για την ειδικότητα του εφοδιαστή-υλικονόμου τι γνώμη έχετε;γνωρίζετε να μου πείτε κάποια πράγματα;john1000 έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 5:55 pmΤώρα λίγο δύσκολο να πας εκεί κάτω νομίζω δεν το ξέρω να σου απαντήσω σίγουρα πάντως το κοινό σώμα είναι κλάσεις ανώτεροAggel123 έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 3:05 pmΕυχαριστώ πολύ για την απάντηση.Μπρορει να έχει μεταθέσεις και σε νησιά όπως ρόδο κω;john1000 έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 10:50 am
Το κοινό σώμα πληροφορικής είναι ποιο κυριλέ με λιγότερη δουλειά είναι μικρότερο πλυθυσμιακα είναι οικογενειακό το κλίμα δεν είναι απρόσωπο και δεν έχει τόσες μεταθέσεις
Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Ναι, κανονικά.
Εγω για υλικονομος - αποθηκαριος εχω 990 μορια. Αντε να δουμε τι θα γινει μας εχει φαει το αγχος 

-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 29
- Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
- Επάγγελμα: Στρατιωτικος
Προσωπική μου άποψη απ την εμπειρία μου στην ΠΑ 24 χρόνια ο υλικονομος είναι απ τις ποιο χάλια ειδικότητες και ειδικά για επ οπ πολλές υποχρεώσεις πολλές ευθύνες πολλές υπηρεσίες τα χρήματα χάλια γι αυτό που κάνεις πάντα σου ξανά λέω άποψη μου ακούστε παιδιά εγώ όταν μπήκα στην ΠΑ δεν είχα κάτι σημαντικό χαρτί στα χέρια μου τότε όμως περνάμε δώρα και πολύ καλύτερα χρήματα η κατάσταση τώρα έχει γίνει χάλια μαύρα τα λεφτά αυτά που δίνει ο στρατός γι αυτό που κάνεις δεν αξίζει το μόνο που θα έχεις είναι μια σταθερότητα δουλειάς ούτε δώρα ούτε τίποτα πολλές υπηρεσίες 24 ώρες να λείπεις απ το σπίτι σου πάντα θα είσαι η τελευταία τρύπα της φλογέρας τον θεσμό τον έχουν εξευτελίσει γενικά το στράτευμα πάει κατά διαόλου γι αυτό οι νέοι δεν πάνε βλέπε τις στρατιωτικές σχολές δεν πατάει άνθρωπος που από σχολή έχεις και μια εξέλιξη φαντάσου επ οπ από εκεί και πέρα η επιλογή είναι δικιά σου το τι θα κάνεις στην ζωή σουΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 5:59 pmγια την ειδικότητα του εφοδιαστή-υλικονόμου τι γνώμη έχετε;γνωρίζετε να μου πείτε κάποια πράγματα;john1000 έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 5:55 pmΤώρα λίγο δύσκολο να πας εκεί κάτω νομίζω δεν το ξέρω να σου απαντήσω σίγουρα πάντως το κοινό σώμα είναι κλάσεις ανώτερο
Για την ειδικότητα του στρατολόγου τι γνωρίζετε να μου πείτε μερικά πράγματα ;;;john1000 έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 9:09 pmΠροσωπική μου άποψη απ την εμπειρία μου στην ΠΑ 24 χρόνια ο υλικονομος είναι απ τις ποιο χάλια ειδικότητες και ειδικά για επ οπ πολλές υποχρεώσεις πολλές ευθύνες πολλές υπηρεσίες τα χρήματα χάλια γι αυτό που κάνεις πάντα σου ξανά λέω άποψη μου ακούστε παιδιά εγώ όταν μπήκα στην ΠΑ δεν είχα κάτι σημαντικό χαρτί στα χέρια μου τότε όμως περνάμε δώρα και πολύ καλύτερα χρήματα η κατάσταση τώρα έχει γίνει χάλια μαύρα τα λεφτά αυτά που δίνει ο στρατός γι αυτό που κάνεις δεν αξίζει το μόνο που θα έχεις είναι μια σταθερότητα δουλειάς ούτε δώρα ούτε τίποτα πολλές υπηρεσίες 24 ώρες να λείπεις απ το σπίτι σου πάντα θα είσαι η τελευταία τρύπα της φλογέρας τον θεσμό τον έχουν εξευτελίσει γενικά το στράτευμα πάει κατά διαόλου γι αυτό οι νέοι δεν πάνε βλέπε τις στρατιωτικές σχολές δεν πατάει άνθρωπος που από σχολή έχεις και μια εξέλιξη φαντάσου επ οπ από εκεί και πέρα η επιλογή είναι δικιά σου το τι θα κάνεις στην ζωή σουΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 5:59 pmγια την ειδικότητα του εφοδιαστή-υλικονόμου τι γνώμη έχετε;γνωρίζετε να μου πείτε κάποια πράγματα;john1000 έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 5:55 pm
Τώρα λίγο δύσκολο να πας εκεί κάτω νομίζω δεν το ξέρω να σου απαντήσω σίγουρα πάντως το κοινό σώμα είναι κλάσεις ανώτερο
Καλησπέρα σας εγώ έχω κάνει για κουρέας στην ΠΑ
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Κοιτα η ειδικότητα του στρατολόγου είναι γενικά ειδικότητα γραφείου το θέμα είναι ότι μπορεί να πας σε οποιοδήποτε μονάδα παντού δηλαδή και έχεις να κάνεις γραφειοκρατία και εννοείται πολλές 24ωρες υπηρεσίες ειδικά αν πας σε πτέρυγα μάχης που μάλλον τα πρώτα χρόνια τους ποιος πολλούς εκεί θα σας πάνε υπολόγισε 6 έως 8 24 ώρες το μήνα σαν ειδικότητα καλή είναι το πρόβλημα με τους επ οπ είναι ότι δεν κάνεις μόνο τα τις ειδικότητας είσαι και σκοπανθρωπος δυστυχώςΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 9:25 pmΓια την ειδικότητα του στρατολόγου τι γνωρίζετε να μου πείτε μερικά πράγματα ;;;john1000 έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 9:09 pmΠροσωπική μου άποψη απ την εμπειρία μου στην ΠΑ 24 χρόνια ο υλικονομος είναι απ τις ποιο χάλια ειδικότητες και ειδικά για επ οπ πολλές υποχρεώσεις πολλές ευθύνες πολλές υπηρεσίες τα χρήματα χάλια γι αυτό που κάνεις πάντα σου ξανά λέω άποψη μου ακούστε παιδιά εγώ όταν μπήκα στην ΠΑ δεν είχα κάτι σημαντικό χαρτί στα χέρια μου τότε όμως περνάμε δώρα και πολύ καλύτερα χρήματα η κατάσταση τώρα έχει γίνει χάλια μαύρα τα λεφτά αυτά που δίνει ο στρατός γι αυτό που κάνεις δεν αξίζει το μόνο που θα έχεις είναι μια σταθερότητα δουλειάς ούτε δώρα ούτε τίποτα πολλές υπηρεσίες 24 ώρες να λείπεις απ το σπίτι σου πάντα θα είσαι η τελευταία τρύπα της φλογέρας τον θεσμό τον έχουν εξευτελίσει γενικά το στράτευμα πάει κατά διαόλου γι αυτό οι νέοι δεν πάνε βλέπε τις στρατιωτικές σχολές δεν πατάει άνθρωπος που από σχολή έχεις και μια εξέλιξη φαντάσου επ οπ από εκεί και πέρα η επιλογή είναι δικιά σου το τι θα κάνεις στην ζωή σου
Οι πιθανές τοποθετήσεις που είναι ;;john1000 έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 9:47 pmΚοιτα η ειδικότητα του στρατολόγου είναι γενικά ειδικότητα γραφείου το θέμα είναι ότι μπορεί να πας σε οποιοδήποτε μονάδα παντού δηλαδή και έχεις να κάνεις γραφειοκρατία και εννοείται πολλές 24ωρες υπηρεσίες ειδικά αν πας σε πτέρυγα μάχης που μάλλον τα πρώτα χρόνια τους ποιος πολλούς εκεί θα σας πάνε υπολόγισε 6 έως 8 24 ώρες το μήνα σαν ειδικότητα καλή είναι το πρόβλημα με τους επ οπ είναι ότι δεν κάνεις μόνο τα τις ειδικότητας είσαι και σκοπανθρωπος δυστυχώςΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 9:25 pmΓια την ειδικότητα του στρατολόγου τι γνωρίζετε να μου πείτε μερικά πράγματα ;;;john1000 έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 9:09 pm
Προσωπική μου άποψη απ την εμπειρία μου στην ΠΑ 24 χρόνια ο υλικονομος είναι απ τις ποιο χάλια ειδικότητες και ειδικά για επ οπ πολλές υποχρεώσεις πολλές ευθύνες πολλές υπηρεσίες τα χρήματα χάλια γι αυτό που κάνεις πάντα σου ξανά λέω άποψη μου ακούστε παιδιά εγώ όταν μπήκα στην ΠΑ δεν είχα κάτι σημαντικό χαρτί στα χέρια μου τότε όμως περνάμε δώρα και πολύ καλύτερα χρήματα η κατάσταση τώρα έχει γίνει χάλια μαύρα τα λεφτά αυτά που δίνει ο στρατός γι αυτό που κάνεις δεν αξίζει το μόνο που θα έχεις είναι μια σταθερότητα δουλειάς ούτε δώρα ούτε τίποτα πολλές υπηρεσίες 24 ώρες να λείπεις απ το σπίτι σου πάντα θα είσαι η τελευταία τρύπα της φλογέρας τον θεσμό τον έχουν εξευτελίσει γενικά το στράτευμα πάει κατά διαόλου γι αυτό οι νέοι δεν πάνε βλέπε τις στρατιωτικές σχολές δεν πατάει άνθρωπος που από σχολή έχεις και μια εξέλιξη φαντάσου επ οπ από εκεί και πέρα η επιλογή είναι δικιά σου το τι θα κάνεις στην ζωή σου
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Παντού υπάρχουν ανάγκες το ποιο πιθανό πτέρυγες μάχης που έχουν μεγάλες ανάγκες από κόσμο και ειδικά Τανάγρα Κρήτη Πελοπόννησο Άραξο ανδραβιδα και μετά νησιάΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 10:08 pmΟι πιθανές τοποθετήσεις που είναι ;;john1000 έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 9:47 pmΚοιτα η ειδικότητα του στρατολόγου είναι γενικά ειδικότητα γραφείου το θέμα είναι ότι μπορεί να πας σε οποιοδήποτε μονάδα παντού δηλαδή και έχεις να κάνεις γραφειοκρατία και εννοείται πολλές 24ωρες υπηρεσίες ειδικά αν πας σε πτέρυγα μάχης που μάλλον τα πρώτα χρόνια τους ποιος πολλούς εκεί θα σας πάνε υπολόγισε 6 έως 8 24 ώρες το μήνα σαν ειδικότητα καλή είναι το πρόβλημα με τους επ οπ είναι ότι δεν κάνεις μόνο τα τις ειδικότητας είσαι και σκοπανθρωπος δυστυχώς
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Βρε λεβεντη μου καλή ειδικότητα είναι θα κουρεύεις μια μονάδα ολόκληρη και μετά θα είσαι σκοπανθρωπος κρίμα ρε παιδάκι μου να πας για 850 ευρώ εσύ που έχεις ένα χαρτί τέτοιο στα χέρια σου εξελιξε το και εκεί έξω μπορείς να βγάλεις πολλά χρήματα τι να σου πω επιλογές είναι αυτά λεβέντη μου αλλά είσαι μικρός έχεις την ζωή μπροστά σου αν γυρνάγανε τα ***** χρόνια πίσω ούτε απ έξω δεν θα έρμαια αλήθεια όμως
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Βλέπω εδώ μέσα ότι αγχώνεστε κάποιοι για το αν θα περάσετε σαν ΕΠ ΟΠ στο στράτευμα έχω στο στο στράτευμα 24 χρόνια ΠΑ όταν μπήκα δυστυχώς δεν είχα σπουδάσει κάτι οι εποχές πόλου μπήκα ήτανε καλές σχετικά υπήρχαν τα δώρα τότε περνάμε καλά λεφτά για τότε απ τα μνημόνια και μετά πατώσαμε κόπηκαν δώρα κόπηκαν μισθοί και φυτοζωούμε βλέπω παιδιά εδώ μέσα με 900 μόρια λένε ρε παιδιά αν έχετε σπουδάσει κάτι και έχετε τόσα μόρια τι θα πάτε να κάνετε στον στρατό;;;θα πάτε να χορτάσετε σκοπιά και αγγαρεία ;;; Θα πάτε να κάνετε 8 υπηρεσίες τον μήνα να κοιμάστε μέσα δηλαδή για 850 ευρώ ;; Τα χρήματα αυτά στο ενδεχόμενο να πάτε πολύ από εσάς Αθήνα αν δεν είστε από Αθήνα γιατί ακριβώς θα σας φτάσουν;;; Ή ακόμα και σε νησί που θα πάτε με 850 ευρώ ;;; Σκέφτητε καλά ειδικά τα παιδιά που έχετε πτυχία μην πάτε να χαραμίστητε ΕΠ ΟΠ είναι κρίμα πραγματικά θα είστε πάντα τα παιδιά για όλες τις δουλείες μια ζωή επειδή ποτέ δεν θα έχετε βαθμό να εξελιχθείτε πάντα θα σας έχουν για τα πάντα σας εύχομαι ότι κάνετε να το κάνετε με πολύ σωστή σκέψη δεν θα είστε δημόσιοι υπάλληλοι θα είστε τα παιδιά για όλες τις δουλειές
αλη τύχη σε όλους εύχομαι
αλη τύχη σε όλους εύχομαι
οι ειδικοτητες ταμειακου και υλικονομου κανουν σκοπιες?john1000 έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 10:26 pmΒρε λεβεντη μου καλή ειδικότητα είναι θα κουρεύεις μια μονάδα ολόκληρη και μετά θα είσαι σκοπανθρωπος κρίμα ρε παιδάκι μου να πας για 850 ευρώ εσύ που έχεις ένα χαρτί τέτοιο στα χέρια σου εξελιξε το και εκεί έξω μπορείς να βγάλεις πολλά χρήματα τι να σου πω επιλογές είναι αυτά λεβέντη μου αλλά είσαι μικρός έχεις την ζωή μπροστά σου αν γυρνάγανε τα ***** χρόνια πίσω ούτε απ έξω δεν θα έρμαια αλήθεια όμως
Κυριε john100 εφοσον ειναι τοσο χαλια τα πραγματα οπως τα περιγραφετε γιατι ειπατε στην κορη σας να κανει τα χαρτια της και δεν την προτρεψατε να παει καπου αλλου για να μην ειναι ερμαιο, ο τελευταιος τροχος της αμαξης και σκοπανθρωπος;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης