οσοι εχουμε κανει θητεια) τι χρειαζεται να εχουμε μαζι μας οποτε προς τι το αγχος δεν καταλαβαινω. Τελος παντων ο καθενας με τις ανυσηχιες του. Απο βδομαδα λογικα, αν οχι απο την αλλη.
14 με 16 είναι η κατάταξη αδερφέ. Συγκεκριμένα δεν ξέρω να σου απαντήσω. Λογικά 15 του στρατουΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 04, 2025 9:23 pmΆρα είναι βέβαιο ότι θα μπούνε όλοι στις 14/7;Giorgosth έγραψε: Παρ Ιούλ 04, 2025 8:03 pm Mαγκες ηρεμηστε παρακαλω πολυ. Ενα πουλακι(σοβαρολογω) μου ειπε οτι αργουν να τα στειλουν γιατι ειναι πολυς ο κοσμος σε στρατο και αεροπορια σε σχεση με ναυτικο. Ηρεμηστε ετσι και αλλιως ξερουμε που θα παρουσιαστουμε και ξερουμε (ειδικα οσοι εχουμε κανει θητεια) τι χρειαζεται να εχουμε μαζι μας οποτε προς τι το αγχος δεν καταλαβαινω. Τελος παντων ο καθενας με τις ανυσηχιες του. Απο βδομαδα λογικα, αν οχι απο την αλλη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες