Προκήρυξη για ΕΜΟΔΕ (2025)
Re: Προκήρυξη για ΕΜΟΔΕ (2025)
Dyk για δώσε μας τα φώτα σου....θα τραβήξει και άλλα άτομα???πόσους επιλαχόντες θα πάρει ακόμα????
Δεν θα τραβήξει άλλα άτομα γιατί δεν έχουν εγκριθεί θέσεις από το προϋπολογισμό οπότε φέτος είναι αυτές οι 127 θέσεις για τεχνικό προσωπικό.Στη προκυρηξη δεν αναγράφεται πουθενά ότι θα καλέσει επιλαχόντες αλλά σήμερα μαζί με τη ψήφιση για τους ΠΕΘ προστέθηκε άρθρο που λέει για 30% επιλαχόντες για τη προκυρηξη της Εμοδε οπότε διαίρεσε 127/3 και θα καταλάβετε εάν σας καλέσουν για αθλήματα μαζί με τους επιτυχόντες.Εγω είμαι επιτυχών οπότε δεν σας λέω αερολογιες μέχρι τη 170 θέση θα σας καλέσουν να δώσετε αθλήματα μαζί μας οπότε ετοιμαστείτε.Εγω προβλέπω ότι θα έχει αποχή λόγω τοποθέτησης ,λόγω ΠΕΘ και κάποιοι πιστεύω λίγοι θα κοπούν αλλά όχι σαν πέρσι.Σιγουρα όμως υπάρχουν κάποιοι που θα κοπούν εάν δεν ετοιμαστείτε θα κοπειτε και εσείς όσοι είστε μέχρι 170-180 γιατί θα δώσετε μαζί μας.Αυτα
Επίσης μην περιμένετε χαρες του τύπου ΕΠΟΠ εδώ είναι αυστηροί γιατί η ζήτηση είναι μεγάλη σε σχέση με τις θέσεις.Επισης έλξεις μην περιμένετε να βγάζετε 3 και να λέτε είμαι οκ γιατί μπορεί ο εξεταστής να δίνει το Ρυθμό δηλαδή να σου λέει πανω-κατω οποίος έχει ειδικες-δοκιμος καταλαβαίνει τι εννοώ.Να στοχεύετε τουλάχιστον 5 έλξεις στη προπόνηση γιατί μπορεί να ζητηθεί και καθαρές να τις βγάλετε τις 3 να κάνετε άλλη 1 η 2 ακόμα οπότε στο ελάχιστο να βγάζετε 5.Αυτα έγιναν πέρσι ,δεν θέλω να αγχωσω κανέναν αλλά ακόμα και τώρα έχετε 2 εβδομάδες να ετοιμαστείτε εάν βγάζετε 3-4 έλξεις.Τρεξιμο στα όρια ούτε δεύτερο παραπάνω,μήκος πατάς σε βαλβίδα με άκυρα άλματα εάν πατήσεις στο κόκκινο.Μπορει φέτος να τηρήσουν τα όρια χωρίς να γίνουν τα περσινά μπορεί και όχι.Αναλογως εάν θέλουν κόψουν η όχι.Παντως να περάσει άτομο που δεν βγάζει 3 καθαρές και τρέχει τα 1000 σε 4:30 ξεχαστε το.
Να μας πουν στην εμοδε του 2022 πως περασανε...μην βγάζετε κόμπλεξ απο τωρα, και να κρατάτε μικρό καλάθι.... Ο νοών νοείτω...
Ξυδάκι, θα περασει το περσινο πετσοκομα...Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιουν 05, 2025 12:26 pm Επίσης μην περιμένετε χαρες του τύπου ΕΠΟΠ εδώ είναι αυστηροί γιατί η ζήτηση είναι μεγάλη σε σχέση με τις θέσεις.Επισης έλξεις μην περιμένετε να βγάζετε 3 και να λέτε είμαι οκ γιατί μπορεί ο εξεταστής να δίνει το Ρυθμό δηλαδή να σου λέει πανω-κατω οποίος έχει ειδικες-δοκιμος καταλαβαίνει τι εννοώ.Να στοχεύετε τουλάχιστον 5 έλξεις στη προπόνηση γιατί μπορεί να ζητηθεί και καθαρές να τις βγάλετε τις 3 να κάνετε άλλη 1 η 2 ακόμα οπότε στο ελάχιστο να βγάζετε 5.Αυτα έγιναν πέρσι ,δεν θέλω να αγχωσω κανέναν αλλά ακόμα και τώρα έχετε 2 εβδομάδες να ετοιμαστείτε εάν βγάζετε 3-4 έλξεις.Τρεξιμο στα όρια ούτε δεύτερο παραπάνω,μήκος πατάς σε βαλβίδα με άκυρα άλματα εάν πατήσεις στο κόκκινο.Μπορει φέτος να τηρήσουν τα όρια χωρίς να γίνουν τα περσινά μπορεί και όχι.Αναλογως εάν θέλουν κόψουν η όχι.Παντως να περάσει άτομο που δεν βγάζει 3 καθαρές και τρέχει τα 1000 σε 4:30 ξεχαστε το.
Ποιο κόμπλεξ,το 2022 ήταν ελαστικοί πέρσι πέρα του αυστηρού.Αληθεις είναι αυτές τώρα εάν εσύ είσαι πολίτης και ευνοήθηκες από όλο αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί σε πειράζει η αλήθεια.Οσο για τα ξυλάκια θα τα χρειαστείς εσύ στη πρώτη μεγάλη φωτιά.
Και τα λένε πρώην εποχικοί συνάδελφοι που μπήκαν Εμοδε οπότε η γνώμη σου είναι παντελώς αδιάφορη.
Και τα σχόλια παροτρύνουν τους νυν επιτυχόντες εποχικους να βγάζουν πέρα από τα όρια για να μην μπορούν να τους κοψούν όπως πέρσι.Σε εποχικούς απευθύνομαι τώρα γιατί πεταγεστε οι πολίτες που κατά τύχη μπήκατε μάλλον σας πειράζει περισσότερο εσάς παρά τους εποχικούς εάν κρίνω από τα σχόλια που δεν μπήκαν πέρσι γιατί θα μπουν ΠΕΘ οπότε καλύτερα.
Τελος παντων, στις φωτιές που χω παει εγώ, εσυ δεν τις έχεις δει ουτε με κυάλια...μην βγάζετε συμπεράσματα εφόσον είστε απλοί πυροσβεστες κι άσχετοι με το τι θα παρουν κ τι όχι, ουτε ο αρχηγός δεν ξέρει .... Απλά μην παραπληροφορειτε τον κόσμο, δηλαδή κρατήστε τον κομπλεξισμο για τον εαυτό σας.... Ευχαριστώ!
1400 ευρώ κατώτατο η εμοδε Καμμένο ακαφτο, εσυ μπες πεθ...Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιουν 05, 2025 2:08 pm Και τα σχόλια παροτρύνουν τους νυν επιτυχόντες εποχικους να βγάζουν πέρα από τα όρια για να μην μπορούν να τους κοψούν όπως πέρσι.Σε εποχικούς απευθύνομαι τώρα γιατί πεταγεστε οι πολίτες που κατά τύχη μπήκατε μάλλον σας πειράζει περισσότερο εσάς παρά τους εποχικούς εάν κρίνω από τα σχόλια που δεν μπήκαν πέρσι γιατί θα μπουν ΠΕΘ οπότε καλύτερα.
Εσυ ετοιμαστηκες; σορρυ, αλλά ρωτάω διότι δίνεις συμβουλές...Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιουν 05, 2025 12:15 pm Δεν θα τραβήξει άλλα άτομα γιατί δεν έχουν εγκριθεί θέσεις από το προϋπολογισμό οπότε φέτος είναι αυτές οι 127 θέσεις για τεχνικό προσωπικό.Στη προκυρηξη δεν αναγράφεται πουθενά ότι θα καλέσει επιλαχόντες αλλά σήμερα μαζί με τη ψήφιση για τους ΠΕΘ προστέθηκε άρθρο που λέει για 30% επιλαχόντες για τη προκυρηξη της Εμοδε οπότε διαίρεσε 127/3 και θα καταλάβετε εάν σας καλέσουν για αθλήματα μαζί με τους επιτυχόντες.Εγω είμαι επιτυχών οπότε δεν σας λέω αερολογιες μέχρι τη 170 θέση θα σας καλέσουν να δώσετε αθλήματα μαζί μας οπότε ετοιμαστείτε.Εγω προβλέπω ότι θα έχει αποχή λόγω τοποθέτησης ,λόγω ΠΕΘ και κάποιοι πιστεύω λίγοι θα κοπούν αλλά όχι σαν πέρσι.Σιγουρα όμως υπάρχουν κάποιοι που θα κοπούν εάν δεν ετοιμαστείτε θα κοπειτε και εσείς όσοι είστε μέχρι 170-180 γιατί θα δώσετε μαζί μας.Αυτα
Στο μήκος πατάς όπου θες και σου μετράνε το άλμα από την άκρη του σκάμματος. Δεν έχει άκυρα φέτος. Το λέει η προκήρυξη
ΣΤΟ ΜΗΚΟς ΠΑΤΟΥΣΕς ΠΕΡΣΙ ΣΕ ΒΑΛΒΙΔΑ ΜΕ ΑΚΥΡΑ/ΕΓΚΥΡΑ ,ΡΩΤΗΣΤΕ ΟΠΟΙΟ ΕΠΟΧΙΚΟ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙς ΠΡΩΤΕς ΜΕΡΕς.Καλα περσι ηταν στημενο για να μπουνε οι γνωστοι γιωταδες πολιτες,γιοι αξιωματικων κτλ.Οποιος λεει το αντιθετο ειναι εγκαθετος.Ναι συμφωνα με τη προκυρηξη το πατημα πρεπει να ειναι ελευθερο ,εγω λεω σε περιπτωση που υπαρχει παλι κανενας π.γιος αξιωματικου τι θα γινει.
δινω συμβουλες γιατι ρωτησε ο φιλος πιο πανω εαν παρει επιλαχοντες και δεν θελω να κοπει κανενας εποχικος για να μπουνε οι γνωστες καμουζελες πολιτες .Οσο για τα 1000 μετρα 3,28 εαν εισαι κοντα παμε μαζι να το διαπιστωσεις και ελεξεις 7 ,100 μετρα 13,97 το καλυτερο,μηκος 4,3
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες