Οπότε υπάρχει πιθανότητα να σε στείλουν κάποια στιγμή μετάθεση και στο ναυτικό σωστά;Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 29, 2025 2:06 pmνεοσυστατο ειναι. δε νομιζω να γνωριζει καποιοςChal18 έγραψε: Κυρ Ιουν 29, 2025 2:02 pmΥποτίθεται και η άλλη ειδικότητα που πέρασα ότι είναι καλή, αναλύσεις εργαστηρίου κάνεις δεν μπλέκεσαι με θέματα του στρατού. Ήταν ειδικότητα που έπαιρνε αποκλειστικα υποψήφιους με πτυχίο.Arxisminias έγραψε: Κυρ Ιουν 29, 2025 1:55 pm
Λεβέντη μου μην το σκέφτεσαι σώμα πληροφορικής αν θες να έχεις ζωή μην πετάξεις την ευκαιρία που σου έχει δοθεί το κοινό σώμα δεν συγκρίνεται με κανένα απ τα άλλα σώματα παντού μπάχαλο επικρατεί μην κάνεις το λάθος και δεν πας κοινό σώμα θα χτυπάς το κεφάλι σου
Στην 2η ειδικότητα του σώματος πληροφορικης δεν γνωρίζω τι αρμοδιότητες έχει. Είναι δουλειά γραφείου πχ; Τι γνωρίζετε;
Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Να σε καλά ευχαριστώArxisminias έγραψε: Κυρ Ιουν 29, 2025 1:52 pmΚοιτα πολλές γνώσεις από πεζικό δεν έχω δεν θέλω να σου λέω μπαρούφες αν έχεις πτυχία και κάποια άλλη επιλογή έξω απ το στρατό να κοιτάξεις κάτι έξω αν δεν έχεις στα χέρια σου κάτι καλύτερο τι να σου πήγαινε προσωπικά εγώ στον στρατό δεν θα πήγαινα ξανά λέω για να μην παρεξηγηθώ εγώ σαν άτομο δεν θα πήγαινα αλλά να έχω να κάνω κάτι καλύτερο έξω απ τον στρατό
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 77
- Ενδιαφέροντα: Κυνηγι
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Αυτό δεν το ξέρω που λες δεν θα σου πω ψέμματαChal18 έγραψε: Κυρ Ιουν 29, 2025 2:02 pmΥποτίθεται και η άλλη ειδικότητα που πέρασα ότι είναι καλή, αναλύσεις εργαστηρίου κάνεις δεν μπλέκεσαι με θέματα του στρατού. Ήταν ειδικότητα που έπαιρνε αποκλειστικα υποψήφιους με πτυχίο.Arxisminias έγραψε: Κυρ Ιουν 29, 2025 1:55 pmΛεβέντη μου μην το σκέφτεσαι σώμα πληροφορικής αν θες να έχεις ζωή μην πετάξεις την ευκαιρία που σου έχει δοθεί το κοινό σώμα δεν συγκρίνεται με κανένα απ τα άλλα σώματα παντού μπάχαλο επικρατεί μην κάνεις το λάθος και δεν πας κοινό σώμα θα χτυπάς το κεφάλι σου
Στην 2η ειδικότητα του σώματος πληροφορικης δεν γνωρίζω τι αρμοδιότητες έχει. Είναι δουλειά γραφείου πχ; Τι γνωρίζετε;
Ναι φίλε μου παντού μπορούν να σε στείλουν έχουν και οι φρεγάτες συστήματα πληροφορικής …Chal18 έγραψε: Κυρ Ιουν 29, 2025 2:25 pmΟπότε υπάρχει πιθανότητα να σε στείλουν κάποια στιγμή μετάθεση και στο ναυτικό σωστά;Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 29, 2025 2:06 pmνεοσυστατο ειναι. δε νομιζω να γνωριζει καποιοςChal18 έγραψε: Κυρ Ιουν 29, 2025 2:02 pm
Υποτίθεται και η άλλη ειδικότητα που πέρασα ότι είναι καλή, αναλύσεις εργαστηρίου κάνεις δεν μπλέκεσαι με θέματα του στρατού. Ήταν ειδικότητα που έπαιρνε αποκλειστικα υποψήφιους με πτυχίο.
Καλησπέρα σε όλους λύστε μου μια απορία ρε παιδιά πως γίνεται να σε πάνε μετάθεση από το κοινό σώμα πληροφορικής στο ναυτικό πραγματικά έχω απορία που έχει ακουστεί κάτι τέτοιο;;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Ναυτικό ναι μπορεί σε επιτελείο στο κομμάτι πληροφορικής δεν θα σε στείλουν σε καράβιChal18 έγραψε: Κυρ Ιουν 29, 2025 2:25 pmΟπότε υπάρχει πιθανότητα να σε στείλουν κάποια στιγμή μετάθεση και στο ναυτικό σωστά;Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 29, 2025 2:06 pmνεοσυστατο ειναι. δε νομιζω να γνωριζει καποιοςChal18 έγραψε: Κυρ Ιουν 29, 2025 2:02 pm
Υποτίθεται και η άλλη ειδικότητα που πέρασα ότι είναι καλή, αναλύσεις εργαστηρίου κάνεις δεν μπλέκεσαι με θέματα του στρατού. Ήταν ειδικότητα που έπαιρνε αποκλειστικα υποψήφιους με πτυχίο.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Το κοινό σώμα για αυτό λέγεται κοινό γιατί μπορεί να υπηρετήσει και στα τρία σώματα αλλά δεν σε πάνε σε καράβι φτάνει με την παραπληροφόρηση
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Για τα παιδιά που ενδιαφέρονται να μην έχουν πολλές μετάθεσεις όσοι έχετε περάσει αεροπορία στρατού είναι το ιδανικό γιατί δεν έχει μεταθέσεις έχει 3 μονάδες όλες όλες αν δεν κάνω λάθος
καθε ποτε περιπου παιρνει καποιος μεταθεση?
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Στην αεροπορία στρατού κάθεσαι πολλά χρόνια χωρίς μετάθεση στα άλλα σώματα πχ αεροπορία αν θες να είσαι Λάρισα ή Θεσσαλονίκη την έκατσες την βάρκα δεν μπορείς να κάτσεις πολλά χρόνια παρά μόνο αν κάνεις 4 παιδιά στο στρατό ξηράς και εκεί αρκετεσ Μεταθέσεις το κοινό σώμα γενικά τα πράγματα είναι καλά
Έχω περάσει διαβιβαστής πβ. Γνωρίζεται που θα γίνει η εκπαίδευση ειδικότητας; Επίσης μετά πιθανές τοποθετήσεις που μπορεί να είναι;
Πέρασα και πν, να το αποφύγω καλύτερα;
Πέρασα και πν, να το αποφύγω καλύτερα;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Εννοείται διαβιβαστής λογικά αν είναι όπως παλιά θα πας Χαϊδάρι όχι ναυτικό θα τρελαθείς στα καράβια και στα ταξίδια
Ευχαριστώ πολύ!Arxisminias έγραψε: Κυρ Ιουν 29, 2025 4:50 pmΕννοείται διαβιβαστής λογικά αν είναι όπως παλιά θα πας Χαϊδάρι όχι ναυτικό θα τρελαθείς στα καράβια και στα ταξίδια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες