Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Ρε παιδιά έχετε ακούσει τπτ άμα θα μας πάρουν εμάς που περάσαμε πκε τον Μάιο γιατί έχω μείνει χωρίς δουλειά να ξέρω τι μας γίνεται
Ρε αδερφέ μας δουλεύεις? Έχεις ρωτήσεις 500 φορές κιόλας είναι δυνατόν να παρατάς την εργασία σου με το έτσι θέλω μόνο και μόνο γιατί πέρασες ΠΚΕ ενώ δεν σου είπαν ότι θα σε πάρουν και ότι απλά περνάς ΠΚΕ σε λερ που χρειαστεί να καλυφθούν κενά? Καλό θα ήταν να επιστρέψεις στην εργασία σου ή να βρεις κάπου αλλού γιατί αυτούς πού κάλεσε τώρα θα τους καλέσει από νέο έτος εάν και εφόσον θέλει να πάρει και άλλο κόσμο από τον πίνακα που είναι ενεργός μέχρι του χρόνου. Μέχρι τότε υπομονή και πίστη.
Πρώτον δεν έφυγα μόνος μου από την δουλειά ήμουνα με σύμβαση και τώρα έχω μείνει στον άσο και ρωτάω μπας και έχει ακούσει κάποιος κάτι μην ψάχνω άδικα μέσα στο καλοκαίρι και άμα το ρωτάω συνέχεια γιατί δεν μου έχει δώσει κάποιος μια απάντηση όλοι το μέλλον μας σκεφτόμασταν δεν ξέρω άμα ήσουν ή είσαι σε αυτή την θέση αλλά όταν είσαι στην αβεβαιότητα υπάρχει άγχος
Καλησπέρα ήμουν επιτυχών και με κάλεσαν για αθλήματα υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να μπω τώρα;
Ήμουν επιτυχών θέση 1000 απλά δεν πήγα όταν με κάλεσαν και το μετάνιωσα.
Οι 250 έγιναν 150Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 23, 2025 11:16 am https://www.athenstransport.com/2025/06 ... graffiti/#
Πόσο έφτασε η σειρά στην Β? Δηλαδή ο τελευταίος που μπήκε
Πάντως αυτούς με τα πτυχία τους κράζουν οι πάντες. Εννοώ αυτοί που είναι ήδη στο σώμα οπότε μη μας πρηζεις κσι πολύ για χαμηλά απολυτήρια ανεργε.Dwf έγραψε: Τρί Ιουν 24, 2025 2:03 amΟι 250 έγιναν 150Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 23, 2025 11:16 am https://www.athenstransport.com/2025/06 ... graffiti/#
άραγε θα πάρει από την ήδη υπάρχουσα λίστα; Πόσα ψηφουλακια ακόμα; Έφτασε στο απολυτήριο με βαθμό 10 η σειρά.
Μάλλον δεν είσαι μέσα στο σώμα, εκτός και αν κράζεις από πίσω εσύ. Φίλε μου έμπαιναν ΕΦ με απολυτήριο 10, επειδή είχαν κάνει ειδικές δυνάμεις. Κάτι τρέχει στα γύφτικα με το 9μηνο στις ΕΔ. Αμόρφωτα όντα με 10 στο χαρτί.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 25, 2025 11:15 amΠάντως αυτούς με τα πτυχία τους κράζουν οι πάντες. Εννοώ αυτοί που είναι ήδη στο σώμα οπότε μη μας πρηζεις κσι πολύ για χαμηλά απολυτήρια ανεργε.Dwf έγραψε: Τρί Ιουν 24, 2025 2:03 amΟι 250 έγιναν 150Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 23, 2025 11:16 am https://www.athenstransport.com/2025/06 ... graffiti/#
άραγε θα πάρει από την ήδη υπάρχουσα λίστα; Πόσα ψηφουλακια ακόμα; Έφτασε στο απολυτήριο με βαθμό 10 η σειρά.
Μέσα είμαι και έχω και χαμηλό απολυτήριο. Πάντως αυτό με το 10 απολυτήριο πού λες δεν ισχύει εκτός και αν είχες πολυτεκνια και ήσουν δόκιμος ειδικών δυνάμεων. Μάλλον εσύ έχεις 10 χαρτί με τις κοτσάνες πού πετάς ΟΑΕΔ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες