Επιλαχόντες 9Κ/2021

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
peterpeter
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021

Δημοσίευση από peterpeter »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 09, 2025 10:36 pm Μόνο για Αθήνα Πειραιά είναι οι θέσεις όχι για τις υπόλοιπες φυλακές 

και τοτε γιατι ειμαι στους επιλαχοντες? δεν εχω δηλωσει καμια απο τις 2 φυλακες.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Αν δείτε κάλεσαν όλα όλα όλα τα άτομα που είχαν δηλώσει κ απλά κοινοποίησαν την λίστα. Δεν είσαι στην λίστα από τους 1400 . Είναι μέσα και οι 1400
Leonidas6156
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Leonidas6156 »

Θα προκύψουν θέσεις και σε άλλες φυλακές. Στο αρχέιο, αυτοί που είναι με αστεράκι, έχουν περάσει τα αθλήματα. Οι άλλοι δεν έχουν περάσει. Οπότε θα προκύψουν θέσεις απο εκεί.

Συνημμένα
9?_2021_?????S????.rar
(83.07 KiB) Μεταφορτώθηκε 36 φορές
Επισκέπτης

Καλησπέρα. Γνωρίζετε εάν υπάρχει περίπτωση, κάποιος που εργάζεται ως υπάλληλος εξωτερικής φρούρησης, να τον αποσπάσουν υποχρεωτικά χωρίς την σύμφωνη συγκατάθεση του, σε άλλο κατάστημα κράτησης λόγω υπηρεσιακών αναγκών; Ευχαριστώ 
Luigi

Δημοσίευση από Luigi »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 10, 2025 9:59 pm Καλησπέρα. Γνωρίζετε εάν υπάρχει περίπτωση, κάποιος που εργάζεται ως υπάλληλος εξωτερικής φρούρησης, να τον αποσπάσουν υποχρεωτικά χωρίς την σύμφωνη συγκατάθεση του, σε άλλο κατάστημα κράτησης λόγω υπηρεσιακών αναγκών; Ευχαριστώ 

ναι φιλε μου κανονικα!!

Επισκέπτης

Αρα οι 200 θέσεις που είχε βγάλει στο προυπολογισμο του 25 είναι αυτές δεν θα βγάλει άλλη προκήρυξη 
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες