Αποτελέσματα για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Re: Αποτελέσματα για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Υγειονομικά. Από Σεπτέμβρη θα ασχοληθούν με τους ΔΕ είναι πολλά άτομα και αυτοί ετοιμάζονται για διακοπές σιγά σιγά.
σωστοσ ο παιχτης...αντε καλο καλοκαιρι ..... 
αθληματα λογικα απο γεναρη 2026 και εαν.......

αθληματα λογικα απο γεναρη 2026 και εαν.......

MAS ΞΕΧΑΣΑΝ ΓΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Μπορείς να μην γράφεις μόνο με κεφαλαία;
Καθολου ψυχαναγκαστικος χαχαχαχα
14/7 εώς 21/7 ΠΕ-ΤΕ για αθλήματα/ψυχοτεχνικά λένε οι κακές γλώσσες.. Για ΔΕ υγειονομικά Ιούλιο και αθλήματα Σεπτέμβριο.
Ήρθα σαν καλος σαμαρείτης να σας ενημερώσω και φεύγω.
Υ.Γ εχω ρουθουνι εγω....
Ήρθα σαν καλος σαμαρείτης να σας ενημερώσω και φεύγω.
Υ.Γ εχω ρουθουνι εγω....
Η σελιδα λεει αν βαριεσαι μην σχολιαζεις. πως και να εχει εισαι απλα πικροχολοςyandr έγραψε: Τετ Ιουν 25, 2025 10:22 am Επειδή βαριέμαι να εξηγώ τα αυτονόητα....
https://www.digitallife.gr/netiquette-g ... net-28566/
Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα από τα δύο. Όλα από Σεπτέμβρη τώρα...
εγω σε πιστευω ....αντε να τσουλησει το πραγμα γτ θα παμε στους ολυμπιακους σε λιγο... σε ευχαριστουμε φιλε που μοιραστηκες οσα ξερεις.... για να δουμε 

σε επικοινωνια που ειχα προσφατα με τον ΑΣΕΠ μου ειπε οτι τον Ιουνιο δινουν αθληματα οι σωφρονιστικοι και οτι η επιτροπη θα βρισκεται εκει. Μου απαντησαν οτι οταν τελιωσει οι επομενοι ειμαστε εμεις με βαση την προτεραιοτητα που βρισκεται καθε κατηγορια. Οποτε δεν ειναι απιθανο να εχει δικιο αυτος που το εγραψε. Δεν ειναι κ κρυφο μυστικο , αν τους καλεσεις σου απαντανε αρκει να μη το παρακανεις με τις ερωτησεις πχ να ζητησεις ημερομηνιες κτλ κτλ.
Τι γράφεις είσαι καλά; Η κάθε επιτροπή έχει συσταθεί για συγκεκριμένη προκήρυξη! Τελειώνουν τέλος του μήνα από αθλήματα κ κλείνουν! Απο Σεπτέμβρη θα δώσουν οι επόμενοι για άλλες προκηρύξεις όπως και για την δημοτική
Μακαρι. Εγω οτι επικοινωνια ειχα μ ειπαν δεν ειναι σε θεση να γνωριζουν... ακομα και σε γενικου τυπου ερωτησω αν θα δωθουν μεσα στο 2025 δεν μ απαντησαν . Αλλα μ ειπαν δεν εινα σε θεση να πουν... ισως ο υπαλληλος που πετυχες να ηθελα να βοηθησει... μακαρι να τελειωνουμε... σε ευχαριστω φιλεBodyG445 έγραψε: Τετ Ιουν 25, 2025 12:24 pmσε επικοινωνια που ειχα προσφατα με τον ΑΣΕΠ μου ειπε οτι τον Ιουνιο δινουν αθληματα οι σωφρονιστικοι και οτι η επιτροπη θα βρισκεται εκει. Μου απαντησαν οτι οταν τελιωσει οι επομενοι ειμαστε εμεις με βαση την προτεραιοτητα που βρισκεται καθε κατηγορια. Οποτε δεν ειναι απιθανο να εχει δικιο αυτος που το εγραψε. Δεν ειναι κ κρυφο μυστικο , αν τους καλεσεις σου απαντανε αρκει να μη το παρακανεις με τις ερωτησεις πχ να ζητησεις ημερομηνιες κτλ κτλ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες