Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
GZ1
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 25

Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από GZ1 »

Καλησπέρα .Έχει έρθει σε κάποιον email στο ΣΞ ή ΠΑ ;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

GZ1 έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 7:48 pm Καλησπέρα .Έχει έρθει σε κάποιον email στο ΣΞ ή ΠΑ ;

Προς το παρόν μόνο ΠΝ

GZ1
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από GZ1 »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 7:54 pm
GZ1 έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 7:48 pm Καλησπέρα .Έχει έρθει σε κάποιον email στο ΣΞ ή ΠΑ ;

Προς το παρόν μόνο ΠΝ

Σε πόσο χρονικό διάστημα πρέπει να απαντήσουν στο email όσοι το λάβανε στο ΠΝ;
Super7

Δημοσίευση από Super7 »

GZ1 έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 7:57 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 7:54 pm

Προς το παρόν μόνο ΠΝ

Σε πόσο χρονικό διάστημα πρέπει να απαντήσουν στο email όσοι το λάβανε στο ΠΝ;

Γράφει άμεσα! Την υπεύθυνη δήλωση ότι δεν θα καταταγώ στο ΠΝ το στέλνω μόνο σε email; Ή πρέπει να πάω στην στρατολογική υπηρεσία στην οποία αναγράφει;

Επισκέπτης

Arxisminias έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 5:27 pm Κάποιοι έχετε απορίες ως προς τις μεταθέσεις γενικά σε όλα τα σώματα καταρχάς ένοπλες δυνάμεις σημαίνει μεταθέσεις!! Η αεροπορία Στρατού είναι αυτή με τις λιγότερες μεταθέσεις έχει στο στεφανοβικειο το οποίο λόγο του ντανιελ έχει πάει στην Λάρισα έχει στην πάχη μεγάρων και στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας 3 μονάδες τώρα που είστε μικροί ακόμα δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει μετάθεση εκτός αν είστε παιδιά στρατιωτικών όταν μεγαλώσετε λίγο και κάνετε οικογένεια είναι πάρα πολύ δύσκολο να ξεσπιτωθείτε όποιος έχει περάσει αεροπορία στρατού να ξέρει ότι έχει πιάσει το τζόκερ από άποψη μεταθέσεων 

Γνωρίζεις αν οι ΕΠ.ΟΠ πριν ορκιστούν μπορούν να φέρνουν κινητά τηλέφωνα smartphones? Είμαι για Στρατό ξηράς Ειδικές Δυνάμεις,στην θητεία μου έφερα μαζί μου κινητό χωρίς κάμερα αλλά όλοι είχανε κανονικά κινητά με κάμερες,ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Επισκέπτης

Καλησπέρα σε όλους επιτυχών σαν τραπεζοκομος μπορεί κάποιος να μου πει στο περίπου γιατί δεν έχω ιδέα από αεροπορια τι παίζει με αυτήν την ειδικότητα από μεταθεσεις κυρίως και καθηκοντα ευχαριστώ πολύ όλους.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 8:58 pm Καλησπέρα σε όλους επιτυχών σαν τραπεζοκομος μπορεί κάποιος να μου πει στο περίπου γιατί δεν έχω ιδέα από αεροπορια τι παίζει με αυτήν την ειδικότητα από μεταθεσεις κυρίως και καθηκοντα ευχαριστώ πολύ όλους.

Κάπου είχα διαβάσει ότι είναι αμετάθετη στο ΓΝΑ. 
Nikolaosk
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Nikolaosk »

υπηρέτης ολμων στρατος  ξηρας  
ξερει κανεις τι παιζει 
καμια γνωμη .... 

GZ1
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από GZ1 »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 8:58 pm Καλησπέρα σε όλους επιτυχών σαν τραπεζοκομος μπορεί κάποιος να μου πει στο περίπου γιατί δεν έχω ιδέα από αεροπορια τι παίζει με αυτήν την ειδικότητα από μεταθεσεις κυρίως και καθηκοντα ευχαριστώ πολύ όλους.

Πας σε όλες τις πτερυγες, λέσχη και όπου θες. Έχει σε πολλές περιοχές να πας. Είναι καλά. Από ποια περιοχή είσαι? 
Nikolaosk
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Nikolaosk »

Nikolaosk έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 9:11 pm υπηρέτης ολμων στρατος  ξηρας  
ξερει κανεις τι παιζει 
καμια γνωμη .... 

κανεις ??
Arxisminias
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 77
Ενδιαφέροντα: Κυνηγι
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Δημοσίευση από Arxisminias »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 9:07 pm

Κάπου είχα διαβάσει ότι είναι αμετάθετη στο ΓΝΑ. 

Πας σε οποιαδήποτε μονάδα αν είναι δυνατόν αμετάθετος ο τραπεζοκομος παντού πας όπου υπάρχει λέσχη δηλαδή παντού 

Arxisminias
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 8:13 pm
Arxisminias έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 5:27 pm Κάποιοι έχετε απορίες ως προς τις μεταθέσεις γενικά σε όλα τα σώματα καταρχάς ένοπλες δυνάμεις σημαίνει μεταθέσεις!! Η αεροπορία Στρατού είναι αυτή με τις λιγότερες μεταθέσεις έχει στο στεφανοβικειο το οποίο λόγο του ντανιελ έχει πάει στην Λάρισα έχει στην πάχη μεγάρων και στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας 3 μονάδες τώρα που είστε μικροί ακόμα δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει μετάθεση εκτός αν είστε παιδιά στρατιωτικών όταν μεγαλώσετε λίγο και κάνετε οικογένεια είναι πάρα πολύ δύσκολο να ξεσπιτωθείτε όποιος έχει περάσει αεροπορία στρατού να ξέρει ότι έχει πιάσει το τζόκερ από άποψη μεταθέσεων 

Γνωρίζεις αν οι ΕΠ.ΟΠ πριν ορκιστούν μπορούν να φέρνουν κινητά τηλέφωνα smartphones? Είμαι για Στρατό ξηράς Ειδικές Δυνάμεις,στην θητεία μου έφερα μαζί μου κινητό χωρίς κάμερα αλλά όλοι είχανε κανονικά κινητά με κάμερες,ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Στην Τρίπολη στην προηγούμενη σειρά δεν είχανε κινητά 

Επισκέπτης

Παιδια ελατε ολοι αεροπορια. Θα περασετε τελεια. Σαν κατασκηνωση ειναι. 
Arxisminias
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 10:32 pm Παιδια ελατε ολοι αεροπορια. Θα περασετε τελεια. Σαν κατασκηνωση ειναι. 

Χαχαχαχα στάνταρ 
episkeptis1

Δημοσίευση από episkeptis1 »

Arxisminias έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 11:29 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 10:32 pm Παιδια ελατε ολοι αεροπορια. Θα περασετε τελεια. Σαν κατασκηνωση ειναι. 

Χαχαχαχα στάνταρ 

Γτ αμφιβάλεις?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες