κι εγω κοινο σωμα. τα λεμε στον ΑυλωναΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 29, 2025 9:10 amΣτον Στρατό Ξηράς έχω περάσει "Αναλυτής-Προγραμματιστής Η/Υ-Διοικητικός ΥΓ" , στην Αεροπορία "Τεχνίτης Τηλεπικοινωνιών - Ηλεκτρονικών (ΟΤΕΤΗ)", στο Κοινό Σώμα Πληροφορικής "Αναλυτής Προγραμματιστής Λογισμικού (ΠΛΗ)" και στο Πολεμικό Ναυτικό "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ / ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (ΕΕ/ΠΕΣ)".
Το ΠΝ το αποκλείω απευθείας. Προσανατολίζομαι στο να επιλέξω το κοινό σώμα πληροφορικής.
Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Πέρασα πεζικό τεχνίτης οπλισμού (λογικά οπλουργος) ξέρετε να πείτε για αυτήν την ειδικότητα ; Καλή κακη; Αν αξίζει να πάω ;Arxisminias έγραψε: Σάβ Ιουν 28, 2025 9:27 pmΘα πας με κλειστά μάτια κοινό σώμα πληροφορικήςChal18 έγραψε: Σάβ Ιουν 28, 2025 7:18 pm Επιτυχων στην ειδικότητα τεχνικός υπηρεσιών δικτύου ίντερνετ στο Σωμα Πληροφορικής και στον Στρατό Ξηράς στην ειδικότητα αναλύτης εργαστηρίου ποιοτικού ελέγχου εφοδίων κλασης 1 και 3.
Υπάρχει κάποιος που γνωρίζει να μου αναφέρει τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε ειδικότητας;
Αρμοδιότητες και μεταθέσεις επίσης.
Γνωρίζετε τα αρνητικά της ειδικότητας του στρατού ξηράς που έγραψα;Arxisminias έγραψε: Σάβ Ιουν 28, 2025 9:27 pmΘα πας με κλειστά μάτια κοινό σώμα πληροφορικήςChal18 έγραψε: Σάβ Ιουν 28, 2025 7:18 pm Επιτυχων στην ειδικότητα τεχνικός υπηρεσιών δικτύου ίντερνετ στο Σωμα Πληροφορικής και στον Στρατό Ξηράς στην ειδικότητα αναλύτης εργαστηρίου ποιοτικού ελέγχου εφοδίων κλασης 1 και 3.
Υπάρχει κάποιος που γνωρίζει να μου αναφέρει τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε ειδικότητας;
Το μόνο που σκέφτομαι στο σώμα πληροφορικής είναι το ότι είναι διακλαδικό και ενδέχεται να σε πούνε σε κάποια μετάθεση ότι πρέπει να πας για κάποια χρόνια και στο ναυτικό. Πιθανό δν είναι;
Θα πας κοινό σώμα πληροφορικής . Είναι το καλύτερο από όλα. Είσαι μόνο σε μεγάλους σχηματισμούς. Είσαι "πουκάμισο" και σκαρπίνι . Αξιοζήλευτη ειδικότητα. Είσαι μόνο στη ξηρά.Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 29, 2025 12:56 amΣτα υπόλοιπα Έχω περάσει στρατολόγος πολεμική αεροπορία και αεροπορία στρατού μηχανοσυνθετης
Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα την βοήθεια σας έχω περάσει σαν γραφεας υλικού πολέμου που είχα υπηρέτησει και σαν γραφεας όταν ήμουν φαντάρος και έχω περάσει και στο κοινό σώμα πληροφορικής στον γραφεα επειδή έχω μια εικόνα ξέρω ότι είναι καλά σε γενικές γραμμές τα πράγματα στο κοινό σώμα με φοβίζει γτ καλά τα λέτε ότι είναι καλά ότι όλα τα στέλεχοι είναι μορφώμενα και δεν έχουν καμία σχέση με το σύνολο του στρατού από άποψη συμπεριφοράς και αντιμετώπισης προς τους εποπ το θέμα είναι ότι είναι νεοσυστατο σώμα και δεν υπάρχει καμία πληροφορία στο πως θα εξελιχθεί μέχρι και για μπελαρα έχω ακούσει οπότε τι μου προτείνετε να το ρισκάρω για κοινό η να πάω γραφεας.
Ευχαριστώ και συγνώμη για το σεντονι..
Εννοείται και στρατολόγος πολεμική αεροπορία. Καθαρή δουλειά.GZ1 έγραψε: Κυρ Ιουν 29, 2025 12:57 pmΘα πας κοινό σώμα πληροφορικής . Είναι το καλύτερο από όλα. Είσαι μόνο σε μεγάλους σχηματισμούς. Είσαι "πουκάμισο" και σκαρπίνι . Αξιοζήλευτη ειδικότητα. Είσαι μόνο στη ξηρά.
Εννοείται και στρατολόγος πολεμική αεροπορία. Καθαρή δουλειά.GZ1 έγραψε: Κυρ Ιουν 29, 2025 12:57 pmΘα πας κοινό σώμα πληροφορικής . Είναι το καλύτερο από όλα. Είσαι μόνο σε μεγάλους σχηματισμούς. Είσαι "πουκάμισο" και σκαρπίνι . Αξιοζήλευτη ειδικότητα. Είσαι μόνο στη ξηρά.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 85
- Ενδιαφέροντα: Κυνηγι
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Καλημέρα εννοείται θα πας κοινό σώμα θα είσαι πάντα μικρός σε βαθμό θα κοινό σώμα να έχεις ποιότητα ζωής σε όποιο άλλο πας θα σε εκμεταλλευτούν μέχρι τέλους στα λέω απ την εμπειρία μου η απόφαση είναι δική σουΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 29, 2025 9:10 amΣτον Στρατό Ξηράς έχω περάσει "Αναλυτής-Προγραμματιστής Η/Υ-Διοικητικός ΥΓ" , στην Αεροπορία "Τεχνίτης Τηλεπικοινωνιών - Ηλεκτρονικών (ΟΤΕΤΗ)", στο Κοινό Σώμα Πληροφορικής "Αναλυτής Προγραμματιστής Λογισμικού (ΠΛΗ)" και στο Πολεμικό Ναυτικό "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ / ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (ΕΕ/ΠΕΣ)".
Το ΠΝ το αποκλείω απευθείας. Προσανατολίζομαι στο να επιλέξω το κοινό σώμα πληροφορικής.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Εγώ εμπειρία από υλικού πολέμου δεν έχω αλλά κοινό σώμα είναι τέλεια υπηρετώ στο πεντάγωνο και ξέρω μιλάμε για τελείως διαφορετική νοοτροπία άλλος κόσμος τελείως γνώμη μου κοινό σώμα μην φοβάσαι δεν σε πάνε μπελάραΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 29, 2025 1:10 pm Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα την βοήθεια σας έχω περάσει σαν γραφεας υλικού πολέμου που είχα υπηρέτησει και σαν γραφεας όταν ήμουν φαντάρος και έχω περάσει και στο κοινό σώμα πληροφορικής στον γραφεα επειδή έχω μια εικόνα ξέρω ότι είναι καλά σε γενικές γραμμές τα πράγματα στο κοινό σώμα με φοβίζει γτ καλά τα λέτε ότι είναι καλά ότι όλα τα στέλεχοι είναι μορφώμενα και δεν έχουν καμία σχέση με το σύνολο του στρατού από άποψη συμπεριφοράς και αντιμετώπισης προς τους εποπ το θέμα είναι ότι είναι νεοσυστατο σώμα και δεν υπάρχει καμία πληροφορία στο πως θα εξελιχθεί μέχρι και για μπελαρα έχω ακούσει οπότε τι μου προτείνετε να το ρισκάρω για κοινό η να πάω γραφεας.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Καθαρή δουλειά συμφωνώ !! Αλλά υπηρεσίες φρουράς μονάδας κανονικά 7 με 8 υπηρεσίες το μήνα 24 ώρες !!! Μην συγκρίνεται το κοινό σώμα με τίποτα είναι άλλο επίπεδο δουλειάς και νοοτροπίαςGZ1 έγραψε: Κυρ Ιουν 29, 2025 1:15 pmΕννοείται και στρατολόγος πολεμική αεροπορία. Καθαρή δουλειά.GZ1 έγραψε: Κυρ Ιουν 29, 2025 12:57 pmΘα πας κοινό σώμα πληροφορικής . Είναι το καλύτερο από όλα. Είσαι μόνο σε μεγάλους σχηματισμούς. Είσαι "πουκάμισο" και σκαρπίνι . Αξιοζήλευτη ειδικότητα. Είσαι μόνο στη ξηρά.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Θα απευθυνθώ στα παιδιά που έχουν περάσει στο κοινό σώμα πληροφορικής για ακόμη μια φορά !!! Αγόρια και κορίτσια όσοι έχετε περάσει στο κοινό σώμα μην το σκέφτεστε ούτε κατά διάνοια αν θα πάτε είναι το καλύτερο σώμα στις ένοπλες δυνάμεις ποιότητα ανθρώπων με μόρφωση και τρόπους συγκεκριμένη δουλειά σε όποια μονάδα και αν πάτε εκτέλεση υπηρεσίας στην ειδικότητα σας βασικό αυτό (σε οποιοδήποτε άλλο σώμα πάτε ανεξάρτητα την ειδικότητα που θα έχετε θα εμπλέκεστε στην φρουρά σκοπιές κλπ ) μην το σκέφτεστε θα είστε πάντα χαμηλά στο βαθμό και πάντα θα σας εκμεταλλεύονται κοινό σώμα με κλειστά μάτια από μένα !!!
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Κοιτα πολλές γνώσεις από πεζικό δεν έχω δεν θέλω να σου λέω μπαρούφες αν έχεις πτυχία και κάποια άλλη επιλογή έξω απ το στρατό να κοιτάξεις κάτι έξω αν δεν έχεις στα χέρια σου κάτι καλύτερο τι να σου πήγαινε προσωπικά εγώ στον στρατό δεν θα πήγαινα ξανά λέω για να μην παρεξηγηθώ εγώ σαν άτομο δεν θα πήγαινα αλλά να έχω να κάνω κάτι καλύτερο έξω απ τον στρατόManassis έγραψε: Κυρ Ιουν 29, 2025 12:16 pmΠέρασα πεζικό τεχνίτης οπλισμού (λογικά οπλουργος) ξέρετε να πείτε για αυτήν την ειδικότητα ; Καλή κακη; Αν αξίζει να πάω ;Arxisminias έγραψε: Σάβ Ιουν 28, 2025 9:27 pmΘα πας με κλειστά μάτια κοινό σώμα πληροφορικήςChal18 έγραψε: Σάβ Ιουν 28, 2025 7:18 pm Επιτυχων στην ειδικότητα τεχνικός υπηρεσιών δικτύου ίντερνετ στο Σωμα Πληροφορικής και στον Στρατό Ξηράς στην ειδικότητα αναλύτης εργαστηρίου ποιοτικού ελέγχου εφοδίων κλασης 1 και 3.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λεβέντη μου μην το σκέφτεσαι σώμα πληροφορικής αν θες να έχεις ζωή μην πετάξεις την ευκαιρία που σου έχει δοθεί το κοινό σώμα δεν συγκρίνεται με κανένα απ τα άλλα σώματα παντού μπάχαλο επικρατεί μην κάνεις το λάθος και δεν πας κοινό σώμα θα χτυπάς το κεφάλι σουChal18 έγραψε: Κυρ Ιουν 29, 2025 12:39 pmΓνωρίζετε τα αρνητικά της ειδικότητας του στρατού ξηράς που έγραψα;Arxisminias έγραψε: Σάβ Ιουν 28, 2025 9:27 pmΘα πας με κλειστά μάτια κοινό σώμα πληροφορικήςChal18 έγραψε: Σάβ Ιουν 28, 2025 7:18 pm Επιτυχων στην ειδικότητα τεχνικός υπηρεσιών δικτύου ίντερνετ στο Σωμα Πληροφορικής και στον Στρατό Ξηράς στην ειδικότητα αναλύτης εργαστηρίου ποιοτικού ελέγχου εφοδίων κλασης 1 και 3.
Το μόνο που σκέφτομαι στο σώμα πληροφορικής είναι το ότι είναι διακλαδικό και ενδέχεται να σε πούνε σε κάποια μετάθεση ότι πρέπει να πας για κάποια χρόνια και στο ναυτικό. Πιθανό δν είναι;
Υποτίθεται και η άλλη ειδικότητα που πέρασα ότι είναι καλή, αναλύσεις εργαστηρίου κάνεις δεν μπλέκεσαι με θέματα του στρατού. Ήταν ειδικότητα που έπαιρνε αποκλειστικα υποψήφιους με πτυχίο.Arxisminias έγραψε: Κυρ Ιουν 29, 2025 1:55 pmΛεβέντη μου μην το σκέφτεσαι σώμα πληροφορικής αν θες να έχεις ζωή μην πετάξεις την ευκαιρία που σου έχει δοθεί το κοινό σώμα δεν συγκρίνεται με κανένα απ τα άλλα σώματα παντού μπάχαλο επικρατεί μην κάνεις το λάθος και δεν πας κοινό σώμα θα χτυπάς το κεφάλι σου
Στην 2η ειδικότητα του σώματος πληροφορικης δεν γνωρίζω τι αρμοδιότητες έχει. Είναι δουλειά γραφείου πχ; Τι γνωρίζετε;
νεοσυστατο ειναι. δε νομιζω να γνωριζει καποιοςChal18 έγραψε: Κυρ Ιουν 29, 2025 2:02 pmΥποτίθεται και η άλλη ειδικότητα που πέρασα ότι είναι καλή, αναλύσεις εργαστηρίου κάνεις δεν μπλέκεσαι με θέματα του στρατού. Ήταν ειδικότητα που έπαιρνε αποκλειστικα υποψήφιους με πτυχίο.Arxisminias έγραψε: Κυρ Ιουν 29, 2025 1:55 pmΛεβέντη μου μην το σκέφτεσαι σώμα πληροφορικής αν θες να έχεις ζωή μην πετάξεις την ευκαιρία που σου έχει δοθεί το κοινό σώμα δεν συγκρίνεται με κανένα απ τα άλλα σώματα παντού μπάχαλο επικρατεί μην κάνεις το λάθος και δεν πας κοινό σώμα θα χτυπάς το κεφάλι σου
Στην 2η ειδικότητα του σώματος πληροφορικης δεν γνωρίζω τι αρμοδιότητες έχει. Είναι δουλειά γραφείου πχ; Τι γνωρίζετε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Arxisminias και 6 επισκέπτες