Ευχαριστώ φίλε για ολλα που με είπες τι να πω αυτο που λένε 2 4 μήνες δεν ισχύει άρα εγώ έκανα επρυστιροφορα στο πεζικό και εκεί λένε είναι από τα χειρότερα σώματα έκανα και ναυτικό αλλα και στο ναυτικό άκου χαλια λόγια τι να πω μου φενεται ολλα σκ@τα είναι μας πληρώνουν για να κάνουμε τις αγγαρείες μόνοΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 6:54 pmΚαλά εδώ τι να γράψουμε; ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ το ναυτικό. Πραγματικά άπειρες ημέρες πλεύσιμα (δηλαδή καράβι), το 99% των ειδικοτήτων πάει σε μονάδες επιφανείας (δηλαδή ταξιδεύει φουλ), τα χειρότερη στελέχη των ενόπλων δυνάμεων με ύφος χιλίων καρδιναλίων, τρως καμπάνες για πλάκα (το ότι δεν έχουν προσωπικό δεν τους ενδιαφέρει για να σε προλάβω), δεν υπάρχει καμία προσωπική επαφή μεταξύ αξιωματικών - υπαξιωματικών από ΣΜΥΝ και ΕΠΟΠ (όπως πχ στους υπόλοιπους κλάδους των ΕΔ), τα λεφτά λίγα για τα δεδομένα, αγγαρείες και χώσιμο φουλ και το μόνο που δεν ασκείς είναι ειδικότητα και άλλα πολλά. Πραγματικά εδώ παραιτούνται μέχρι και αξιωματικοί. Φαντάζομαι ίντερνετ διαβάζετε. Αν περάσεις στρατό ή αεροπορία να το επιλέξεις 1000% αντί για ΠΝ.Elpas έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 6:42 pm Πείτε τίποτα για ναυτικό πόσο ταξιδεύουν άμα είνα καλά τόσο χάλια είναι που λένε αλλά από ότι βλέπω ολλα χαλιά είναι καλύτερα ξηρά ή ναυτικό στην ξηρά Σκοινακια ασκήσεις αγγαρείες μόνο την θάλασσα δεν έχει και πολλές μετακινήσεις στο ναυτικό να έχει πολλές αγγαρείες πείτε και εσείς γιατί λένε το Ναυτικό τόσα χαλιά
Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Ανάμεσα στις δύο επιλογές σου καλύτερα να επιλέξεις το Στρατό. Πίστεψέ με είναι κλάσεις ανώτερο από το ναυτικό που θα ψάχνεις τρύπα να κρυφτείς. Μην κάνεις κίνηση που θα μετανιώσεις.Trepis έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 7:26 pmΕυχαριστώ φίλε για ολλα που με είπες τι να πω αυτο που λένε 2 4 μήνες δεν ισχύει άρα εγώ έκανα επρυστιροφορα στο πεζικό και εκεί λένε είναι από τα χειρότερα σώματα έκανα και ναυτικό αλλα και στο ναυτικό άκου χαλια λόγια τι να πω μου φενεται ολλα σκ@τα είναι μας πληρώνουν για να κάνουμε τις αγγαρείες μόνοΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 6:54 pmΚαλά εδώ τι να γράψουμε; ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ το ναυτικό. Πραγματικά άπειρες ημέρες πλεύσιμα (δηλαδή καράβι), το 99% των ειδικοτήτων πάει σε μονάδες επιφανείας (δηλαδή ταξιδεύει φουλ), τα χειρότερη στελέχη των ενόπλων δυνάμεων με ύφος χιλίων καρδιναλίων, τρως καμπάνες για πλάκα (το ότι δεν έχουν προσωπικό δεν τους ενδιαφέρει για να σε προλάβω), δεν υπάρχει καμία προσωπική επαφή μεταξύ αξιωματικών - υπαξιωματικών από ΣΜΥΝ και ΕΠΟΠ (όπως πχ στους υπόλοιπους κλάδους των ΕΔ), τα λεφτά λίγα για τα δεδομένα, αγγαρείες και χώσιμο φουλ και το μόνο που δεν ασκείς είναι ειδικότητα και άλλα πολλά. Πραγματικά εδώ παραιτούνται μέχρι και αξιωματικοί. Φαντάζομαι ίντερνετ διαβάζετε. Αν περάσεις στρατό ή αεροπορία να το επιλέξεις 1000% αντί για ΠΝ.Elpas έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 6:42 pm Πείτε τίποτα για ναυτικό πόσο ταξιδεύουν άμα είνα καλά τόσο χάλια είναι που λένε αλλά από ότι βλέπω ολλα χαλιά είναι καλύτερα ξηρά ή ναυτικό στην ξηρά Σκοινακια ασκήσεις αγγαρείες μόνο την θάλασσα δεν έχει και πολλές μετακινήσεις στο ναυτικό να έχει πολλές αγγαρείες πείτε και εσείς γιατί λένε το Ναυτικό τόσα χαλιά
μετα την αεροπορια και σωμα πληροφορικης ειναι το καλυτεροPao13 έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 8:44 pmΑν είναι να πας ναυτικό φτιάξε πρόβατα καλύτερα θα περάσειςΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 6:54 pmΚαλά εδώ τι να γράψουμε; ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ το ναυτικό. Πραγματικά άπειρες ημέρες πλεύσιμα (δηλαδή καράβι), το 99% των ειδικοτήτων πάει σε μονάδες επιφανείας (δηλαδή ταξιδεύει φουλ), τα χειρότερη στελέχη των ενόπλων δυνάμεων με ύφος χιλίων καρδιναλίων, τρως καμπάνες για πλάκα (το ότι δεν έχουν προσωπικό δεν τους ενδιαφέρει για να σε προλάβω), δεν υπάρχει καμία προσωπική επαφή μεταξύ αξιωματικών - υπαξιωματικών από ΣΜΥΝ και ΕΠΟΠ (όπως πχ στους υπόλοιπους κλάδους των ΕΔ), τα λεφτά λίγα για τα δεδομένα, αγγαρείες και χώσιμο φουλ και το μόνο που δεν ασκείς είναι ειδικότητα και άλλα πολλά. Πραγματικά εδώ παραιτούνται μέχρι και αξιωματικοί. Φαντάζομαι ίντερνετ διαβάζετε. Αν περάσεις στρατό ή αεροπορία να το επιλέξεις 1000% αντί για ΠΝ.Elpas έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 6:42 pm Πείτε τίποτα για ναυτικό πόσο ταξιδεύουν άμα είνα καλά τόσο χάλια είναι που λένε αλλά από ότι βλέπω ολλα χαλιά είναι καλύτερα ξηρά ή ναυτικό στην ξηρά Σκοινακια ασκήσεις αγγαρείες μόνο την θάλασσα δεν έχει και πολλές μετακινήσεις στο ναυτικό να έχει πολλές αγγαρείες πείτε και εσείς γιατί λένε το Ναυτικό τόσα χαλιά
Συντήρητης δικτύων συστηματων 450 μορια στο κοινό σώμα πληροφορικής είναι καποιος άλλος για αυτή την ειδικότητα να έχει δηλώσει;
Αν είσαι μέσα λεω τι γίνεται αν έχεις ορκιστεί κλπ και σου έρθει κατιEleonora έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 6:36 pmΣτην αίτηση - υπεύθυνη δήλωση που υπέβαλες, υπέγραψες ότι :
Παιδιά ερώτηση αν μπούμε ορκιστουμε και έρθει κάποια απόφαση δικαστική γ πιο παλιά ν είχε γίνει κάτι τι γίνεται μπαίνουμε σ διαθεσιμότητα ;
Δεν έχω καταδικαστεί αμετάκλητα για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, απάτη, υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), εκβίαση, πλαστογραφία, ψευδή βεβαίωση, ψευδορκία, ψευδή ανώμοτη κατάθεση, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμιση, παράβαση καθήκοντος, ανυποταξία, λιποταξία, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής ή της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, λαθρεμπορίας, όπλων, πυρομαχικών και τυχερών παιχνιδιών.
Δεν έχω παραπεμφθεί αμετάκλητα και δεν διώκομαι για κακούργημα ή οποιοδήποτε πλημμέλημα της προηγούμενης υποπαραγράφου, έστω και αν το αδίκημα έχει παραγραφεί.
Δεν έχω στερηθεί τα πολιτικά μου δικαιώματα με αμετάκλητη απόφαση.
Συναινώ όπως η Στρατιωτική Υπηρεσία επαληθεύσει το περιεχόμενο της δήλωσής μου και εξουσιοδοτώ το ΓΕΑ/Β4 για την αυτεπάγγελτη αναζήτηση αντιγράφου ποινικού μητρώου μου για δικαστική χρήση.
Εξουσιοδοτώ αφενός μεν την Επιτροπή Ελέγχου Δικαιολογητικών να αναζητήσει αυτεπάγγελτα Αντίγραφο Φύλλου Μητρώου μου από την αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία, αφετέρου δε το ΓΕΑ/Β2 να διενεργήσει αυτεπάγγελτο έλεγχο της γνησιότητας των δικαιολογητικών που έχω υποβάλει και τα οποία είναι απαραίτητα για την πρόσληψή μου ή επηρεάζουν οπωσδήποτε την κατάταξή μου κατά τη διαδικασία πρόσληψης.
Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω:
Δεν πρόκειται να έλθει κάποια απόφαση από μόνη της, από πουθενά. Έχεις ήδη συναινέσει, τον αυτεπάγγελτο έλεγχο, του ποινικού σου μητρώου, από το ΓΕΑ.
Η απόφαση την οποία αναφέρεις, είναι καταδικαστική εις βάρος σου; Είναι οριστική και αμετάκλητη, δλδ πχ απόφαση Εφετείου, ή πρωτόδικη;
Πρέπει να συμβουλευθείς δικηγόρο, εδώ δεν πρόκειται να πάρεις κάποια έγκυρη απάντηση που χρήζει νομικών γνώσεων, και πλήρη στοιχεία της υπόθεσής σου!
@Επισκέπτης, 06:33
Αυτό το "κάτι", όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ ασαφές και αόριστο. Εάν η απόφαση είναι καταδικαστική και αμετάκλητη, και κατά τον έλεγχο αποκαλυφθεί, προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι έχεις διαπράξει και το αδίκημα της ψευδούς δήλωσης στοιχείων. Τώρα τι νομικές συνέπειες μπορεί να έχεις, κανένας εδώ, δεν μπορεί να σου δώσει αξιόπιστη απάντηση, το καταλαβαίνεις! Το χειρότερο σενάριο, να αποταχθείς οριστικά, αλλά αυτό είναι μια υποθετική εκτίμηση.
Αυτό το "κάτι", όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ ασαφές και αόριστο. Εάν η απόφαση είναι καταδικαστική και αμετάκλητη, και κατά τον έλεγχο αποκαλυφθεί, προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι έχεις διαπράξει και το αδίκημα της ψευδούς δήλωσης στοιχείων. Τώρα τι νομικές συνέπειες μπορεί να έχεις, κανένας εδώ, δεν μπορεί να σου δώσει αξιόπιστη απάντηση, το καταλαβαίνεις! Το χειρότερο σενάριο, να αποταχθείς οριστικά, αλλά αυτό είναι μια υποθετική εκτίμηση.
Styga
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 32
Ελα ρε κοριτσαρα,εεελαEleonora έγραψε: Σάβ Ιουν 21, 2025 1:29 pm @Επισκέπτης, 06:33
Να εισαι καλα που βοηθας οσο κοσμο εχεις βοηθησει,μπραβο σου πραγματικα,επαινος και καμαρι για εσενα!
Το πολύ μέχρι τη Τετάρτη θα ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα . Οι πίνακες είναι έτοιμοι
@NikhtasK, Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, θεωρώ ότι η συμπαράσταση και η στήριξη, είναι ηθικό καθήκον για τα μέλη μιας κοινωνικής ομάδας, πόσο μάλλον για τη στρατιωτική οικογένεια!
Styga
Όλα μαζί βγαίνουν για όλους τους κλάδους. Αεροπορία ξέρω ότι θα έχουμε κατάταξη 14 Ιουλίου όπως έχει αναφέρει καί άλλος εδώGZ1 έγραψε: Κυρ Ιουν 22, 2025 11:04 amΈχεις κάποια πληροφορία; Θα ανακοινωθούν για όλους;
(ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ)
Ισχύει ότι θα κάτσουμε 1 μήνα Αυλώνα? Έχετε ακούσει κάτι κάποιος?
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 32
Και εγω σε Ευχαριστω για αυτο που Προσφερεις και για αυτη που εισαι,η Αλληλεγγυη δεν ειναι παντα το πιο Ευκολο πραγμα,μπορει να εξαντλησει και εξουθενωσει το Πνευμα ΚΑΙ των Καλυτερων αναμεσα μας.Eleonora έγραψε: Κυρ Ιουν 22, 2025 11:17 am @NikhtasK, Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, θεωρώ ότι η συμπαράσταση και η στήριξη, είναι ηθικό καθήκον για τα μέλη μιας κοινωνικής ομάδας, πόσο μάλλον για τη στρατιωτική οικογένεια!
Ειναι κατι που θελει Μετρο και μερικες φορες Προσεκτικη Στοχοποιηση,εννοειται χωρις να το Πιεζεις η να το Σκεφτεσαι πολυ.
Καλημέρα ομάδα λέτε μέχρι Παρασκευή να έχουμε κάποιο νεο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες