Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Giannaras

Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Giannaras »

epiiskepsi έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 4:31 am
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 3:13 am
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 1:18 am

να ταν 15-20? μονο δυο κοπελες παντως

Και εγώ τυφεκιοφόρος.ποσα μόρια έχεις εσύ;εγώ 951

και εγώ τυφεκιοφόρος ειδικές δυνάμεις 1069 μόρια,εχεις περάσει ήδη ρε mlk εδώ πέρα τι κάνεις? 😂 

Με 740 μορια ΤΦ καλα ειμαι ;; Εχω πιθανοτητες

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Giannaras έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 11:12 am
epiiskepsi έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 4:31 am
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 3:13 am
Και εγώ τυφεκιοφόρος.ποσα μόρια έχεις εσύ;εγώ 951

και εγώ τυφεκιοφόρος ειδικές δυνάμεις 1069 μόρια,εχεις περάσει ήδη ρε mlk εδώ πέρα τι κάνεις? 😂 

Με 740 μορια ΤΦ καλα ειμαι ;; Εχω πιθανοτητες

πολλες
Επισκέπτης

Λέτε να δούμε αποτελέσματα σήμερα ή από εβδομάδα??
Pao13
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18
Ενδιαφέροντα: Τρεξιμο
Επάγγελμα: Οικιακα

Δημοσίευση από Pao13 »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιουν 19, 2025 10:13 pm
Pao13 έγραψε: Πέμ Ιουν 19, 2025 9:43 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιουν 19, 2025 6:22 pm

απο εγκυρη πηγη κι εσυ να φανταστω

Οπλουργοι ζήταγε 9 και δηλώσανε 2 

Στους ΟΤΑΦ ξέρεις τι γίνεται καθόλου??? 

Ξέρω ότι δεν έχουν συμπληρώσει ούτε αυτοί 

Pao13
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18
Ενδιαφέροντα: Τρεξιμο
Επάγγελμα: Οικιακα

Δημοσίευση από Pao13 »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 11:40 am Λέτε να δούμε αποτελέσματα σήμερα ή από εβδομάδα??

Τέλος τις άλλης 
Tregkas2345

Δημοσίευση από Tregkas2345 »

Πλήρωμα Ερπυστριοφόρων - Τροχοφόρων Ανιχνευτικών Οχημάτων ΠΖ (Ι1)  παιδιά έκανα εγώ έχω μόρια 250 έχω ελπίδες η πολλή δύσκολο ξέρετε έχει συμμετοχή 

Επισκέπτης

Tregkas2345 έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 12:15 pm Πλήρωμα Ερπυστριοφόρων - Τροχοφόρων Ανιχνευτικών Οχημάτων ΠΖ (Ι1)  παιδιά έκανα εγώ έχω μόρια 250 έχω ελπίδες η πολλή δύσκολο ξέρετε έχει συμμετοχή 

Πιστευω οτι εχεις πιθανοτητες διοτι στο ΠΖ -ΤΘ - ΠΒ πανε μονο κατι ναυαγια. Σε συνδυασμο οτι φετος δεν ειχε πολλες αιτησεις, πιστευω οτι ειναι η ευκαιρια σου. Δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι εχουν τις περισσοτερες παραιτησεις. Οπλισου με υπομονη αν καταφερεις να βγαλεις ακρη. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 12:26 pm
Tregkas2345 έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 12:15 pm Πλήρωμα Ερπυστριοφόρων - Τροχοφόρων Ανιχνευτικών Οχημάτων ΠΖ (Ι1)  παιδιά έκανα εγώ έχω μόρια 250 έχω ελπίδες η πολλή δύσκολο ξέρετε έχει συμμετοχή 

Πιστευω οτι εχεις πιθανοτητες διοτι στο ΠΖ -ΤΘ - ΠΒ πανε μονο κατι ναυαγια. Σε συνδυασμο οτι φετος δεν ειχε πολλες αιτησεις, πιστευω οτι ειναι η ευκαιρια σου. Δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι εχουν τις περισσοτερες παραιτησεις. Οπλισου με υπομονη αν καταφερεις να βγαλεις ακρη. 

τα πιο μεγαλα οπλα ειναι και σχετικα με το μεγεθος τους σιγα τις πολλες παραιτησεις.δεν εχουν ολοι μορια να μπουν σωματα και αεροπορια 
Dimitriosan

Δημοσίευση από Dimitriosan »

Καλημέρα για αεροπορία στρατού ξέρουμε καθόλου έχει ζήτηση ήταν πολλοί αυτοί που δήλωσαν ;

Επισκέπτης

Dimitriosan έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 12:38 pm Καλημέρα για αεροπορία στρατού ξέρουμε καθόλου έχει ζήτηση ήταν πολλοί αυτοί που δήλωσαν ;

που να ξερουμε. παντως περισσοτερη απο πζ,πβ,τθ
Tzei

Δημοσίευση από Tzei »

Τεχνίτης μηχανικών και ηλεκτρικών συστημάτων Α/Φ Αεροπορία Στρατού, είναι κάνεις;
Ξέρουμε πόσοι δήλωσαν την ειδικότητα;
Επισκέπτης

ρε παιδια τι ειναι αυτα που ρωτατε απο που να το ξερουμε δηλαδη ποσοι δηλωσαν και αν δηλωσαν πολλοι και που δηλωσαν οι περισσοτεροι?
Επισκέπτης

Πιστευω οτι εχεις πιθανοτητες διοτι στο ΠΖ -ΤΘ - ΠΒ πανε μονο κατι ναυαγια. Σε συνδυασμο οτι φετος δεν ειχε πολλες αιτησεις, πιστευω οτι ειναι η ευκαιρια σου. Δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι εχουν τις περισσοτερες παραιτησεις. Οπλισου με υπομονη αν καταφερεις να βγαλεις 

Καλά  ρε παιδιά τόσο δύσκολη ιδικοτητα είναι εγώ την δήλωσα στην τύχη αλλά δεν περίμενα τόσο δύσκολη να είναι του 23 είδα είχε πόλη ζήτηση πάντως ειμουν να δηλώσω και διαβιβάστης αυτή πιο καλή ιδικοτητα είναι 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 12:52 pm

Πιστευω οτι εχεις πιθανοτητες διοτι στο ΠΖ -ΤΘ - ΠΒ πανε μονο κατι ναυαγια. Σε συνδυασμο οτι φετος δεν ειχε πολλες αιτησεις, πιστευω οτι ειναι η ευκαιρια σου. Δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι εχουν τις περισσοτερες παραιτησεις. Οπλισου με υπομονη αν καταφερεις να βγαλεις 

Καλά  ρε παιδιά τόσο δύσκολη ιδικοτητα είναι εγώ την δήλωσα στην τύχη αλλά δεν περίμενα τόσο δύσκολη να είναι του 23 είδα είχε πόλη ζήτηση πάντως ειμουν να δηλώσω και διαβιβάστης αυτή πιο καλή ιδικοτητα είναι 

διαβιβαστης με αυτα τα μορια δυσκολα
guest756

Δημοσίευση από guest756 »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 12:52 pm

ειδικότητα*,πολλή**, ήμουν***. εδώ για όποια ειδικότητα να ρωτήσεις θα σου πουν χάλια είναι εκτός από αυτές που κάθεσαι σε ένα γραφείο και ξύνεσαι

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες