Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
GZ1
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 40

Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από GZ1 »

GZ1 έγραψε: Τετ Ιούλ 02, 2025 10:53 am Καλημέρα. Έχει έρθει σε κάποιον e-mail από στρατολογια? 

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Όχι φιλε
GZ1
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από GZ1 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 02, 2025 11:13 am Όχι φιλε

Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα έρθει κάποια στιγμή, χωρίς να αναφέρει πότε. Εάν είναι σήμερα αύριο ή μεθαύριο 
Anonimh

Δημοσίευση από Anonimh »

Έχω περάσει επιτυχών στην ειδικότητα Επιμελητής Χρηματικού στον Στρατό Ξηράς; Πιστεύετε είναι καλή ειδηκότητα για μια γυναίκα;😊
Arxisminias
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 92
Ενδιαφέροντα: Κυνηγι
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Δημοσίευση από Arxisminias »

Anonimh έγραψε: Τετ Ιούλ 02, 2025 12:19 pm Έχω περάσει επιτυχών στην ειδικότητα Επιμελητής Χρηματικού στον Στρατό Ξηράς; Πιστεύετε είναι καλή ειδηκότητα για μια γυναίκα;😊

Νομίζω πολύ καλή !!!
Kion

Δημοσίευση από Kion »

Καλησπέρα, στρατό ξηράς αναλύτης εργαστηρίου ποιοτικού ελέγχου εφοδίων κλασης 1 και 3 ξέρει κανείς τι κάνεις περίπου και τι μεταθέσεις έχει; Παραμεθόριο μπορεί να πάει κάποιος δλδ;
Επισκέπτης

Kion έγραψε: Τετ Ιούλ 02, 2025 1:36 pm Καλησπέρα, στρατό ξηράς αναλύτης εργαστηρίου ποιοτικού ελέγχου εφοδίων κλασης 1 και 3 ξέρει κανείς τι κάνεις περίπου και τι μεταθέσεις έχει; Παραμεθόριο μπορεί να πάει κάποιος δλδ;

Καλησπέρα έχει μόνο δύο μονάδες στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη πολύ καλή ειδικότητα και ειδικά άμα είσαι από την πρωτεύουσα η την συμπρωτευουσα θα μείνεις μια ζωή σπίτι σου..
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από D.Y.K »

Anonimh έγραψε: Τετ Ιούλ 02, 2025 12:19 pm Έχω περάσει επιτυχών στην ειδικότητα Επιμελητής Χρηματικού στον Στρατό Ξηράς; Πιστεύετε είναι καλή ειδηκότητα για μια γυναίκα;😊

Δουλειά γραφείου, εξάσκηση επάνω στο αντικείμενό σου (υποθέτω ότι έχεις πτυχίο). Μεταθέσεις παντού όμως. Στρατός δεύτερης ταχύτητας. 
Επισκέπτης

Καλησπέρα σε όλους για τεχνικός γραφεας υλικού πολέμου μεταθεσεις καθήκοντα γνωρίζει καποιος ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Arxisminias
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 92
Ενδιαφέροντα: Κυνηγι
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Δημοσίευση από Arxisminias »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 6:55 pm Στρατολόγος ασυζητητί σε γραφείο θα επιλέξω πας καλά τι να πάω αεροπορία στρατό να κάνω το χαμαλι και είναι όλη μέρα με σφυριά στο συνεργείο και μέσα στα λάδια και σιγά τις μεταθέσεις είσαι μια ώρα μακριά από Αθήνα σε μέγαρα από Θεσσαλονίκη μια ώρα Αλέξανδρεια σιγά τα αυγά με τις μετάθεσεις θες 2 ώρες το λιγότερο πηγαινε έλα σπίτι δουλειά και πίσω Τ μ λες τώρα …

Είσαι Θεσσαλός σωστά ;;;

Anonimh

Δημοσίευση από Anonimh »

D.Y.K έγραψε: Τετ Ιούλ 02, 2025 7:15 pm

Δουλειά γραφείου, εξάσκηση επάνω στο αντικείμενό σου (υποθέτω ότι έχεις πτυχίο). Μεταθέσεις παντού όμως. Στρατός δεύτερης ταχύτητας. 

Ναι φυσικά και έχω!Οι μεταθέσεις δεν με πειράζουν απλά αναρωτιέμαι αν είναι καλή ειδηκότητα.Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!😊

Επισκέπτης

Arxisminias έγραψε: Τετ Ιούλ 02, 2025 7:24 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 6:55 pm Στρατολόγος ασυζητητί σε γραφείο θα επιλέξω πας καλά τι να πάω αεροπορία στρατό να κάνω το χαμαλι και είναι όλη μέρα με σφυριά στο συνεργείο και μέσα στα λάδια και σιγά τις μεταθέσεις είσαι μια ώρα μακριά από Αθήνα σε μέγαρα από Θεσσαλονίκη μια ώρα Αλέξανδρεια σιγά τα αυγά με τις μετάθεσεις θες 2 ώρες το λιγότερο πηγαινε έλα σπίτι δουλειά και πίσω Τ μ λες τώρα …

Είσαι Θεσσαλός σωστά ;;;

Αθηνεζοσσς

Epopitisa

Δημοσίευση από Epopitisa »

Καλησπέρα, 
Επιτυχουσα στην πολεμική αεροπορία στην ειδικότητα βρεφονηπιοκομος. Αξίζει λέτε? Ποιος είναι ο μισθός? Πόσο διαρκεί η εκπαίδευση? Είναι αμεταθετο? Κανουν κανονικά υπηρεσίες? 

Effie

Δημοσίευση από Effie »

Καλησπέρα,  πέρασα διαχείριση λογιστικού στο Πολεμικό ναυτικό,  απο τη μία μου αρέσει σαν ειδικότητα γιατί έχω και σχετικό πτυχίο,  απο την άλλη με προβληματίζει που είναι στο ναυτικό,  θα έχω γενικά πολλά ναυτικά ταξίδια; Ή ελάχιστα μονα στην αρχή; Η ειδικότητα μου δεν αφορά μόνο τα πλοία , αλλά στη πράξη δε ξέρω τι ισχύει... 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 02, 2025 7:18 pm Καλησπέρα σε όλους για τεχνικός γραφεας υλικού πολέμου μεταθεσεις καθήκοντα γνωρίζει καποιος ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Την ίδια απορία έχω και εγώ αλλά δεν νομίζω να ξέρει κάποιος από το φόρουμ γιατί εχουν ξαναρωτησει παλαιότερα για την συγκεκριμένη ειδικότητα αλλά δεν υπήρχε κάποια πληροφορία δυστυχώς.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες