Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Όταν δεν υπάρχει κόσμος οι πάντες κάνουν σκοπιές αρχής γενομένης από τους ΕΠΟΠ ανεξαρτήτου ειδικότητας 
john1000
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 29
Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
Επάγγελμα: Στρατιωτικος

Δημοσίευση από john1000 »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 10:39 pm
john1000 έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 10:26 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 9:42 pm Καλησπέρα σας εγώ έχω κάνει για κουρέας στην ΠΑ

Βρε λεβεντη μου καλή ειδικότητα είναι θα κουρεύεις μια μονάδα ολόκληρη και μετά θα είσαι σκοπανθρωπος κρίμα ρε παιδάκι μου να πας για 850 ευρώ εσύ που έχεις ένα χαρτί τέτοιο στα χέρια σου εξελιξε το και εκεί έξω μπορείς να βγάλεις πολλά χρήματα τι να σου πω επιλογές είναι αυτά λεβέντη μου αλλά είσαι μικρός έχεις την ζωή μπροστά σου αν γυρνάγανε τα ***** χρόνια πίσω ούτε απ έξω δεν θα έρμαια αλήθεια όμως 

οι ειδικοτητες ταμειακου και υλικονομου κανουν σκοπιες?

Εννοείται πως κάνουν όλοι οι ΕΠ ΟΠ κάνουν σκοπιές πλην συνήθως των οδηγών λόγο ότι πρέπει να είναι στο τιμόνι καταλαβαίνεις αλλιώς η σκοπιά πάει σύννεφο για αρκετά χρόνια 

john1000
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 10:46 pm Κυριε john100 εφοσον ειναι τοσο χαλια τα πραγματα οπως τα περιγραφετε γιατι ειπατε στην κορη σας να κανει τα χαρτια της και δεν την προτρεψατε να παει καπου αλλου για να μην ειναι ερμαιο, ο τελευταιος τροχος της αμαξης και σκοπανθρωπος; 

Γιατί έχει κάνει για ειδικότητα νοσοκομείου θα είναι αμετάθετη χωρίς σκοπιές πάνω σε αυτό που τελείωσε και θα έκανε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και αν πήγαινε νομίζω να σε κάλυψα 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 10:46 pm Κυριε john100 εφοσον ειναι τοσο χαλια τα πραγματα οπως τα περιγραφετε γιατι ειπατε στην κορη σας να κανει τα χαρτια της και δεν την προτρεψατε να παει καπου αλλου για να μην ειναι ερμαιο, ο τελευταιος τροχος της αμαξης και σκοπανθρωπος; 

Γτ ρε φίλε η κόρη του είναι επιλαχών και θέλει σε κάποιο θύμα να του αλλάξει γνώμη για να μην μπει αυτός και να μπει η κόρη του τόσο απλό 🤣

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 11:05 pm

Γτ ρε φίλε η κόρη του είναι επιλαχών και θέλει σε κάποιο θύμα να του αλλάξει γνώμη για να μην μπει αυτός και να μπει η κόρη του τόσο απλό 🤣

Εγώ τον έχω πάρει χαμπάρι. Αυτός νομίζει ότι θα μας πουλήσει παπά και εμείς θα τσιμπήσουμε. Βρωμάει τρολ από χιλιόμετρα ο τύπος. Λοιπόν παιδάκια. Επειδή έκανα τη θητεία μου στην ΠΑ και ο αδερφός μου είναι ΕΠΟΠ στην αεροπορία, μην ακούτε κανέναν παπαντζη που προσπαθεί να σας αποθαρρύνει. Όσοι περάσετε να πάτε οπωσδήποτε. 
john1000
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 11:13 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 11:05 pm

Εγώ τον έχω πάρει χαμπάρι. Αυτός νομίζει ότι θα μας πουλήσει παπά και εμείς θα τσιμπήσουμε. Βρωμάει τρολ από χιλιόμετρα ο τύπος. Λοιπόν παιδάκια. Επειδή έκανα τη θητεία μου στην ΠΑ και ο αδερφός μου είναι ΕΠΟΠ στην αεροπορία, μην ακούτε κανέναν παπαντζη που προσπαθεί να σας αποθαρρύνει. Όσοι περάσετε να πάτε οπωσδήποτε. 

Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις μόνο που η κόρη μου είναι για βοηθός νοσοκόμου δεν θα κάνει ούτε σκοπιές ούτε τίποτα θα κάνει αυτό που θα έκανε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο πήγαινε για δουλειά κύριε έξυπνε η ζωή δικής σας είναι δεν είπα σε κανένα τι να κάνει την γνώμη μου είπα θα τα δείτε όταν μπείτε σε ένα μήνα από τώρα 

Επισκέπτης

Κύριε john1000 δεν μας τα λέτε καλά. Είστε λίγο πονηρούλης. 
john1000
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 11:31 pm Κύριε john1000 δεν μας τα λέτε καλά. Είστε λίγο πονηρούλης. 

Δεν είπα σε κανέναν τι θα κάνει η ζωή δική σας είναι εννοείται να πάτε να το δείτε εγώ δεν είπα σε κανέναν να μην πάει είπα τα πράγματα όπως τα βλέπω εγώ από εκεί και πέρα οι επιλογές είναι των παιδιών ενήλικες είστε δεν είστε παιδάκια 15χρονα όταν με το καλό μπείτε θα δούμε ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο καλή επιτυχία σε όλους δεν ξανά σχολιάζω σε τίποτα γιατί ότι είπαμε εδώ μέσα παρεξήγητε δες τι έχω γράψει σε όλα τα παιδιά δες η κόρη μου τι δήλωσε και μετά βγάλε συμπέρασμα ότι είμαι πονηρός 
episkeptis146

Δημοσίευση από episkeptis146 »

john1000 έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 11:40 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 11:31 pm Κύριε john1000 δεν μας τα λέτε καλά. Είστε λίγο πονηρούλης. 

Δεν είπα σε κανέναν τι θα κάνει η ζωή δική σας είναι εννοείται να πάτε να το δείτε εγώ δεν είπα σε κανέναν να μην πάει είπα τα πράγματα όπως τα βλέπω εγώ από εκεί και πέρα οι επιλογές είναι των παιδιών ενήλικες είστε δεν είστε παιδάκια 15χρονα όταν με το καλό μπείτε θα δούμε ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο καλή επιτυχία σε όλους δεν ξανά σχολιάζω σε τίποτα γιατί ότι είπαμε εδώ μέσα παρεξήγητε δες τι έχω γράψει σε όλα τα παιδιά δες η κόρη μου τι δήλωσε και μετά βγάλε συμπέρασμα ότι είμαι πονηρός 

ενταξει απλα ολα τα εχετε παρουσιασει χαλια και καποιοι αποθαρρυνονται
Επισκέπτης

john1000 έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 11:40 pm

Εγώ βλέπω τι απαντήσεις δίνεις σε όλους δίνοντας μια εσανς μαυρίλας χωρίς να λες συγκεκριμένα πράγματα παρά μόνο αοριστίες για το πόσο χάλια είναι τα πράγματα. Σε ρωτάμε για παράδειγμα ποιες οι αρμοδιότητες των ειδικοτήτων και εσύ μας απαντάς ότι πάνε παντού, ότι κάνουν πολλές υπηρεσίες και φουλ σκοπιά. Τρία πουλάκια κάθονταν δηλαδή. Προφανώς και δεν θέλουμε να σχολιάσεις ξανά τίποτα διότι δεν βοηθάς και καθόλου. Α και που σαι, αν ήταν τόσο χάλια όσο λες δεν θα ήσουν μέσα 24 χρόνια αλλά θα είχες παραιτηθεί προ πολλού. 
Kario

Δημοσίευση από Kario »

Στο σώμα πληροφορικής με ειδικότητα τεχνικός διαχειριστής υπηρεσιών πληροφορικής έχει κάνει κανεις αίτηση;
Ξέρει κάποιος να μου πει αρμοδιότητες μεταθέσεις και που γίνεται η εκπαίδευση της ειδικότητας;
Είναι πιθανό να σε τοποθετήσουν σε οποιοδήποτε από τα 3 σώματα;( ΣΞ/ΠΝ/ΠΑ)

Επισκέπτης

Kario έγραψε: Κυρ Ιουν 15, 2025 2:11 am Στο σώμα πληροφορικής με ειδικότητα τεχνικός διαχειριστής υπηρεσιών πληροφορικής έχει κάνει κανεις αίτηση;
Ξέρει κάποιος να μου πει αρμοδιότητες μεταθέσεις και που γίνεται η εκπαίδευση της ειδικότητας;

Εχω κάνει εγώ 450 μόρια έχω από ότι ξέρω πιθανή τοποθέτηση θα είναι Αθήνα… εσύ πόσα μόρια έχεις ;

Kario

Δημοσίευση από Kario »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 15, 2025 3:14 pm
Kario έγραψε: Κυρ Ιουν 15, 2025 2:11 am Στο σώμα πληροφορικής με ειδικότητα τεχνικός διαχειριστής υπηρεσιών πληροφορικής έχει κάνει κανεις αίτηση;

Εχω κάνει εγώ 450 μόρια έχω από ότι ξέρω πιθανή τοποθέτηση θα είναι Αθήνα… εσύ πόσα μόρια έχεις ;

500
Γνωρίζεις αρμοδιότητες;
Είναι πιθανό να τοποθετηθουμε ειτε ΣΞ ειτε ΠΑ είτε ΠΝ; 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες