Επιλαχόντες 9Κ/2021

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
peterpeter
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021

Δημοσίευση από peterpeter »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 09, 2025 10:36 pm Μόνο για Αθήνα Πειραιά είναι οι θέσεις όχι για τις υπόλοιπες φυλακές 

και τοτε γιατι ειμαι στους επιλαχοντες? δεν εχω δηλωσει καμια απο τις 2 φυλακες.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Αν δείτε κάλεσαν όλα όλα όλα τα άτομα που είχαν δηλώσει κ απλά κοινοποίησαν την λίστα. Δεν είσαι στην λίστα από τους 1400 . Είναι μέσα και οι 1400
Leonidas6156
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Leonidas6156 »

Θα προκύψουν θέσεις και σε άλλες φυλακές. Στο αρχέιο, αυτοί που είναι με αστεράκι, έχουν περάσει τα αθλήματα. Οι άλλοι δεν έχουν περάσει. Οπότε θα προκύψουν θέσεις απο εκεί.

Συνημμένα
9?_2021_?????S????.rar
(83.07 KiB) Μεταφορτώθηκε 49 φορές
Επισκέπτης

Καλησπέρα. Γνωρίζετε εάν υπάρχει περίπτωση, κάποιος που εργάζεται ως υπάλληλος εξωτερικής φρούρησης, να τον αποσπάσουν υποχρεωτικά χωρίς την σύμφωνη συγκατάθεση του, σε άλλο κατάστημα κράτησης λόγω υπηρεσιακών αναγκών; Ευχαριστώ 
Luigi

Δημοσίευση από Luigi »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 10, 2025 9:59 pm Καλησπέρα. Γνωρίζετε εάν υπάρχει περίπτωση, κάποιος που εργάζεται ως υπάλληλος εξωτερικής φρούρησης, να τον αποσπάσουν υποχρεωτικά χωρίς την σύμφωνη συγκατάθεση του, σε άλλο κατάστημα κράτησης λόγω υπηρεσιακών αναγκών; Ευχαριστώ 

ναι φιλε μου κανονικα!!

Επισκέπτης

Αρα οι 200 θέσεις που είχε βγάλει στο προυπολογισμο του 25 είναι αυτές δεν θα βγάλει άλλη προκήρυξη 
Επισκέπτης

Καλησπέρα. Γνωρίζετε την δεύτερη ημέρα που μας καλούν για αθλήματα στην διεύθυνση μαραθώνιας διαδρομής 0 αν εκεί υπάρχει κανονικός στίβος η απλά θα τρέξουμε το χιλιαρι  σε απλό δρόμο; Ευχαριστώ 
Leonidas6156
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Leonidas6156 »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 16, 2025 8:33 pm Καλησπέρα. Γνωρίζετε την δεύτερη ημέρα που μας καλούν για αθλήματα στην διεύθυνση μαραθώνιας διαδρομής 0 αν εκεί υπάρχει κανονικός στίβος η απλά θα τρέξουμε το χιλιαρι  σε απλό δρόμο; Ευχαριστώ 

Υπάρχει κανονικός στίβος
Επισκέπτης

Παιδιά δώσατε αθλήματα η πρώτη ομάδα;;;;

AnastasiAkiriAziDOu
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από AnastasiAkiriAziDOu »

Καλησπέρα σας, γνωρίζει κάποιος πότε θα γίνει δεύτερη σχολή,για τους εξωτερικούς,της 9κ2021, ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Msttt

Δημοσίευση από Msttt »

Το βίσμα του βίσματος....Αν δεν έχετε βαρβάτο βουλευτικό μέσον ή γνωστό στην επιτροπή μη πάτε καν.... Μπροστά στα μάτια μας πέρασαν κοπέλα που έκανε το 1000αρι σε 7 λεπτά και παιδιά με χρονόμετρα πάνω τους που έπιασαν  το χρόνο στη δική μας ομάδα τα έκοψαν.... Συγκεκριμένα παιδί με χρόνο 4,19" κόπηκε και του έλεγαν ότι έκανε χρόνο 4,39" .... Επίσης κατά τον τερματισμό ονόματα δεν ρωτούσαν ώστε να υπάρχει αντισοιχία χρόνου....Γενικά είναι για τον π@@@@ αλλά πάλι εμάς θα φωνάξουν ας ξαναβγάλει....Να δω ποιος θα πάει....Σε επάγγελμα δικαιοσύνης η πλήρης αναξιοκρατία!!!! Εύγε 

Delaxidia13
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Delaxidia13 »

Msttt έγραψε: Δευ Ιουν 23, 2025 7:46 pm Το βίσμα του βίσματος....Αν δεν έχετε βαρβάτο βουλευτικό μέσον ή γνωστό στην επιτροπή μη πάτε καν.... Μπροστά στα μάτια μας πέρασαν κοπέλα που έκανε το 1000αρι σε 7 λεπτά και παιδιά με χρονόμετρα πάνω τους που έπιασαν  το χρόνο στη δική μας ομάδα τα έκοψαν.... Συγκεκριμένα παιδί με χρόνο 4,19" κόπηκε και του έλεγαν ότι έκανε χρόνο 4,39" .... Επίσης κατά τον τερματισμό ονόματα δεν ρωτούσαν ώστε να υπάρχει αντισοιχία χρόνου....Γενικά είναι για τον π@@@@ αλλά πάλι εμάς θα φωνάξουν ας ξαναβγάλει....Να δω ποιος θα πάει....Σε επάγγελμα δικαιοσύνης η πλήρης αναξιοκρατία!!!! Εύγε 

Φίλε μου , κάποιες ερωτήσεις :

εσυ πέρασες ;
δεν κάνατε παράπονα για τον χρόνο των παιδιών που κόπηκαν; Και κυρίως για τη κοπέλα ότι πέρασε σε τόσο χρόνο; Τι σας είπαν; Πως ξέρετε ότι έκανε πχ 7 λεπτά! Δίνω αύριο να έχω το νου. Μου 

Επισκέπτης

Φίλε μου πόσες κοπέλες πέρασαν αθλήματα ; 
Επισκέπτης

Παιδιά δεν περνάνε άτομα εκτός χρόνου ! Κάποιο λάθος θα έκανες. Ισως το έκανε αυτή 4.30 Κ της χαρίστηκαν . Οχι πιο πολύ! Αν έχουν κέφια δίνουν 10 δευτερόλεπτα. Μη λέτε ότι θέλετε 
Msttt

Δημοσίευση από Msttt »

Όχι φίλε μου δε λέμε ότι θέλουμε.....Εγώ ήμουν σήμερα το πρωί εκεί και είδα με τα μάτια μου όπως και όλοι τι ακριβώς έγινε...Εγώ είμαι μια από τις 4 κοπέλες που ήταν σήμερα στην ομάδα β ( ομάδα 21)... Λοιπόν από κοπέλες πέρασε μόνο μια της ομάδας α ( αυτή με τα 7 λεπτά) και όποιος δε το πιστεύει πρόβλημα του....Την ώρα που ξεκίνησε η α ομάδα το 1000αρι ήμασταν κέντρο για ζεσταμα και παιδιά που είχαν χρονόμετρο χρονομετρούσαν.... τερμάτισε στα 7 λεπτά....κ οι μπροστινοί της βέβαια είχαν αρκετοί χρόνο πάνω από 4,20 λοιπόν από αυτούς τους πέρασαν όλους....κ στο τέλος από αυτούς πέρασαν συνολικά 10 μέσα κ η 7 λεπτή....Στη δική μας ομάδα λοιπόν όταν τρέξαμε έγινε της τρελής γιατί αλλά έδειχναν τα δικά μας χρονόμετρα και με τεράστια απόκλιση τα δικά τους...Οι αστυνομικοί εκεί απλά προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και με φωνή και υφακι αν δε σας αρέσει κάνετε ένσταση..... Επικοινώνησα κ με τον Καζλάρη που έκανε τον Κινέζο κ ενστάσεις θα γίνουν αλλά άκρη δε θα βγει.... Επίσης ποτέ σε ερώτηση δε πήραμε σαφή απάντηση για την αντιστοιχία χρόνου κατά τον τερματισμό γιατί απλά τελειώνεις κ σ έλεγαν βγες δεξιά...ούτε επώνυμο ρωτούσαν ούτε του ούτε υπήρχε αρίθμηση...κ μετά σ έλεγαν ένα χρόνο ότι να ναι.....Ρωτήστε κ αλλά παιδιά ομάδας β που έδωσαν σήμερα για να μάθετε το τι ακριβώς έγινε κ πουλούσαν στα αγόρια και τσαμπουκα στο τέλος....Αυτά τα ωραία....Καλή επιτυχία σε όλους και εύχομαι ή να πέσετε σε άλλη επιτροπή ή να έχετε μέσον γιατί σήμερα αυτοί πέρασαν δυστυχώς....κ δε τα γράφω γιατί δεν πέρασα αλλά γιατί τα έζησα και έχω κάνει και επώνυμη αναφορά. 

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες