Με 740 μορια ΤΦ καλα ειμαι ;; Εχω πιθανοτητες
Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Λέτε να δούμε αποτελέσματα σήμερα ή από εβδομάδα??
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 18
- Ενδιαφέροντα: Τρεξιμο
- Επάγγελμα: Οικιακα
Ξέρω ότι δεν έχουν συμπληρώσει ούτε αυτοίΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιουν 19, 2025 10:13 pmΣτους ΟΤΑΦ ξέρεις τι γίνεται καθόλου???
Πλήρωμα Ερπυστριοφόρων - Τροχοφόρων Ανιχνευτικών Οχημάτων ΠΖ (Ι1) παιδιά έκανα εγώ έχω μόρια 250 έχω ελπίδες η πολλή δύσκολο ξέρετε έχει συμμετοχή
Πιστευω οτι εχεις πιθανοτητες διοτι στο ΠΖ -ΤΘ - ΠΒ πανε μονο κατι ναυαγια. Σε συνδυασμο οτι φετος δεν ειχε πολλες αιτησεις, πιστευω οτι ειναι η ευκαιρια σου. Δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι εχουν τις περισσοτερες παραιτησεις. Οπλισου με υπομονη αν καταφερεις να βγαλεις ακρη.
τα πιο μεγαλα οπλα ειναι και σχετικα με το μεγεθος τους σιγα τις πολλες παραιτησεις.δεν εχουν ολοι μορια να μπουν σωματα και αεροποριαΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 12:26 pmΠιστευω οτι εχεις πιθανοτητες διοτι στο ΠΖ -ΤΘ - ΠΒ πανε μονο κατι ναυαγια. Σε συνδυασμο οτι φετος δεν ειχε πολλες αιτησεις, πιστευω οτι ειναι η ευκαιρια σου. Δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι εχουν τις περισσοτερες παραιτησεις. Οπλισου με υπομονη αν καταφερεις να βγαλεις ακρη.
Καλημέρα για αεροπορία στρατού ξέρουμε καθόλου έχει ζήτηση ήταν πολλοί αυτοί που δήλωσαν ;
Τεχνίτης μηχανικών και ηλεκτρικών συστημάτων Α/Φ Αεροπορία Στρατού, είναι κάνεις;
Ξέρουμε πόσοι δήλωσαν την ειδικότητα;
Ξέρουμε πόσοι δήλωσαν την ειδικότητα;
ρε παιδια τι ειναι αυτα που ρωτατε απο που να το ξερουμε δηλαδη ποσοι δηλωσαν και αν δηλωσαν πολλοι και που δηλωσαν οι περισσοτεροι?
Καλά ρε παιδιά τόσο δύσκολη ιδικοτητα είναι εγώ την δήλωσα στην τύχη αλλά δεν περίμενα τόσο δύσκολη να είναι του 23 είδα είχε πόλη ζήτηση πάντως ειμουν να δηλώσω και διαβιβάστης αυτή πιο καλή ιδικοτητα είναιΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 12:26 pmΠιστευω οτι εχεις πιθανοτητες διοτι στο ΠΖ -ΤΘ - ΠΒ πανε μονο κατι ναυαγια. Σε συνδυασμο οτι φετος δεν ειχε πολλες αιτησεις, πιστευω οτι ειναι η ευκαιρια σου. Δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι εχουν τις περισσοτερες παραιτησεις. Οπλισου με υπομονη αν καταφερεις να βγαλεις
διαβιβαστης με αυτα τα μορια δυσκολαΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 12:52 pmΚαλά ρε παιδιά τόσο δύσκολη ιδικοτητα είναι εγώ την δήλωσα στην τύχη αλλά δεν περίμενα τόσο δύσκολη να είναι του 23 είδα είχε πόλη ζήτηση πάντως ειμουν να δηλώσω και διαβιβάστης αυτή πιο καλή ιδικοτητα είναιΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 12:26 pmΠιστευω οτι εχεις πιθανοτητες διοτι στο ΠΖ -ΤΘ - ΠΒ πανε μονο κατι ναυαγια. Σε συνδυασμο οτι φετος δεν ειχε πολλες αιτησεις, πιστευω οτι ειναι η ευκαιρια σου. Δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι εχουν τις περισσοτερες παραιτησεις. Οπλισου με υπομονη αν καταφερεις να βγαλεις
ειδικότητα*,πολλή**, ήμουν***. εδώ για όποια ειδικότητα να ρωτήσεις θα σου πουν χάλια είναι εκτός από αυτές που κάθεσαι σε ένα γραφείο και ξύνεσαιΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 12:52 pmΚαλά ρε παιδιά τόσο δύσκολη ιδικοτητα είναι εγώ την δήλωσα στην τύχη αλλά δεν περίμενα τόσο δύσκολη να είναι του 23 είδα είχε πόλη ζήτηση πάντως ειμουν να δηλώσω και διαβιβάστης αυτή πιο καλή ιδικοτητα είναιΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 12:26 pmΠιστευω οτι εχεις πιθανοτητες διοτι στο ΠΖ -ΤΘ - ΠΒ πανε μονο κατι ναυαγια. Σε συνδυασμο οτι φετος δεν ειχε πολλες αιτησεις, πιστευω οτι ειναι η ευκαιρια σου. Δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι εχουν τις περισσοτερες παραιτησεις. Οπλισου με υπομονη αν καταφερεις να βγαλεις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης