Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ρε παιδιά έχετε ακούσει τπτ άμα θα μας πάρουν εμάς που περάσαμε πκε τον Μάιο γιατί έχω μείνει χωρίς δουλειά να ξέρω τι μας γίνεται 
Επισκέπτης

Ρε αδερφέ μας δουλεύεις? Έχεις ρωτήσεις 500 φορές κιόλας είναι δυνατόν να παρατάς την εργασία σου με το έτσι θέλω μόνο και μόνο γιατί πέρασες ΠΚΕ ενώ δεν σου είπαν ότι θα σε πάρουν και ότι απλά περνάς ΠΚΕ σε λερ που χρειαστεί να καλυφθούν κενά? Καλό θα ήταν να επιστρέψεις στην εργασία σου ή να βρεις κάπου αλλού γιατί αυτούς πού κάλεσε τώρα θα τους καλέσει από νέο έτος εάν και εφόσον θέλει να πάρει και άλλο κόσμο από τον πίνακα που είναι ενεργός μέχρι του χρόνου. Μέχρι τότε υπομονή και πίστη.
Επισκέπτης

Πρώτον δεν έφυγα μόνος μου από την δουλειά ήμουνα με σύμβαση και τώρα έχω μείνει στον άσο και ρωτάω μπας και έχει ακούσει κάποιος κάτι μην ψάχνω άδικα μέσα στο καλοκαίρι και άμα το ρωτάω συνέχεια γιατί δεν μου έχει δώσει κάποιος μια απάντηση όλοι το μέλλον μας σκεφτόμασταν δεν ξέρω άμα ήσουν ή είσαι σε αυτή την θέση αλλά όταν είσαι στην αβεβαιότητα υπάρχει άγχος 
Nejdhdbdh

Δημοσίευση από Nejdhdbdh »

Καλησπέρα ήμουν επιτυχών και με κάλεσαν για αθλήματα υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να μπω τώρα;
Επισκέπτης

Nejdhdbdh έγραψε: Κυρ Ιουν 22, 2025 3:54 pm Καλησπέρα ήμουν επιτυχών και με κάλεσαν για αθλήματα υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να μπω τώρα;

Μην λες βλακείες..Δεν κάλεσαν κανένα για αθλήματα...Οι τελευταίοι δώσανε αρχές μαϊου από τότε δεν ξανακαλεσε άτομα για πκε.
Nejdhdbdh

Δημοσίευση από Nejdhdbdh »

Ήμουν επιτυχών θέση 1000 απλά δεν πήγα όταν με κάλεσαν και το μετάνιωσα.
episkeptis1

Δημοσίευση από episkeptis1 »

Nejdhdbdh έγραψε: Κυρ Ιουν 22, 2025 4:56 pm Ήμουν επιτυχών θέση 1000 απλά δεν πήγα όταν με κάλεσαν και το μετάνιωσα.

και εγώ το ίδιο αλλά τώρα δεν γίνεται τίποτα ..εδώ είχε άτομα που πέρασαν αθλήματα και δεν παρουσιάστηκαν στην εκπαίδευση
Dwf

Δημοσίευση από Dwf »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 23, 2025 11:16 am https://www.athenstransport.com/2025/06 ... graffiti/#

Οι 250 έγιναν 150 😂 άραγε θα πάρει από την ήδη υπάρχουσα λίστα; Πόσα ψηφουλακια ακόμα; Έφτασε στο απολυτήριο με βαθμό 10 η σειρά. 
Lkas

Δημοσίευση από Lkas »

Πόσο έφτασε η σειρά στην Β? Δηλαδή ο τελευταίος που μπήκε 

Επισκέπτης

Lkas έγραψε: Τρί Ιουν 24, 2025 3:18 am Πόσο έφτασε η σειρά στην Β? Δηλαδή ο τελευταίος που μπήκε 

Κατά 95% ο τελευταίος που έχει μπει είναι ο 400 και μέχρι 470 έχουν περάσει πκε.
Επισκέπτης

Lkas έγραψε: Τρί Ιουν 24, 2025 3:18 am Πόσο έφτασε η σειρά στην Β? Δηλαδή ο τελευταίος που μπήκε 

Μέχρι το 420 έχουν μπει κανονικά από 421 μέχρι 470 έχουν περάσει πκε και από αυτούς  20 επιτυχών έχουν περάσει στο 20%
Επισκέπτης

Dwf έγραψε: Τρί Ιουν 24, 2025 2:03 am
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 23, 2025 11:16 am https://www.athenstransport.com/2025/06 ... graffiti/#

Οι 250 έγιναν 150 😂 άραγε θα πάρει από την ήδη υπάρχουσα λίστα; Πόσα ψηφουλακια ακόμα; Έφτασε στο απολυτήριο με βαθμό 10 η σειρά. 

Πάντως αυτούς με τα πτυχία τους κράζουν οι πάντες. Εννοώ αυτοί που είναι ήδη στο σώμα οπότε μη μας πρηζεις κσι πολύ για χαμηλά απολυτήρια ανεργε.

Dwf

Δημοσίευση από Dwf »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 25, 2025 11:15 am
Dwf έγραψε: Τρί Ιουν 24, 2025 2:03 am

Πάντως αυτούς με τα πτυχία τους κράζουν οι πάντες. Εννοώ αυτοί που είναι ήδη στο σώμα οπότε μη μας πρηζεις κσι πολύ για χαμηλά απολυτήρια ανεργε.

Μάλλον δεν είσαι μέσα στο σώμα, εκτός και αν κράζεις από πίσω εσύ. Φίλε μου έμπαιναν ΕΦ με απολυτήριο 10, επειδή είχαν κάνει ειδικές δυνάμεις. Κάτι τρέχει στα γύφτικα με το 9μηνο στις ΕΔ. Αμόρφωτα όντα με 10 στο χαρτί. 
Επισκέπτης

Μέσα είμαι και έχω και χαμηλό απολυτήριο. Πάντως αυτό με το 10 απολυτήριο πού λες δεν ισχύει εκτός και αν είχες πολυτεκνια και ήσουν δόκιμος ειδικών δυνάμεων. Μάλλον εσύ έχεις 10 χαρτί με τις κοτσάνες πού πετάς ΟΑΕΔ...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες