Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Καλησπέρα .Έχει έρθει σε κάποιον email στο ΣΞ ή ΠΑ ;
Προς το παρόν μόνο ΠΝ
Γράφει άμεσα! Την υπεύθυνη δήλωση ότι δεν θα καταταγώ στο ΠΝ το στέλνω μόνο σε email; Ή πρέπει να πάω στην στρατολογική υπηρεσία στην οποία αναγράφει;
Γνωρίζεις αν οι ΕΠ.ΟΠ πριν ορκιστούν μπορούν να φέρνουν κινητά τηλέφωνα smartphones? Είμαι για Στρατό ξηράς Ειδικές Δυνάμεις,στην θητεία μου έφερα μαζί μου κινητό χωρίς κάμερα αλλά όλοι είχανε κανονικά κινητά με κάμερες,ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.Arxisminias έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 5:27 pm Κάποιοι έχετε απορίες ως προς τις μεταθέσεις γενικά σε όλα τα σώματα καταρχάς ένοπλες δυνάμεις σημαίνει μεταθέσεις!! Η αεροπορία Στρατού είναι αυτή με τις λιγότερες μεταθέσεις έχει στο στεφανοβικειο το οποίο λόγο του ντανιελ έχει πάει στην Λάρισα έχει στην πάχη μεγάρων και στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας 3 μονάδες τώρα που είστε μικροί ακόμα δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει μετάθεση εκτός αν είστε παιδιά στρατιωτικών όταν μεγαλώσετε λίγο και κάνετε οικογένεια είναι πάρα πολύ δύσκολο να ξεσπιτωθείτε όποιος έχει περάσει αεροπορία στρατού να ξέρει ότι έχει πιάσει το τζόκερ από άποψη μεταθέσεων
Καλησπέρα σε όλους επιτυχών σαν τραπεζοκομος μπορεί κάποιος να μου πει στο περίπου γιατί δεν έχω ιδέα από αεροπορια τι παίζει με αυτήν την ειδικότητα από μεταθεσεις κυρίως και καθηκοντα ευχαριστώ πολύ όλους.
Κάπου είχα διαβάσει ότι είναι αμετάθετη στο ΓΝΑ.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 14
υπηρέτης ολμων στρατος ξηρας
ξερει κανεις τι παιζει
καμια γνωμη ....
ξερει κανεις τι παιζει
καμια γνωμη ....
Πας σε όλες τις πτερυγες, λέσχη και όπου θες. Έχει σε πολλές περιοχές να πας. Είναι καλά. Από ποια περιοχή είσαι?
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 14
κανεις ??Nikolaosk έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 9:11 pm υπηρέτης ολμων στρατος ξηρας
ξερει κανεις τι παιζει
καμια γνωμη ....
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 77
- Ενδιαφέροντα: Κυνηγι
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Στην Τρίπολη στην προηγούμενη σειρά δεν είχανε κινητάΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 8:13 pmΓνωρίζεις αν οι ΕΠ.ΟΠ πριν ορκιστούν μπορούν να φέρνουν κινητά τηλέφωνα smartphones? Είμαι για Στρατό ξηράς Ειδικές Δυνάμεις,στην θητεία μου έφερα μαζί μου κινητό χωρίς κάμερα αλλά όλοι είχανε κανονικά κινητά με κάμερες,ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.Arxisminias έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 5:27 pm Κάποιοι έχετε απορίες ως προς τις μεταθέσεις γενικά σε όλα τα σώματα καταρχάς ένοπλες δυνάμεις σημαίνει μεταθέσεις!! Η αεροπορία Στρατού είναι αυτή με τις λιγότερες μεταθέσεις έχει στο στεφανοβικειο το οποίο λόγο του ντανιελ έχει πάει στην Λάρισα έχει στην πάχη μεγάρων και στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας 3 μονάδες τώρα που είστε μικροί ακόμα δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει μετάθεση εκτός αν είστε παιδιά στρατιωτικών όταν μεγαλώσετε λίγο και κάνετε οικογένεια είναι πάρα πολύ δύσκολο να ξεσπιτωθείτε όποιος έχει περάσει αεροπορία στρατού να ξέρει ότι έχει πιάσει το τζόκερ από άποψη μεταθέσεων
Παιδια ελατε ολοι αεροπορια. Θα περασετε τελεια. Σαν κατασκηνωση ειναι.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Γτ αμφιβάλεις?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες