Αποτελέσματα για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Αποτελέσματα για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Υγειονομικά. Από Σεπτέμβρη θα ασχοληθούν με τους ΔΕ είναι πολλά άτομα και αυτοί ετοιμάζονται για διακοπές σιγά σιγά. 
pariszisis

Δημοσίευση από pariszisis »

σωστοσ ο παιχτης...αντε καλο καλοκαιρι ..... :lol:
 αθληματα λογικα απο γεναρη 2026 και εαν....... :mrgreen:

pariszisis

MAS ΞΕΧΑΣΑΝ ΓΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από yandr »

Μπορείς να μην γράφεις μόνο με κεφαλαία;
Επισκέπτης

yandr έγραψε: Τρί Ιουν 24, 2025 2:53 pm Μπορείς να μην γράφεις μόνο με κεφαλαία;

Καθολου ψυχαναγκαστικος χαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από yandr »

Επειδή βαριέμαι να εξηγώ τα αυτονόητα....

https://www.digitallife.gr/netiquette-g ... net-28566/

Pliroforiodotis000

Δημοσίευση από Pliroforiodotis000 »

14/7 εώς 21/7 ΠΕ-ΤΕ για αθλήματα/ψυχοτεχνικά λένε οι κακές γλώσσες.. Για ΔΕ υγειονομικά Ιούλιο και αθλήματα Σεπτέμβριο. 

Ήρθα σαν καλος σαμαρείτης να σας ενημερώσω και φεύγω. 

Υ.Γ εχω ρουθουνι εγω.... 

pariszisis

yandr έγραψε: Τετ Ιουν 25, 2025 10:22 am Επειδή βαριέμαι να εξηγώ τα αυτονόητα....

https://www.digitallife.gr/netiquette-g ... net-28566/

Η σελιδα λεει αν βαριεσαι μην σχολιαζεις. πως και να εχει εισαι απλα πικροχολος
Επισκέπτης

Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα από τα δύο. Όλα από Σεπτέμβρη τώρα...
Pliroforiodotis000

Δημοσίευση από Pliroforiodotis000 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 25, 2025 11:13 am Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα από τα δύο. Όλα από Σεπτέμβρη τώρα...

η υπομονη ειναι αρετη.. Περιμενε 10 μερες για ανακοινωσεις :)
pariszisis

εγω σε πιστευω ....αντε να τσουλησει το πραγμα γτ θα παμε στους ολυμπιακους σε λιγο... σε ευχαριστουμε φιλε που μοιραστηκες οσα ξερεις.... για να δουμε :-)
BodyG445

Δημοσίευση από BodyG445 »

pariszisis έγραψε: Τετ Ιουν 25, 2025 12:09 pm εγω σε πιστευω ....αντε να τσουλησει το πραγμα γτ θα παμε στους ολυμπιακους σε λιγο... σε ευχαριστουμε φιλε που μοιραστηκες οσα ξερεις.... για να δουμε :-)

σε επικοινωνια που ειχα προσφατα με τον ΑΣΕΠ μου ειπε οτι τον Ιουνιο δινουν αθληματα οι σωφρονιστικοι και οτι η επιτροπη θα βρισκεται εκει. Μου απαντησαν οτι οταν τελιωσει οι επομενοι ειμαστε εμεις με βαση την προτεραιοτητα που βρισκεται καθε κατηγορια. Οποτε δεν ειναι απιθανο να εχει δικιο αυτος που το εγραψε. Δεν ειναι κ κρυφο μυστικο , αν τους καλεσεις σου απαντανε αρκει να μη το παρακανεις με τις ερωτησεις  πχ να ζητησεις ημερομηνιες κτλ κτλ. 
Επισκέπτης

Τι γράφεις είσαι καλά; Η κάθε επιτροπή έχει συσταθεί για συγκεκριμένη προκήρυξη! Τελειώνουν τέλος του μήνα από αθλήματα κ κλείνουν! Απο Σεπτέμβρη θα δώσουν οι επόμενοι για άλλες προκηρύξεις όπως και για την δημοτική 
pariszisis

BodyG445 έγραψε: Τετ Ιουν 25, 2025 12:24 pm
pariszisis έγραψε: Τετ Ιουν 25, 2025 12:09 pm εγω σε πιστευω ....αντε να τσουλησει το πραγμα γτ θα παμε στους ολυμπιακους σε λιγο... σε ευχαριστουμε φιλε που μοιραστηκες οσα ξερεις.... για να δουμε :-)

σε επικοινωνια που ειχα προσφατα με τον ΑΣΕΠ μου ειπε οτι τον Ιουνιο δινουν αθληματα οι σωφρονιστικοι και οτι η επιτροπη θα βρισκεται εκει. Μου απαντησαν οτι οταν τελιωσει οι επομενοι ειμαστε εμεις με βαση την προτεραιοτητα που βρισκεται καθε κατηγορια. Οποτε δεν ειναι απιθανο να εχει δικιο αυτος που το εγραψε. Δεν ειναι κ κρυφο μυστικο , αν τους καλεσεις σου απαντανε αρκει να μη το παρακανεις με τις ερωτησεις  πχ να ζητησεις ημερομηνιες κτλ κτλ. 

Μακαρι. Εγω οτι επικοινωνια ειχα μ ειπαν δεν ειναι σε θεση να γνωριζουν... ακομα και σε γενικου τυπου ερωτησω αν θα δωθουν μεσα στο 2025 δεν μ απαντησαν . Αλλα μ ειπαν δεν εινα σε θεση να πουν... ισως ο υπαλληλος που πετυχες να ηθελα να βοηθησει... μακαρι να τελειωνουμε... σε ευχαριστω φιλε

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες