Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Εγω περασα ηλεκτρολογος στην ΠΑ. Συγχαρητηρια σε ολους και καλη καταταξη να εχουμε  8-)

HAF2025

Δημοσίευση από HAF2025 »

Παιδιά 6η θέση επιλαχών στο Κοινό Σώμα Πληροφορικής έχω ελπίδες;

Επισκέπτης

Ξέρει κανείς οι νηπιαγωγοί του στρατού που πάμε; 
Arxisminias
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 87
Ενδιαφέροντα: Κυνηγι
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Δημοσίευση από Arxisminias »

HAF2025 έγραψε: Σάβ Ιουν 28, 2025 11:45 am Παιδιά 6η θέση επιλαχών στο Κοινό Σώμα Πληροφορικής έχω ελπίδες;

Μπορεί γιατί θα φύγουν πολύ όταν μάθουν ποιο αναλυτικά πράγματα για το στράτευμα 
Arxisminias
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 28, 2025 11:03 am Καλημερα εχουμε καμια πληροφορηση τι θα γινει με τους επιλαχοντες????

Σαν τι πληροφόρηση ακριβώς αν κάποιος φεύγει θα μπαίνει επιλαχών και να ξέρεις πολύ δεν θα πάνε και πολύ θα φύγουν είναι μαθηματικά βέβαιο 

Επισκέπτης

Ξέρουμε πόσο καιρό θα κάτσουμε Τρίπολη ?? Θα έχουμε ορκιστεί μέχρι τον 15αύγουστο ??
Arxisminias
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 28, 2025 1:18 pm Ξέρουμε πόσο καιρό θα κάτσουμε Τρίπολη ?? Θα έχουμε ορκιστεί μέχρι τον 15αύγουστο ??

Μπορεί να ορκιστητε  λίγο πριν αλλά θα ξαναγυρίσετε Τρίπολη για εκπαίδευση βαθμοφόρου 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 28, 2025 1:15 am Γραφεας πέρασα και εγώ τι γίνεται εκεί παιδιά από μεταθεσεις- τοποθετήσεις μετά την εκπαίδευση γνωρίζει κανένας;; 
Καλή σταδιοδρομία να έχετε όπου εχετε περάσει.

Καλησπέρα και εγώ γραφεας περασα και έχω την ίδια απορία όσους έχω ρωτήσει δεν γνωρίζει κανένας δυστυχως τι να πω οποίος μπορεί να μας βοηθήσει..

Επισκέπτης

Παιδιά όσοι περάσατε γραφείς στο υλικού πολέμου θα περάσετε πολύ καλή θητεία. Καλές μεταθέσεις, καλές συνθήκες, άριστα στελέχη με παιδεία και μόρφωση. 
sgsdgqewfg

Δημοσίευση από sgsdgqewfg »

Ξέρουμε περίπου (αν υποθέσουμε ότι η κατάταξη είναι 14 Ιουλίου) πότε θα αρχίσουν να φωνάζουν τους επιλαχόντες; 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 28, 2025 4:30 pm Παιδιά όσοι περάσατε γραφείς στο υλικού πολέμου θα περάσετε πολύ καλή θητεία. Καλές μεταθέσεις, καλές συνθήκες, άριστα στελέχη με παιδεία και μόρφωση. 

Καλησπέρα γνωρίζεις παραπάνω λεπτομέρειες σχετικά με μεταθεσεις συνθήκες; 
Επισκέπτης

Κοίτα, μεταθέσεις πας παντού, όπου δηλαδή έχει μονάδες - διευθύνσεις ΥΠ. Σχετικά με τις συνθήκες όπως σου είπα, εξαιρετικές. Καθαρή δουλειά, δουλειά γραφείου, καλά στελέχη με τρόπους και μόρφωση, με διάθεση για βοήθεια - υποστήριξη. Κράτα αυτά και τα υπόλοιπα θα τα δεις εν καιρώ. Δε χρειάζεται να τα ξέρεις και όλα από πριν. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 28, 2025 6:33 pm Κοίτα, μεταθέσεις πας παντού, όπου δηλαδή έχει μονάδες - διευθύνσεις ΥΠ. Σχετικά με τις συνθήκες όπως σου είπα, εξαιρετικές. Καθαρή δουλειά, δουλειά γραφείου, καλά στελέχη με τρόπους και μόρφωση, με διάθεση για βοήθεια - υποστήριξη. Κράτα αυτά και τα υπόλοιπα θα τα δεις εν καιρώ. Δε χρειάζεται να τα ξέρεις και όλα από πριν. 

Καλώς σε ευχαριστώ πολύ ήσουνα κατατοπιστηκοτατος απλά καταλαβαίνεις προσπαθώ να συγκέντρωσω όσες πληροφορίες μπορώ πριν πάω στην κατάταξη να έχω μια εικόνα τι με περιμένει.

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 28, 2025 6:52 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 28, 2025 6:33 pm Κοίτα, μεταθέσεις πας παντού, όπου δηλαδή έχει μονάδες - διευθύνσεις ΥΠ. Σχετικά με τις συνθήκες όπως σου είπα, εξαιρετικές. Καθαρή δουλειά, δουλειά γραφείου, καλά στελέχη με τρόπους και μόρφωση, με διάθεση για βοήθεια - υποστήριξη. Κράτα αυτά και τα υπόλοιπα θα τα δεις εν καιρώ. Δε χρειάζεται να τα ξέρεις και όλα από πριν. 

Καλώς σε ευχαριστώ πολύ ήσουνα κατατοπιστηκοτατος απλά καταλαβαίνεις προσπαθώ να συγκέντρωσω όσες πληροφορίες μπορώ πριν πάω στην κατάταξη να έχω μια εικόνα τι με περιμένει.

Το καταλαβαίνω, δυστυχώς από αυτά που είδα αυτά μπορώ να σου μεταφέρω με ασφάλεια για το τι θα συναντήσεις πάνω κάτω. Έχεις περάσει και αλλού ή μόνο γραφέας υλικού πολέμου; 
Chal18

Δημοσίευση από Chal18 »

Επιτυχων στην ειδικότητα τεχνικός υπηρεσιών δικτύου ίντερνετ στο Σωμα Πληροφορικής και στον Στρατό Ξηράς στην ειδικότητα αναλύτης εργαστηρίου ποιοτικού ελέγχου εφοδίων κλασης 1 και 3.

Υπάρχει κάποιος που γνωρίζει να μου αναφέρει τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε ειδικότητας; 
Αρμοδιότητες και μεταθέσεις επίσης.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες