Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Εγω περασα ηλεκτρολογος στην ΠΑ. Συγχαρητηρια σε ολους και καλη καταταξη να εχουμε 

Παιδιά 6η θέση επιλαχών στο Κοινό Σώμα Πληροφορικής έχω ελπίδες;
Ξέρει κανείς οι νηπιαγωγοί του στρατού που πάμε;
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 87
- Ενδιαφέροντα: Κυνηγι
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Ξέρουμε πόσο καιρό θα κάτσουμε Τρίπολη ?? Θα έχουμε ορκιστεί μέχρι τον 15αύγουστο ??
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Καλησπέρα και εγώ γραφεας περασα και έχω την ίδια απορία όσους έχω ρωτήσει δεν γνωρίζει κανένας δυστυχως τι να πω οποίος μπορεί να μας βοηθήσει..
Παιδιά όσοι περάσατε γραφείς στο υλικού πολέμου θα περάσετε πολύ καλή θητεία. Καλές μεταθέσεις, καλές συνθήκες, άριστα στελέχη με παιδεία και μόρφωση.
Ξέρουμε περίπου (αν υποθέσουμε ότι η κατάταξη είναι 14 Ιουλίου) πότε θα αρχίσουν να φωνάζουν τους επιλαχόντες;
Κοίτα, μεταθέσεις πας παντού, όπου δηλαδή έχει μονάδες - διευθύνσεις ΥΠ. Σχετικά με τις συνθήκες όπως σου είπα, εξαιρετικές. Καθαρή δουλειά, δουλειά γραφείου, καλά στελέχη με τρόπους και μόρφωση, με διάθεση για βοήθεια - υποστήριξη. Κράτα αυτά και τα υπόλοιπα θα τα δεις εν καιρώ. Δε χρειάζεται να τα ξέρεις και όλα από πριν.
Καλώς σε ευχαριστώ πολύ ήσουνα κατατοπιστηκοτατος απλά καταλαβαίνεις προσπαθώ να συγκέντρωσω όσες πληροφορίες μπορώ πριν πάω στην κατάταξη να έχω μια εικόνα τι με περιμένει.Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 28, 2025 6:33 pm Κοίτα, μεταθέσεις πας παντού, όπου δηλαδή έχει μονάδες - διευθύνσεις ΥΠ. Σχετικά με τις συνθήκες όπως σου είπα, εξαιρετικές. Καθαρή δουλειά, δουλειά γραφείου, καλά στελέχη με τρόπους και μόρφωση, με διάθεση για βοήθεια - υποστήριξη. Κράτα αυτά και τα υπόλοιπα θα τα δεις εν καιρώ. Δε χρειάζεται να τα ξέρεις και όλα από πριν.
Το καταλαβαίνω, δυστυχώς από αυτά που είδα αυτά μπορώ να σου μεταφέρω με ασφάλεια για το τι θα συναντήσεις πάνω κάτω. Έχεις περάσει και αλλού ή μόνο γραφέας υλικού πολέμου;Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 28, 2025 6:52 pmΚαλώς σε ευχαριστώ πολύ ήσουνα κατατοπιστηκοτατος απλά καταλαβαίνεις προσπαθώ να συγκέντρωσω όσες πληροφορίες μπορώ πριν πάω στην κατάταξη να έχω μια εικόνα τι με περιμένει.Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 28, 2025 6:33 pm Κοίτα, μεταθέσεις πας παντού, όπου δηλαδή έχει μονάδες - διευθύνσεις ΥΠ. Σχετικά με τις συνθήκες όπως σου είπα, εξαιρετικές. Καθαρή δουλειά, δουλειά γραφείου, καλά στελέχη με τρόπους και μόρφωση, με διάθεση για βοήθεια - υποστήριξη. Κράτα αυτά και τα υπόλοιπα θα τα δεις εν καιρώ. Δε χρειάζεται να τα ξέρεις και όλα από πριν.
Επιτυχων στην ειδικότητα τεχνικός υπηρεσιών δικτύου ίντερνετ στο Σωμα Πληροφορικής και στον Στρατό Ξηράς στην ειδικότητα αναλύτης εργαστηρίου ποιοτικού ελέγχου εφοδίων κλασης 1 και 3.
Υπάρχει κάποιος που γνωρίζει να μου αναφέρει τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε ειδικότητας;
Αρμοδιότητες και μεταθέσεις επίσης.
Υπάρχει κάποιος που γνωρίζει να μου αναφέρει τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε ειδικότητας;
Αρμοδιότητες και μεταθέσεις επίσης.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης