Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Trepis

Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Trepis »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 6:54 pm
Elpas έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 6:42 pm Πείτε τίποτα για ναυτικό πόσο ταξιδεύουν άμα είνα καλά τόσο χάλια είναι που λένε αλλά από ότι βλέπω ολλα χαλιά είναι καλύτερα ξηρά ή ναυτικό στην ξηρά Σκοινακια ασκήσεις αγγαρείες μόνο την θάλασσα δεν έχει και πολλές μετακινήσεις στο ναυτικό να έχει πολλές αγγαρείες πείτε και εσείς γιατί λένε το Ναυτικό τόσα χαλιά 

Καλά εδώ τι να γράψουμε; ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ το ναυτικό. Πραγματικά άπειρες ημέρες πλεύσιμα (δηλαδή καράβι), το 99% των ειδικοτήτων πάει σε μονάδες επιφανείας (δηλαδή ταξιδεύει φουλ), τα χειρότερη στελέχη των ενόπλων δυνάμεων με ύφος χιλίων καρδιναλίων, τρως καμπάνες για πλάκα (το ότι δεν έχουν προσωπικό δεν τους ενδιαφέρει για να σε προλάβω), δεν υπάρχει καμία προσωπική επαφή μεταξύ αξιωματικών - υπαξιωματικών από ΣΜΥΝ και ΕΠΟΠ (όπως πχ στους υπόλοιπους κλάδους των ΕΔ), τα λεφτά λίγα για τα δεδομένα, αγγαρείες και χώσιμο φουλ και το μόνο που δεν ασκείς είναι ειδικότητα και άλλα πολλά. Πραγματικά εδώ παραιτούνται μέχρι και αξιωματικοί. Φαντάζομαι ίντερνετ διαβάζετε. Αν περάσεις στρατό ή αεροπορία να το επιλέξεις 1000% αντί για ΠΝ. 

Ευχαριστώ φίλε για ολλα που με είπες τι να πω αυτο που λένε 2 4 μήνες δεν ισχύει άρα εγώ έκανα επρυστιροφορα στο πεζικό και εκεί λένε είναι από τα χειρότερα σώματα έκανα και ναυτικό αλλα και στο ναυτικό άκου χαλια λόγια τι να πω μου φενεται ολλα σκ@τα είναι μας πληρώνουν για να κάνουμε τις αγγαρείες μόνο 

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Trepis έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 7:26 pm
Elpas έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 6:42 pm Πείτε τίποτα για ναυτικό πόσο ταξιδεύουν άμα είνα καλά τόσο χάλια είναι που λένε αλλά από ότι βλέπω ολλα χαλιά είναι καλύτερα ξηρά ή ναυτικό στην ξηρά Σκοινακια ασκήσεις αγγαρείες μόνο την θάλασσα δεν έχει και πολλές μετακινήσεις στο ναυτικό να έχει πολλές αγγαρείες πείτε και εσείς γιατί λένε το Ναυτικό τόσα χαλιά 

Καλά εδώ τι να γράψουμε; ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ το ναυτικό. Πραγματικά άπειρες ημέρες πλεύσιμα (δηλαδή καράβι), το 99% των ειδικοτήτων πάει σε μονάδες επιφανείας (δηλαδή ταξιδεύει φουλ), τα χειρότερη στελέχη των ενόπλων δυνάμεων με ύφος χιλίων καρδιναλίων, τρως καμπάνες για πλάκα (το ότι δεν έχουν προσωπικό δεν τους ενδιαφέρει για να σε προλάβω), δεν υπάρχει καμία προσωπική επαφή μεταξύ αξιωματικών - υπαξιωματικών από ΣΜΥΝ και ΕΠΟΠ (όπως πχ στους υπόλοιπους κλάδους των ΕΔ), τα λεφτά λίγα για τα δεδομένα, αγγαρείες και χώσιμο φουλ και το μόνο που δεν ασκείς είναι ειδικότητα και άλλα πολλά. Πραγματικά εδώ παραιτούνται μέχρι και αξιωματικοί. Φαντάζομαι ίντερνετ διαβάζετε. Αν περάσεις στρατό ή αεροπορία να το επιλέξεις 1000% αντί για ΠΝ. 

Ευχαριστώ φίλε για ολλα που με είπες τι να πω αυτο που λένε 2 4 μήνες δεν ισχύει άρα εγώ έκανα επρυστιροφορα στο πεζικό και εκεί λένε είναι από τα χειρότερα σώματα έκανα και ναυτικό αλλα και στο ναυτικό άκου χαλια λόγια τι να πω μου φενεται ολλα σκ@τα είναι μας πληρώνουν για να κάνουμε τις αγγαρείες μόνο 

Ανάμεσα στις δύο επιλογές σου καλύτερα να επιλέξεις το Στρατό. Πίστεψέ με είναι κλάσεις ανώτερο από το ναυτικό που θα ψάχνεις τρύπα να κρυφτείς. Μην κάνεις κίνηση που θα μετανιώσεις. 
Επισκέπτης

Pao13 έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 8:44 pm

Αν είναι να πας ναυτικό φτιάξε πρόβατα καλύτερα θα περάσεις 

μετα την αεροπορια και σωμα πληροφορικης ειναι το καλυτερο

Επισκέπτης

Συντήρητης δικτύων συστηματων 450 μορια στο κοινό σώμα πληροφορικής είναι καποιος άλλος για αυτή την ειδικότητα να έχει δηλώσει; 
Επισκέπτης

Eleonora έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 6:36 pm

Παιδιά ερώτηση αν μπούμε ορκιστουμε και έρθει κάποια απόφαση δικαστική γ πιο παλιά ν είχε γίνει κάτι τι γίνεται μπαίνουμε σ διαθεσιμότητα ; 

Στην αίτηση - υπεύθυνη δήλωση που υπέβαλες, υπέγραψες ότι :
Δεν έχω καταδικαστεί αμετάκλητα για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, απάτη, υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), εκβίαση, πλαστογραφία, ψευδή βεβαίωση, ψευδορκία, ψευδή ανώμοτη κατάθεση, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμιση, παράβαση καθήκοντος, ανυποταξία, λιποταξία, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής ή της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, λαθρεμπορίας, όπλων, πυρομαχικών και τυχερών παιχνιδιών.
Δεν έχω παραπεμφθεί αμετάκλητα και δεν διώκομαι για κακούργημα ή οποιοδήποτε πλημμέλημα της προηγούμενης υποπαραγράφου, έστω και αν το αδίκημα έχει παραγραφεί.
Δεν έχω στερηθεί τα πολιτικά μου δικαιώματα με αμετάκλητη απόφαση.
Συναινώ όπως η Στρατιωτική Υπηρεσία επαληθεύσει το περιεχόμενο της δήλωσής μου και εξουσιοδοτώ το ΓΕΑ/Β4 για την αυτεπάγγελτη αναζήτηση αντιγράφου ποινικού μητρώου μου για δικαστική χρήση.
Εξουσιοδοτώ αφενός μεν την Επιτροπή Ελέγχου Δικαιολογητικών να αναζητήσει αυτεπάγγελτα Αντίγραφο Φύλλου Μητρώου μου από την αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία, αφετέρου δε το ΓΕΑ/Β2 να διενεργήσει αυτεπάγγελτο έλεγχο της γνησιότητας των δικαιολογητικών που έχω υποβάλει και τα οποία είναι απαραίτητα για την πρόσληψή μου ή επηρεάζουν οπωσδήποτε την κατάταξή μου κατά τη διαδικασία πρόσληψης.
Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω:
Δεν πρόκειται να έλθει κάποια απόφαση από μόνη της, από πουθενά. Έχεις ήδη συναινέσει, τον αυτεπάγγελτο έλεγχο, του ποινικού σου μητρώου, από το ΓΕΑ.
 Η απόφαση την οποία αναφέρεις, είναι καταδικαστική εις βάρος σου; Είναι οριστική και αμετάκλητη, δλδ πχ απόφαση Εφετείου, ή πρωτόδικη; 
Πρέπει να συμβουλευθείς δικηγόρο, εδώ δεν πρόκειται να πάρεις κάποια έγκυρη απάντηση που χρήζει νομικών γνώσεων, και πλήρη στοιχεία της υπόθεσής σου! 

Αν είσαι μέσα λεω τι γίνεται αν έχεις ορκιστεί κλπ και σου έρθει κατι
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Eleonora »

@Επισκέπτης, 06:33
Αυτό το "κάτι", όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ ασαφές και αόριστο. Εάν η απόφαση είναι καταδικαστική και αμετάκλητη, και κατά τον έλεγχο αποκαλυφθεί, προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι έχεις διαπράξει και το αδίκημα της ψευδούς δήλωσης στοιχείων. Τώρα τι νομικές συνέπειες μπορεί να έχεις, κανένας εδώ, δεν μπορεί να σου δώσει αξιόπιστη απάντηση, το καταλαβαίνεις! Το χειρότερο σενάριο, να αποταχθείς οριστικά, αλλά αυτό είναι μια υποθετική εκτίμηση. 

Styga
NikhtasK
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από NikhtasK »

Eleonora έγραψε: Σάβ Ιουν 21, 2025 1:29 pm @Επισκέπτης, 06:33
Αυτό το "κάτι", όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ ασαφές και αόριστο. Εάν η απόφαση είναι καταδικαστική και αμετάκλητη, και κατά τον έλεγχο αποκαλυφθεί, προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι έχεις διαπράξει και το αδίκημα της ψευδούς δήλωσης στοιχείων. Τώρα τι νομικές συνέπειες μπορεί να έχεις, κανένας εδώ, δεν μπορεί να σου δώσει αξιόπιστη απάντηση, το καταλαβαίνεις! Το χειρότερο σενάριο, να αποταχθείς οριστικά, αλλά αυτό είναι μια υποθετική εκτίμηση. 

Ελα ρε κοριτσαρα,εεελα

Να εισαι καλα που βοηθας οσο κοσμο εχεις βοηθησει,μπραβο σου πραγματικα,επαινος και καμαρι για εσενα!
Επισκέπτης

Το πολύ μέχρι τη Τετάρτη θα ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα . Οι πίνακες είναι έτοιμοι 
GZ1
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από GZ1 »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 22, 2025 10:36 am Το πολύ μέχρι τη Τετάρτη θα ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα . Οι πίνακες είναι έτοιμοι 

Έχεις κάποια πληροφορία; Θα ανακοινωθούν για όλους;
(ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ)

Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Eleonora »

@NikhtasK,  Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, θεωρώ ότι η συμπαράσταση και η στήριξη, είναι ηθικό καθήκον για τα μέλη μιας κοινωνικής ομάδας, πόσο μάλλον για τη στρατιωτική οικογένεια! 
Styga
Επισκέπτης

GZ1 έγραψε: Κυρ Ιουν 22, 2025 11:04 am
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 22, 2025 10:36 am Το πολύ μέχρι τη Τετάρτη θα ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα . Οι πίνακες είναι έτοιμοι 

Έχεις κάποια πληροφορία; Θα ανακοινωθούν για όλους;
(ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ)

Όλα μαζί βγαίνουν για όλους τους κλάδους. Αεροπορία ξέρω ότι θα έχουμε κατάταξη 14 Ιουλίου όπως έχει αναφέρει καί άλλος εδώ 
Billis123

Δημοσίευση από Billis123 »

Ισχύει ότι θα κάτσουμε 1 μήνα Αυλώνα? Έχετε ακούσει κάτι κάποιος?

Επισκέπτης

Billis123 έγραψε: Κυρ Ιουν 22, 2025 12:58 pm Ισχύει ότι θα κάτσουμε 1 μήνα Αυλώνα? Έχετε ακούσει κάτι κάποιος?

Μακαρι να ηταν ενας μηνας αγορι μου. Τρεις μηνες ειναι δεν ξερω που τα βλεπετε η ποιος σας τα λεει αυτα αλλα εχετε παραπληροφορηση.

NikhtasK
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από NikhtasK »

Eleonora έγραψε: Κυρ Ιουν 22, 2025 11:17 am @NikhtasK,  Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, θεωρώ ότι η συμπαράσταση και η στήριξη, είναι ηθικό καθήκον για τα μέλη μιας κοινωνικής ομάδας, πόσο μάλλον για τη στρατιωτική οικογένεια! 

Και εγω σε Ευχαριστω για αυτο που Προσφερεις και για αυτη που εισαι,η Αλληλεγγυη δεν ειναι παντα το πιο Ευκολο πραγμα,μπορει να εξαντλησει και εξουθενωσει το Πνευμα ΚΑΙ των Καλυτερων αναμεσα μας.

Ειναι κατι που θελει Μετρο και μερικες φορες Προσεκτικη Στοχοποιηση,εννοειται χωρις να το Πιεζεις η να το Σκεφτεσαι πολυ.
Επισκέπτης

Καλημέρα ομάδα λέτε μέχρι Παρασκευή να έχουμε κάποιο νεο
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες