Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Για αυτό είπα στα παιδιά ότι να μην χάσουν την ευκαιρία εμοδε ....και Αιτωλοακαρνανία θα φύγουν....!!!δεν υπάρχει νόημα τελείωσε το εποχιλικη για άνω τον 30 να τα ξέρετε....
ρε παιδια για ΠΕΘ θα παρει κ μαχιμους ή μονο οδηγους; ξερουμε κατι;
Κατσε οπως εισαι και ασε την κλαψα. Οι εποχες ειναι δυσκολες και το μελλον κανεις δεν μπορει να το προβλεψει.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 2:15 am Εγώ αν και 37 μεθαύριο θά δώσω παραίτηση διπυν Αθηνών. δε αξίζει. Με Μητσοτάκη κυβέρνηση, εθελοντές στο παιχνίδι και αυτούς από πανελλήνιες (το μεγαλύτερο έγκλημα της πυροσβέστικης θα καταλάβετε με τα χρόνια τι είναι αυτοί) δε υπάρχει καμία ελπίδα για τόυς μεγαλύτερους με τόν τρισκ@το που μας κυβερνάει που μισεί τους εποχικούς και με την πρώτη ευκαιρία μάς βρίζει . Επίσης άλλο ένα παιδί οδηγός θά παραιτηθεί οπότε 2 θέσεις μείον . Καλή επιτυχία στά παιδιά που θά πάρουν την θέση μάς να έχετε πολύ υπομονή. Εύχομαι καλύτερή τύχη.
Εγγυημενα δεν θα γινει τιποτα. Και εσεις θα παραμεινετε επιλαχοντες για πολυ καιρο ακομα (ισως και για παντα).
Δεν πρόκειται να γίνει κάτι απλά είπε ο φίλος πιο πάνω ότι και Αιτωλοακαρνανία θα φύγουν...λογικά η για παραιτήσεις η για ΕΜΟΔΕ...!!!
Εσύ φίλε μου πως είσαι τόσο σίγουρος ότι δε θα γίνει τίποτα και το λες και "εγγυημένα" ; Αφού γνωρίζεις τα πάντα από ότι φαίνεται δώσε μας τα φώτα σου!!!!! Με ξεπερνάει η σιγουριά σου που λες το "ίσως και για παντα" και το "εγγυημένα" .Πες μας λοιπόν να μας φύγει και το άγχος!!!Μάλλον θα είσαι παλιός μέσα στο σώμα και ξέρεις πολλά
Για Αιτωλοακαρνανια δεν ειπες οτι εισαι;Piros1 έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 6:53 pmΕσύ φίλε μου πως είσαι τόσο σίγουρος ότι δε θα γίνει τίποτα και το λες και "εγγυημένα" ; Αφού γνωρίζεις τα πάντα από ότι φαίνεται δώσε μας τα φώτα σου!!!!! Με ξεπερνάει η σιγουριά σου που λες το "ίσως και για παντα" και το "εγγυημένα" .Πες μας λοιπόν να μας φύγει και το άγχος!!!Μάλλον θα είσαι παλιός μέσα στο σώμα και ξέρεις πολλά
Δεν σε ρωτησα εγω για την Αιτωλοακαρνανια.Εγω απλα ξαναεκανα την ερωτηση που εκανε καποιος πιο πανω.Εισαι τοσο σιγουρος ομως για αυτο σε ρωτησα κι εγω.Εφοσον γνωριζεις καποια πραγματα ενημερωσε τον φιλο πιο πανω σχετικα με την Αιτωλοακαρνανια.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 8:22 pmΓια Αιτωλοακαρνανια δεν ειπες οτι εισαι;Piros1 έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 6:53 pmΕσύ φίλε μου πως είσαι τόσο σίγουρος ότι δε θα γίνει τίποτα και το λες και "εγγυημένα" ; Αφού γνωρίζεις τα πάντα από ότι φαίνεται δώσε μας τα φώτα σου!!!!! Με ξεπερνάει η σιγουριά σου που λες το "ίσως και για παντα" και το "εγγυημένα" .Πες μας λοιπόν να μας φύγει και το άγχος!!!Μάλλον θα είσαι παλιός μέσα στο σώμα και ξέρεις πολλά
Επειδή λοιπόν είμαι οδηγός στην Αιτωλοακαρνανία και ξέρω ΟΛΑ τα παιδιά μάχιμους και οδηγούς, δεν σκοπεύει κανένας να παραιτηθεί για κανέναν λόγο. Ακόμα και κάποιοι λίγοι που είναι για ΕΜΟΔΕ ακόμα το σκέφτονται εάν θα πάνε. Οπότε φιλικά προς όσους περιμένουν για το Νομό να μην είναι και πολύ αισιόδοξοι.
Εγώ φίλε είμαι επιλαχών στην Αιτωλοακαρνανία μέσα στην πρώτη 7άδα,εργάτης.Λες να μην έχω καμία ελπίδα;Δε θα με πάρουν ποτέ;Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 9:05 pm Επειδή λοιπόν είμαι οδηγός στην Αιτωλοακαρνανία και ξέρω ΟΛΑ τα παιδιά μάχιμους και οδηγούς, δεν σκοπεύει κανένας να παραιτηθεί για κανέναν λόγο. Ακόμα και κάποιοι λίγοι που είναι για ΕΜΟΔΕ ακόμα το σκέφτονται εάν θα πάνε. Οπότε φιλικά προς όσους περιμένουν για το Νομό να μην είναι και πολύ αισιόδοξοι.
Επίσης ποιος δεν προτιμάει στις μέρες μας το μόνιμο (ΕΜΟΔΕ);
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες