Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Έχω περάσει επιτυχών στην ειδικότητα Επιμελητής Χρηματικού στον Στρατό Ξηράς; Πιστεύετε είναι καλή ειδηκότητα για μια γυναίκα;
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 92
- Ενδιαφέροντα: Κυνηγι
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Καλησπέρα, στρατό ξηράς αναλύτης εργαστηρίου ποιοτικού ελέγχου εφοδίων κλασης 1 και 3 ξέρει κανείς τι κάνεις περίπου και τι μεταθέσεις έχει; Παραμεθόριο μπορεί να πάει κάποιος δλδ;
Καλησπέρα έχει μόνο δύο μονάδες στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη πολύ καλή ειδικότητα και ειδικά άμα είσαι από την πρωτεύουσα η την συμπρωτευουσα θα μείνεις μια ζωή σπίτι σου..
Δουλειά γραφείου, εξάσκηση επάνω στο αντικείμενό σου (υποθέτω ότι έχεις πτυχίο). Μεταθέσεις παντού όμως. Στρατός δεύτερης ταχύτητας.
Καλησπέρα σε όλους για τεχνικός γραφεας υλικού πολέμου μεταθεσεις καθήκοντα γνωρίζει καποιος ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 92
- Ενδιαφέροντα: Κυνηγι
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Είσαι Θεσσαλός σωστά ;;;Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 6:55 pm Στρατολόγος ασυζητητί σε γραφείο θα επιλέξω πας καλά τι να πάω αεροπορία στρατό να κάνω το χαμαλι και είναι όλη μέρα με σφυριά στο συνεργείο και μέσα στα λάδια και σιγά τις μεταθέσεις είσαι μια ώρα μακριά από Αθήνα σε μέγαρα από Θεσσαλονίκη μια ώρα Αλέξανδρεια σιγά τα αυγά με τις μετάθεσεις θες 2 ώρες το λιγότερο πηγαινε έλα σπίτι δουλειά και πίσω Τ μ λες τώρα …
Ναι φυσικά και έχω!Οι μεταθέσεις δεν με πειράζουν απλά αναρωτιέμαι αν είναι καλή ειδηκότητα.Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!D.Y.K έγραψε: Τετ Ιούλ 02, 2025 7:15 pmΔουλειά γραφείου, εξάσκηση επάνω στο αντικείμενό σου (υποθέτω ότι έχεις πτυχίο). Μεταθέσεις παντού όμως. Στρατός δεύτερης ταχύτητας.
ΑθηνεζοσσςArxisminias έγραψε: Τετ Ιούλ 02, 2025 7:24 pmΕίσαι Θεσσαλός σωστά ;;;Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 6:55 pm Στρατολόγος ασυζητητί σε γραφείο θα επιλέξω πας καλά τι να πάω αεροπορία στρατό να κάνω το χαμαλι και είναι όλη μέρα με σφυριά στο συνεργείο και μέσα στα λάδια και σιγά τις μεταθέσεις είσαι μια ώρα μακριά από Αθήνα σε μέγαρα από Θεσσαλονίκη μια ώρα Αλέξανδρεια σιγά τα αυγά με τις μετάθεσεις θες 2 ώρες το λιγότερο πηγαινε έλα σπίτι δουλειά και πίσω Τ μ λες τώρα …
Καλησπέρα,
Επιτυχουσα στην πολεμική αεροπορία στην ειδικότητα βρεφονηπιοκομος. Αξίζει λέτε? Ποιος είναι ο μισθός? Πόσο διαρκεί η εκπαίδευση? Είναι αμεταθετο? Κανουν κανονικά υπηρεσίες?
Επιτυχουσα στην πολεμική αεροπορία στην ειδικότητα βρεφονηπιοκομος. Αξίζει λέτε? Ποιος είναι ο μισθός? Πόσο διαρκεί η εκπαίδευση? Είναι αμεταθετο? Κανουν κανονικά υπηρεσίες?
Καλησπέρα, πέρασα διαχείριση λογιστικού στο Πολεμικό ναυτικό, απο τη μία μου αρέσει σαν ειδικότητα γιατί έχω και σχετικό πτυχίο, απο την άλλη με προβληματίζει που είναι στο ναυτικό, θα έχω γενικά πολλά ναυτικά ταξίδια; Ή ελάχιστα μονα στην αρχή; Η ειδικότητα μου δεν αφορά μόνο τα πλοία , αλλά στη πράξη δε ξέρω τι ισχύει...
Την ίδια απορία έχω και εγώ αλλά δεν νομίζω να ξέρει κάποιος από το φόρουμ γιατί εχουν ξαναρωτησει παλαιότερα για την συγκεκριμένη ειδικότητα αλλά δεν υπήρχε κάποια πληροφορία δυστυχώς.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες