Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
john1000
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 29
Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
Επάγγελμα: Στρατιωτικος

Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από john1000 »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 13, 2025 5:41 pm
john1000 έγραψε: Παρ Ιουν 13, 2025 5:02 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 13, 2025 2:28 pm
Αυλωνα πάνε και είναι όλοι αμεταθετοι στο ρουφ (Αθήνα)

δεν ειναι αμτεθατοι δυστηχως μην γραφετε ανακριβειες πλεον απο περυσι που συγκροτηθηκε το σωμα πληροφορικησ πανε παντου και ειδικα απ αυτουσ που θα μπουνε θα πανε πολλοι στισ καινουργιεσ φρεγατες μπελαρα στο ρουφ που γραφει ο φιλος πανε στρατολογοι νομικοι και γραμματεισ στρατιωτικησ δικαιωσυνης κοινο σωμα οχι οι πληροφορικαριοι υπερετω 25 χρονια στην ΠΑ κατι ξερω παραπανω 

Τι φρεγάτες ρε καθυστερημένε 🤣🤣 για νόμιμο σώμα μιλάμε όχι για ναυτικό χαζεεεεε εεε χαζεεε ξυπναααα

καταρχην δεν μιλασ ομορφα . μιλαμε για κοινο σωμα πληροφορικης εγω λεβεντη υπερετω στο στρατευμα 25 χρονια αρα απο εσενα ξερω κατι παραπανω ολοι με ειδικοτητα πληροφορικησ ενταχθηκανε περυσι στο κοινο σωμα πληροφορικησ απο και περα το γεεθα θα τουσ εκμετελευται οπου εχει αναγκεσ οι καινουργιεσ φρεγατεσ μπελαρα εχουν παρα πολλα συστηματα πληροφορικησ πανω που θα στελεχονονται απο το κοινο σωμα πλεον οπωσ καποιοσ απο το κοινο σωμα μπορει να παρει μεταθεση πχ στο ΓΕΑ ΚΜΗ ΣΤΟ ΓΕΣ και οπου διποτε εχει αναγκεσ καλυτερα ψαξε λιγο γιατι ακριβωσ μιλαμε ενημερωσου καλα και μετα ελα να συζητησουμε σε αυτο εδω το forum μπηκα γιατι εχω την κορη μου που εχει κανει τα χαρτια τισ για ΠΑ αυτα σου ευχομαι καλη επιτυχια 

john1000
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Aggel1 έγραψε: Παρ Ιουν 13, 2025 5:52 pm
john1000 έγραψε: Παρ Ιουν 13, 2025 5:39 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 13, 2025 5:25 pm
Που ξερεις εσυ παλι οτι η καταταξη θα γινει 14/7. Παλι τα ιδια αρχισατε. Ο εχω μεσο και τα λοιπα???. Πες μας αφου ξερεις ποτε θα γινει η καταταξη και την ακριβη ημερομηνια ανακοινωσης των αποτελεσματων, αλλιως μην γραφεις *****. 

ακου παλικαρακι μου εγω υπερετω στην ΠΑ 25 χρονια και ειμαι στο πενταγωνο εχει κανει τα χαρτια τησ η κορη μου για ΠΑ δεν σου γραφω οτι να ναι οκ η ΠΑ θα παρουσιαστουν 14/7 αυτα καλη επιτυχια να εχεισ 

Μήπως γνωρίζεται και πότε θα δημοσιευθούν περίπου τα αποτελέσματα ; 
σας ευχαριστώ.

εκτιμω οτι μεχρι τελοσ του μηνα θα βγουνε μιαλαω παντα για ΠΑ 

john1000
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

john1000 έγραψε: Παρ Ιουν 13, 2025 5:52 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 13, 2025 5:41 pm
john1000 έγραψε: Παρ Ιουν 13, 2025 5:02 pm
δεν ειναι αμτεθατοι δυστηχως μην γραφετε ανακριβειες πλεον απο περυσι που συγκροτηθηκε το σωμα πληροφορικησ πανε παντου και ειδικα απ αυτουσ που θα μπουνε θα πανε πολλοι στισ καινουργιεσ φρεγατες μπελαρα στο ρουφ που γραφει ο φιλος πανε στρατολογοι νομικοι και γραμματεισ στρατιωτικησ δικαιωσυνης κοινο σωμα οχι οι πληροφορικαριοι υπερετω 25 χρονια στην ΠΑ κατι ξερω παραπανω 

Τι φρεγάτες ρε καθυστερημένε 🤣🤣 για νόμιμο σώμα μιλάμε όχι για ναυτικό χαζεεεεε εεε χαζεεε ξυπναααα

καταρχην δεν μιλασ ομορφα . μιλαμε για κοινο σωμα πληροφορικης εγω λεβεντη υπερετω στο στρατευμα 25 χρονια αρα απο εσενα ξερω κατι παραπανω ολοι με ειδικοτητα πληροφορικησ ενταχθηκανε περυσι στο κοινο σωμα πληροφορικησ απο και περα το γεεθα θα τουσ εκμετελευται οπου εχει αναγκεσ οι καινουργιεσ φρεγατεσ μπελαρα εχουν παρα πολλα συστηματα πληροφορικησ πανω που θα στελεχονονται απο το κοινο σωμα πλεον οπωσ καποιοσ απο το κοινο σωμα μπορει να παρει μεταθεση πχ στο ΓΕΑ ΚΜΗ ΣΤΟ ΓΕΣ και οπου διποτε εχει αναγκεσ καλυτερα ψαξε λιγο γιατι ακριβωσ μιλαμε ενημερωσου καλα και μετα ελα να συζητησουμε σε αυτο εδω το forum μπηκα γιατι εχω την κορη μου που εχει κανει τα χαρτια τισ για ΠΑ αυτα σου ευχομαι καλη επιτυχια 

Άρθρο 50.Μονάδες υπηρεσίας προσωπικού Κοινού Σώματος ΠληροφορικήςΤο στρατιωτικό προσωπικό του Κοινού Σώματος Πληροφορικής (ΠΛΗ) των Ενόπλων Δυνάμεων τοποθετείται, διατίθεται, μετατίθεται και αποσπάται αποκλειστικά στις Διευθύνσεις Πληροφορικής και Κυβερνοασφάλειας (Μονάδα 1864) του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας και σε διευθύνσεις, τμήματα, γραφεία πληροφορικής και κέντρα υποστήριξης πληροφορικών συστημάτων και ανάπτυξης λογισμικού στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στα Γενικά Επιτελεία, στις μείζονες διοικήσεις, στους μείζονες σχηματισμούς και στις λοιπές μονάδες και υπηρεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και σε θέσεις στο εξωτερικό συναφείς με την ειδικότητά του. 

Angel2

Δημοσίευση από Angel2 »

Τεjohn1000 έγραψε: Παρ Ιουν 13, 2025 5:58 pm
Aggel1 έγραψε: Παρ Ιουν 13, 2025 5:52 pm
john1000 έγραψε: Παρ Ιουν 13, 2025 5:39 pm
ακου παλικαρακι μου εγω υπερετω στην ΠΑ 25 χρονια και ειμαι στο πενταγωνο εχει κανει τα χαρτια τησ η κορη μου για ΠΑ δεν σου γραφω οτι να ναι οκ η ΠΑ θα παρουσιαστουν 14/7 αυτα καλη επιτυχια να εχεισ 

Μήπως γνωρίζεται και πότε θα δημοσιευθούν περίπου τα αποτελέσματα ; 
σας ευχαριστώ.

εκτιμω οτι μεχρι τελοσ του μηνα θα βγουνε μιαλαω παντα για ΠΑ 

Τέλεια ,ευχαριστώ πολύ.

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλησπέρα σας, και εγώ επιτυχών σε ΠΑ και κοινό νομικό σώμα. Το έμαθα off the record, αλλά είμαι σίγουρος λόγω υψηλών μορίων. Καλή επιτυχία σε όλους και σύντομα τα αποτελέσματα. 
Stella20
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Stella20 »

Από που έμαθες τι είναι είσαι; 
Υπερχει περίπτωση ν γνωρίζεις τ μόρια παίζουν στους 
επιτυχών στην ΠΑ σαν οικονομικός ταμειακός 
λίγο που είδα του 2023 αγχώθηκα ο τελευταίος επιλαχών είχε 
810 αλλά με πολύ μικρές διαφορές τύπου δέκα μόρια 
ο τελευταίος επιτύχων είχα 890 
εγώ έχω 800 μόρια 
john1000
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 13, 2025 8:02 pm Καλησπέρα σας, και εγώ επιτυχών σε ΠΑ και κοινό νομικό σώμα. Το έμαθα off the record, αλλά είμαι σίγουρος λόγω υψηλών μορίων. Καλή επιτυχία σε όλους και σύντομα τα αποτελέσματα. 

Εννοείται κοινό σώμα κλάσεις ανώτερα να ξέρεις !!!
Επισκέπτης

john1000 έγραψε: Παρ Ιουν 13, 2025 9:26 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 13, 2025 8:02 pm Καλησπέρα σας, και εγώ επιτυχών σε ΠΑ και κοινό νομικό σώμα. Το έμαθα off the record, αλλά είμαι σίγουρος λόγω υψηλών μορίων. Καλή επιτυχία σε όλους και σύντομα τα αποτελέσματα. 

Έχετε δίκιο. Μάλλον το νομικό σώμα θα επιλέξω. 
john1000
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 13, 2025 9:26 pm
john1000 έγραψε: Παρ Ιουν 13, 2025 9:26 pm

Έχετε δίκιο. Μάλλον το νομικό σώμα θα επιλέξω. 

Σου ξανά λέω δεν είναι νομικό σώμα είναι κοινό σώμα πληροφορικής και είναι ποιο καλά από ΠΑ 
Επισκέπτης

Το κατάλαβα. Γιατί το γράφεις όμως 200 φορές; 
john1000
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 13, 2025 9:46 pm Το κατάλαβα. Γιατί το γράφεις όμως 200 φορές; 

Γιατί μου απαντάς και μου λες θα προτιμήσω το νομικό σώμα για αυτό στο λέω δεν στο λέω για κακό 
Ion98

Δημοσίευση από Ion98 »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 13, 2025 9:46 pm Το κατάλαβα. Γιατί το γράφεις όμως 200 φορές; 

Μπορούμε να μάθουμε και για άλλους off the record;
Επισκέπτης

Καλησπέρα μιας και βοηθάτε και εσείς όσο μπορείτε στο φόρουμ μήπως τυχαίνει να γνωρίζετε για τεχνικός γραφεας υλικού πολέμου που έχει τοποθέτησεις-μεταθεσεις ξέρω ότι είστε πολεμικη αεροπορια αλλά είπα να ρωτήσω μην τυχαίνει να γνωρίζετε..

Σας Ευχαριστώ πολύ.
john1000
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 13, 2025 11:12 pm Καλησπέρα μιας και βοηθάτε και εσείς όσο μπορείτε στο φόρουμ μήπως τυχαίνει να γνωρίζετε για τεχνικός γραφεας υλικού πολέμου που έχει τοποθέτησεις-μεταθεσεις ξέρω ότι είστε πολεμικη αεροπορια αλλά είπα να ρωτήσω μην τυχαίνει να γνωρίζετε..

Σας Ευχαριστώ πολύ.

Δεν έχω ιδέα από στρατό ξηράς ότι και να σου πω δεν θα είναι σίγουρο 
Επισκέπτης

Ξέρουμε που θα κυμανθούν οι βάσεις για ΠΑ στις ειδικότητες ΟΤΑΦ και ΟΥΛΚΑ ??
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες