καταρχην δεν μιλασ ομορφα . μιλαμε για κοινο σωμα πληροφορικης εγω λεβεντη υπερετω στο στρατευμα 25 χρονια αρα απο εσενα ξερω κατι παραπανω ολοι με ειδικοτητα πληροφορικησ ενταχθηκανε περυσι στο κοινο σωμα πληροφορικησ απο και περα το γεεθα θα τουσ εκμετελευται οπου εχει αναγκεσ οι καινουργιεσ φρεγατεσ μπελαρα εχουν παρα πολλα συστηματα πληροφορικησ πανω που θα στελεχονονται απο το κοινο σωμα πλεον οπωσ καποιοσ απο το κοινο σωμα μπορει να παρει μεταθεση πχ στο ΓΕΑ ΚΜΗ ΣΤΟ ΓΕΣ και οπου διποτε εχει αναγκεσ καλυτερα ψαξε λιγο γιατι ακριβωσ μιλαμε ενημερωσου καλα και μετα ελα να συζητησουμε σε αυτο εδω το forum μπηκα γιατι εχω την κορη μου που εχει κανει τα χαρτια τισ για ΠΑ αυτα σου ευχομαι καλη επιτυχιαΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 13, 2025 5:41 pmΤι φρεγάτες ρε καθυστερημένεjohn1000 έγραψε: Παρ Ιουν 13, 2025 5:02 pmδεν ειναι αμτεθατοι δυστηχως μην γραφετε ανακριβειες πλεον απο περυσι που συγκροτηθηκε το σωμα πληροφορικησ πανε παντου και ειδικα απ αυτουσ που θα μπουνε θα πανε πολλοι στισ καινουργιεσ φρεγατες μπελαρα στο ρουφ που γραφει ο φιλος πανε στρατολογοι νομικοι και γραμματεισ στρατιωτικησ δικαιωσυνης κοινο σωμα οχι οι πληροφορικαριοι υπερετω 25 χρονια στην ΠΑ κατι ξερω παραπανω
για νόμιμο σώμα μιλάμε όχι για ναυτικό χαζεεεεε εεε χαζεεε ξυπναααα
Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 29
- Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
- Επάγγελμα: Στρατιωτικος
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
εκτιμω οτι μεχρι τελοσ του μηνα θα βγουνε μιαλαω παντα για ΠΑAggel1 έγραψε: Παρ Ιουν 13, 2025 5:52 pmΜήπως γνωρίζεται και πότε θα δημοσιευθούν περίπου τα αποτελέσματα ;john1000 έγραψε: Παρ Ιουν 13, 2025 5:39 pmακου παλικαρακι μου εγω υπερετω στην ΠΑ 25 χρονια και ειμαι στο πενταγωνο εχει κανει τα χαρτια τησ η κορη μου για ΠΑ δεν σου γραφω οτι να ναι οκ η ΠΑ θα παρουσιαστουν 14/7 αυτα καλη επιτυχια να εχεισ
σας ευχαριστώ.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
john1000 έγραψε: Παρ Ιουν 13, 2025 5:52 pmκαταρχην δεν μιλασ ομορφα . μιλαμε για κοινο σωμα πληροφορικης εγω λεβεντη υπερετω στο στρατευμα 25 χρονια αρα απο εσενα ξερω κατι παραπανω ολοι με ειδικοτητα πληροφορικησ ενταχθηκανε περυσι στο κοινο σωμα πληροφορικησ απο και περα το γεεθα θα τουσ εκμετελευται οπου εχει αναγκεσ οι καινουργιεσ φρεγατεσ μπελαρα εχουν παρα πολλα συστηματα πληροφορικησ πανω που θα στελεχονονται απο το κοινο σωμα πλεον οπωσ καποιοσ απο το κοινο σωμα μπορει να παρει μεταθεση πχ στο ΓΕΑ ΚΜΗ ΣΤΟ ΓΕΣ και οπου διποτε εχει αναγκεσ καλυτερα ψαξε λιγο γιατι ακριβωσ μιλαμε ενημερωσου καλα και μετα ελα να συζητησουμε σε αυτο εδω το forum μπηκα γιατι εχω την κορη μου που εχει κανει τα χαρτια τισ για ΠΑ αυτα σου ευχομαι καλη επιτυχιαΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 13, 2025 5:41 pmΤι φρεγάτες ρε καθυστερημένεjohn1000 έγραψε: Παρ Ιουν 13, 2025 5:02 pm
δεν ειναι αμτεθατοι δυστηχως μην γραφετε ανακριβειες πλεον απο περυσι που συγκροτηθηκε το σωμα πληροφορικησ πανε παντου και ειδικα απ αυτουσ που θα μπουνε θα πανε πολλοι στισ καινουργιεσ φρεγατες μπελαρα στο ρουφ που γραφει ο φιλος πανε στρατολογοι νομικοι και γραμματεισ στρατιωτικησ δικαιωσυνης κοινο σωμα οχι οι πληροφορικαριοι υπερετω 25 χρονια στην ΠΑ κατι ξερω παραπανω
για νόμιμο σώμα μιλάμε όχι για ναυτικό χαζεεεεε εεε χαζεεε ξυπναααα
Άρθρο 50.Μονάδες υπηρεσίας προσωπικού Κοινού Σώματος ΠληροφορικήςΤο στρατιωτικό προσωπικό του Κοινού Σώματος Πληροφορικής (ΠΛΗ) των Ενόπλων Δυνάμεων τοποθετείται, διατίθεται, μετατίθεται και αποσπάται αποκλειστικά στις Διευθύνσεις Πληροφορικής και Κυβερνοασφάλειας (Μονάδα 1864) του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας και σε διευθύνσεις, τμήματα, γραφεία πληροφορικής και κέντρα υποστήριξης πληροφορικών συστημάτων και ανάπτυξης λογισμικού στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στα Γενικά Επιτελεία, στις μείζονες διοικήσεις, στους μείζονες σχηματισμούς και στις λοιπές μονάδες και υπηρεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και σε θέσεις στο εξωτερικό συναφείς με την ειδικότητά του.
Τέλεια ,ευχαριστώ πολύ.Τεjohn1000 έγραψε: Παρ Ιουν 13, 2025 5:58 pmεκτιμω οτι μεχρι τελοσ του μηνα θα βγουνε μιαλαω παντα για ΠΑAggel1 έγραψε: Παρ Ιουν 13, 2025 5:52 pmΜήπως γνωρίζεται και πότε θα δημοσιευθούν περίπου τα αποτελέσματα ;john1000 έγραψε: Παρ Ιουν 13, 2025 5:39 pm
ακου παλικαρακι μου εγω υπερετω στην ΠΑ 25 χρονια και ειμαι στο πενταγωνο εχει κανει τα χαρτια τησ η κορη μου για ΠΑ δεν σου γραφω οτι να ναι οκ η ΠΑ θα παρουσιαστουν 14/7 αυτα καλη επιτυχια να εχεισ
σας ευχαριστώ.
Καλησπέρα σας, και εγώ επιτυχών σε ΠΑ και κοινό νομικό σώμα. Το έμαθα off the record, αλλά είμαι σίγουρος λόγω υψηλών μορίων. Καλή επιτυχία σε όλους και σύντομα τα αποτελέσματα.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 7
Από που έμαθες τι είναι είσαι;
Υπερχει περίπτωση ν γνωρίζεις τ μόρια παίζουν στους
επιτυχών στην ΠΑ σαν οικονομικός ταμειακός
λίγο που είδα του 2023 αγχώθηκα ο τελευταίος επιλαχών είχε
810 αλλά με πολύ μικρές διαφορές τύπου δέκα μόρια
ο τελευταίος επιτύχων είχα 890
εγώ έχω 800 μόρια
Υπερχει περίπτωση ν γνωρίζεις τ μόρια παίζουν στους
επιτυχών στην ΠΑ σαν οικονομικός ταμειακός
λίγο που είδα του 2023 αγχώθηκα ο τελευταίος επιλαχών είχε
810 αλλά με πολύ μικρές διαφορές τύπου δέκα μόρια
ο τελευταίος επιτύχων είχα 890
εγώ έχω 800 μόρια
Έχετε δίκιο. Μάλλον το νομικό σώμα θα επιλέξω.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Σου ξανά λέω δεν είναι νομικό σώμα είναι κοινό σώμα πληροφορικής και είναι ποιο καλά από ΠΑΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 13, 2025 9:26 pmΈχετε δίκιο. Μάλλον το νομικό σώμα θα επιλέξω.
Το κατάλαβα. Γιατί το γράφεις όμως 200 φορές;
Καλησπέρα μιας και βοηθάτε και εσείς όσο μπορείτε στο φόρουμ μήπως τυχαίνει να γνωρίζετε για τεχνικός γραφεας υλικού πολέμου που έχει τοποθέτησεις-μεταθεσεις ξέρω ότι είστε πολεμικη αεροπορια αλλά είπα να ρωτήσω μην τυχαίνει να γνωρίζετε..
Σας Ευχαριστώ πολύ.
Σας Ευχαριστώ πολύ.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεν έχω ιδέα από στρατό ξηράς ότι και να σου πω δεν θα είναι σίγουροΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 13, 2025 11:12 pm Καλησπέρα μιας και βοηθάτε και εσείς όσο μπορείτε στο φόρουμ μήπως τυχαίνει να γνωρίζετε για τεχνικός γραφεας υλικού πολέμου που έχει τοποθέτησεις-μεταθεσεις ξέρω ότι είστε πολεμικη αεροπορια αλλά είπα να ρωτήσω μην τυχαίνει να γνωρίζετε..
Σας Ευχαριστώ πολύ.
Ξέρουμε που θα κυμανθούν οι βάσεις για ΠΑ στις ειδικότητες ΟΤΑΦ και ΟΥΛΚΑ ??
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης