Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Για αυτό είπα στα παιδιά ότι να μην χάσουν την ευκαιρία εμοδε ....και Αιτωλοακαρνανία θα φύγουν....!!!δεν υπάρχει νόημα τελείωσε το εποχιλικη για άνω τον 30 να τα ξέρετε....
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 9:08 am Για αυτό είπα στα παιδιά ότι να μην χάσουν την ευκαιρία εμοδε ....και Αιτωλοακαρνανία θα φύγουν....!!!δεν υπάρχει νόημα τελείωσε το εποχιλικη για άνω τον 30 να τα ξέρετε....

Εννοείς για παραιτήσεις στην Αιτωλοακαρνανία ?? οδηγοί η μάχιμοι???
Επισκέπτης

ρε παιδια για ΠΕΘ θα παρει κ μαχιμους ή μονο οδηγους; ξερουμε κατι;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 2:09 pm ρε παιδια για ΠΕΘ θα παρει κ μαχιμους ή μονο οδηγους; ξερουμε κατι;

Από ότι ξέρω οδηγούς....!!!!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 2:15 am Εγώ αν και 37 μεθαύριο θά δώσω παραίτηση διπυν Αθηνών. δε αξίζει.  Με Μητσοτάκη κυβέρνηση, εθελοντές στο παιχνίδι και αυτούς από πανελλήνιες (το μεγαλύτερο έγκλημα της πυροσβέστικης θα καταλάβετε με τα χρόνια τι είναι αυτοί) δε υπάρχει καμία ελπίδα για τόυς μεγαλύτερους με τόν τρισκ@το που μας κυβερνάει που μισεί τους εποχικούς και με την πρώτη ευκαιρία μάς βρίζει . Επίσης άλλο ένα παιδί οδηγός θά παραιτηθεί οπότε 2 θέσεις μείον . Καλή επιτυχία στά παιδιά που θά πάρουν την θέση μάς να έχετε πολύ υπομονή. Εύχομαι καλύτερή τύχη. 

Κατσε οπως εισαι και ασε την κλαψα. Οι εποχες ειναι δυσκολες και το μελλον κανεις δεν μπορει να το προβλεψει. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 9:08 am Για αυτό είπα στα παιδιά ότι να μην χάσουν την ευκαιρία εμοδε ....και Αιτωλοακαρνανία θα φύγουν....!!!δεν υπάρχει νόημα τελείωσε το εποχιλικη για άνω τον 30 να τα ξέρετε....

Αιτωλοακαρνανία Θα φύγουν για ΕΜΟΔΕ η θα παραιτηθούν???

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 2:15 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 2:09 pm ρε παιδια για ΠΕΘ θα παρει κ μαχιμους ή μονο οδηγους; ξερουμε κατι;

Από ότι ξέρω οδηγούς....!!!!

και τοτε οι αλλοι τι ζηταγανε οριο ηλικιας 40 για μαχιμους κ 50 για οδηγους;; 
Episkeptis24

Δημοσίευση από Episkeptis24 »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 2:17 pm

Γνωρίζει κάποιος να απαντήσει σχετικά με την Αιτωλοακαρνανία τι πρόκειται να γινει; 
Επισκέπτης

Εγγυημενα δεν θα γινει τιποτα. Και εσεις θα παραμεινετε επιλαχοντες για πολυ καιρο ακομα (ισως και για παντα). 
Επισκέπτης

Episkeptis24 έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 6:13 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 2:17 pm

Γνωρίζει κάποιος να απαντήσει σχετικά με την Αιτωλοακαρνανία τι πρόκειται να γινει; 

Δεν πρόκειται να γίνει κάτι απλά είπε ο φίλος πιο πάνω ότι και Αιτωλοακαρνανία θα φύγουν...λογικά η για παραιτήσεις η για ΕΜΟΔΕ...!!!

Piros1

Δημοσίευση από Piros1 »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 6:22 pm Εγγυημενα δεν θα γινει τιποτα. Και εσεις θα παραμεινετε επιλαχοντες για πολυ καιρο ακομα (ισως και για παντα). 

Εσύ φίλε μου πως είσαι τόσο σίγουρος ότι δε θα γίνει τίποτα και το λες και "εγγυημένα" ; Αφού γνωρίζεις τα πάντα από ότι φαίνεται δώσε μας τα φώτα σου!!!!! Με ξεπερνάει η σιγουριά σου που λες το "ίσως και για παντα" και το "εγγυημένα" .Πες μας λοιπόν να μας φύγει και το άγχος!!!Μάλλον θα είσαι παλιός μέσα στο σώμα και ξέρεις πολλά 
Επισκέπτης

Piros1 έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 6:53 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 6:22 pm Εγγυημενα δεν θα γινει τιποτα. Και εσεις θα παραμεινετε επιλαχοντες για πολυ καιρο ακομα (ισως και για παντα). 

Εσύ φίλε μου πως είσαι τόσο σίγουρος ότι δε θα γίνει τίποτα και το λες και "εγγυημένα" ; Αφού γνωρίζεις τα πάντα από ότι φαίνεται δώσε μας τα φώτα σου!!!!! Με ξεπερνάει η σιγουριά σου που λες το "ίσως και για παντα" και το "εγγυημένα" .Πες μας λοιπόν να μας φύγει και το άγχος!!!Μάλλον θα είσαι παλιός μέσα στο σώμα και ξέρεις πολλά 

Για Αιτωλοακαρνανια δεν ειπες οτι εισαι; 
Piros1

Δημοσίευση από Piros1 »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 8:22 pm
Piros1 έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 6:53 pm

Για Αιτωλοακαρνανια δεν ειπες οτι εισαι; 

Δεν σε ρωτησα εγω για την Αιτωλοακαρνανια.Εγω απλα ξαναεκανα την ερωτηση που εκανε καποιος πιο πανω.Εισαι τοσο  σιγουρος ομως για αυτο σε ρωτησα κι εγω.Εφοσον γνωριζεις καποια πραγματα ενημερωσε τον φιλο πιο πανω σχετικα με την Αιτωλοακαρνανια.

Επισκέπτης

Επειδή λοιπόν είμαι οδηγός στην Αιτωλοακαρνανία και ξέρω ΟΛΑ τα παιδιά μάχιμους και οδηγούς, δεν σκοπεύει κανένας να παραιτηθεί για κανέναν λόγο. Ακόμα και κάποιοι λίγοι που είναι για ΕΜΟΔΕ ακόμα το σκέφτονται εάν θα πάνε. Οπότε φιλικά προς όσους περιμένουν για το Νομό να μην είναι και πολύ αισιόδοξοι. 
episkeptis24

Δημοσίευση από episkeptis24 »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 9:05 pm Επειδή λοιπόν είμαι οδηγός στην Αιτωλοακαρνανία και ξέρω ΟΛΑ τα παιδιά μάχιμους και οδηγούς, δεν σκοπεύει κανένας να παραιτηθεί για κανέναν λόγο. Ακόμα και κάποιοι λίγοι που είναι για ΕΜΟΔΕ ακόμα το σκέφτονται εάν θα πάνε. Οπότε φιλικά προς όσους περιμένουν για το Νομό να μην είναι και πολύ αισιόδοξοι. 

Εγώ φίλε είμαι επιλαχών στην Αιτωλοακαρνανία μέσα στην πρώτη 7άδα,εργάτης.Λες να μην έχω καμία ελπίδα;Δε θα με πάρουν ποτέ;
Επίσης ποιος δεν προτιμάει στις μέρες μας το μόνιμο (ΕΜΟΔΕ); 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες