ΑθηναGZ1 έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 9:50 pmΠας σε όλες τις πτερυγες, λέσχη και όπου θες. Έχει σε πολλές περιοχές να πας. Είναι καλά. Από ποια περιοχή είσαι?
Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 77
- Ενδιαφέροντα: Κυνηγι
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Μάλλον έκανες φαντάρος στην ΠΑ και έχεις μπερδευτεί ή υπηρέτησες σε καμία μονάδα χαλαρή δεν έχεις καμία Τανάγρα καμία 111 καμιά 112 Ελευσίνα κλπ κλπ να καλό περάσεις για αυτό τα λες αυτάepiskeptis1 έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 11:46 pmΓτ αμφιβάλεις?
ε μπορεί να έχεις και δίκιο...αλλά Τανάγρα καλά πρέπει να είναι....Σούδα έχω ακούσει άσχημα..Arxisminias έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 7:34 amΜάλλον έκανες φαντάρος στην ΠΑ και έχεις μπερδευτεί ή υπηρέτησες σε καμία μονάδα χαλαρή δεν έχεις καμία Τανάγρα καμία 111 καμιά 112 Ελευσίνα κλπ κλπ να καλό περάσεις για αυτό τα λες αυτά
Καλημέρα αδελφέ, δεν θα έχεις κάποιο θέμα με το κινητό εμάς πέρυσι στην βασική στο Πεύκο δεν μας τα πήραν. Κανονικά μπορείς να το έχεις μαζί σου απλά όχι την ώρα εκπαίδευσης για να μην σπάσει, διότι αν γίνει να γνωρίζεις πως οι εκπαιδευτές δεν φέρουν καμία ευθύνη. Κινητό κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης μπορείς να έχεις πάνω σου μόνο εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα προσωπικό/οικογενειακο και μόνο εφόσον έχει λάβει γνώση ο διμοιρίτης και διοικητής λόχου σουΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 8:13 pmΓνωρίζεις αν οι ΕΠ.ΟΠ πριν ορκιστούν μπορούν να φέρνουν κινητά τηλέφωνα smartphones? Είμαι για Στρατό ξηράς Ειδικές Δυνάμεις,στην θητεία μου έφερα μαζί μου κινητό χωρίς κάμερα αλλά όλοι είχανε κανονικά κινητά με κάμερες,ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.Arxisminias έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 5:27 pm Κάποιοι έχετε απορίες ως προς τις μεταθέσεις γενικά σε όλα τα σώματα καταρχάς ένοπλες δυνάμεις σημαίνει μεταθέσεις!! Η αεροπορία Στρατού είναι αυτή με τις λιγότερες μεταθέσεις έχει στο στεφανοβικειο το οποίο λόγο του ντανιελ έχει πάει στην Λάρισα έχει στην πάχη μεγάρων και στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας 3 μονάδες τώρα που είστε μικροί ακόμα δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει μετάθεση εκτός αν είστε παιδιά στρατιωτικών όταν μεγαλώσετε λίγο και κάνετε οικογένεια είναι πάρα πολύ δύσκολο να ξεσπιτωθείτε όποιος έχει περάσει αεροπορία στρατού να ξέρει ότι έχει πιάσει το τζόκερ από άποψη μεταθέσεων
Καλημέρα. Έχουμε κανένα νεότερο? Πήγε σε κάποιον e-mail σε ΣΞ ή ΠΑ?
Κατανοητό,δεν θα το ρισκάρω μιας και είναι ακριβό κινητό και όρεξη να μου το κρατήσουν δεν έχω,θα αρκεστώ με ένα χωρίς κάμερα μάλλον τουλάχιστον μέχρι την ορκωμοσία,σε ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα σου,καλό υπόλοιπο μέρας σου εύχομαι.Peter2619 έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 8:43 amΚαλημέρα αδελφέ, δεν θα έχεις κάποιο θέμα με το κινητό εμάς πέρυσι στην βασική στο Πεύκο δεν μας τα πήραν. Κανονικά μπορείς να το έχεις μαζί σου απλά όχι την ώρα εκπαίδευσης για να μην σπάσει, διότι αν γίνει να γνωρίζεις πως οι εκπαιδευτές δεν φέρουν καμία ευθύνη. Κινητό κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης μπορείς να έχεις πάνω σου μόνο εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα προσωπικό/οικογενειακο και μόνο εφόσον έχει λάβει γνώση ο διμοιρίτης και διοικητής λόχου σουΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 8:13 pmΓνωρίζεις αν οι ΕΠ.ΟΠ πριν ορκιστούν μπορούν να φέρνουν κινητά τηλέφωνα smartphones? Είμαι για Στρατό ξηράς Ειδικές Δυνάμεις,στην θητεία μου έφερα μαζί μου κινητό χωρίς κάμερα αλλά όλοι είχανε κανονικά κινητά με κάμερες,ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.Arxisminias έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 5:27 pm Κάποιοι έχετε απορίες ως προς τις μεταθέσεις γενικά σε όλα τα σώματα καταρχάς ένοπλες δυνάμεις σημαίνει μεταθέσεις!! Η αεροπορία Στρατού είναι αυτή με τις λιγότερες μεταθέσεις έχει στο στεφανοβικειο το οποίο λόγο του ντανιελ έχει πάει στην Λάρισα έχει στην πάχη μεγάρων και στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας 3 μονάδες τώρα που είστε μικροί ακόμα δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει μετάθεση εκτός αν είστε παιδιά στρατιωτικών όταν μεγαλώσετε λίγο και κάνετε οικογένεια είναι πάρα πολύ δύσκολο να ξεσπιτωθείτε όποιος έχει περάσει αεροπορία στρατού να ξέρει ότι έχει πιάσει το τζόκερ από άποψη μεταθέσεων
Τσεκάρω από εχτές,έλεγξα και πριν από λίγο παντού στο email δυστυχώς ακόμη τίποτα,πάντως στην σελίδα τους βγήκε ανακοίνωση από 14 έως 16 Ιουλίου είναι η Κατάταξη.GZ1 έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 11:49 am Καλημέρα. Έχουμε κανένα νεότερο? Πήγε σε κάποιον e-mail σε ΣΞ ή ΠΑ?
Ευχαριστώ. Που έχεις περάσει?Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 12:03 pmΤσεκάρω από εχτές,έλεγξα και πριν από λίγο παντού στο email δυστυχώς ακόμη τίποτα,πάντως στην σελίδα τους βγήκε ανακοίνωση από 14 έως 16 Ιουλίου είναι η Κατάταξη.GZ1 έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 11:49 am Καλημέρα. Έχουμε κανένα νεότερο? Πήγε σε κάποιον e-mail σε ΣΞ ή ΠΑ?
Να’σαι καλά παλικάρι,Στρατό ξηράς Ειδικές Δυνάμεις,εσύ;GZ1 έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 12:09 pmΕυχαριστώ. Που έχεις περάσει?Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 12:03 pmΤσεκάρω από εχτές,έλεγξα και πριν από λίγο παντού στο email δυστυχώς ακόμη τίποτα,πάντως στην σελίδα τους βγήκε ανακοίνωση από 14 έως 16 Ιουλίου είναι η Κατάταξη.GZ1 έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 11:49 am Καλημέρα. Έχουμε κανένα νεότερο? Πήγε σε κάποιον e-mail σε ΣΞ ή ΠΑ?
Είμαι 2 επιλαχων και περιμένω δω τι θα γίνει.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 12:14 pmΝα’σαι καλά παλικάρι,Στρατό ξηράς Ειδικές Δυνάμεις,εσύ;
άμα δεν αντέξει/παρουσιαστει ή φύγει κάποιος να πας στη θέση του,να αντέξεις και να έχεις μια καλή σταδιοδρομία,λίγη τύχη θέλει μόνο,σου εύχομαι τα καλύτερα και ελπίζω να αξίζεις να πάρεις τη θέση.
Επίσης καλή δύναμηΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 12:21 pmάμα δεν αντέξει/παρουσιαστει ή φύγει κάποιος να πας στη θέση του,να αντέξεις και να έχεις μια καλή σταδιοδρομία,λίγη τύχη θέλει μόνο,σου εύχομαι τα καλύτερα και ελπίζω να αξίζεις να πάρεις τη θέση.
Όχι ΣΞΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 12:23 pm2ος επιλαχων που; Αεροπορια;
Ούτε ένας για Στρατό Ξηρά δεν έχει λάβει Σημείωμα Κατάταξης;
μπαίνω στη σελίδα της Στρατολογίας και δεν μου βγαζει τιποτα
μπαίνω στη σελίδα της Στρατολογίας και δεν μου βγαζει τιποτα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: GZ1, NikhtasK και 9 επισκέπτες