Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
episkeptis1

Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από episkeptis1 »

καλησπέρα σε όλους!!!

Έχω την εξής ερώτηση. Έχω δηλώσει αεροπορία και στρατό ξηράς. Σήμερα πέρασα τα αθλήματα. Αύριο έχω κολύμπι. Στην αεροπορία όμως δεν είναι απαραίτητο ενώ στον ξηράς είναι. Αν δεν πάω αύριο ουσιαστικά ξεκλειδώνω μόνο την αεροπορία??

SKS

Δημοσίευση από SKS »

Μήπως ξέρουμε πόσες μέρες θα έχουμε περιθώριο απ οταν βγουν τα αποτελέσματα μέχρι την κατάταξη στα κέντρα; 
Υπάρχει κανείς απο πρόπερσι να μας πει;

episkeptis1

SKS έγραψε: Πέμ Ιουν 05, 2025 9:23 am Μήπως ξέρουμε πόσες μέρες θα έχουμε περιθώριο απ οταν βγουν τα αποτελέσματα μέχρι την κατάταξη στα κέντρα; 
Υπάρχει κανείς απο πρόπερσι να μας πει;

αδερφέ οι πίνακες πιστεύω σε κάνα μήνα θα βγουν μπορεί κ πιο λίγο...τώρα η κατάταξη λένε Σεπτέμβριο...τώρα θα φανεί...

Major

Δημοσίευση από Major »

Υπηρέτης Ατ όπλων πεζικού κανείς άλλος;
guestepiskeptis

Δημοσίευση από guestepiskeptis »

ειναι εδω μεσα καποιος αλλος ο οποιος εκανε αιτηση για πεζικο?

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

guestepiskeptis
Εγώ

Επισκέπτης

Εγώ 

Επισκέπτης

παιδια καλησπερα και απο μενα, μην περιμενετε να γινει καταταξη μεσα στο καλοκαιρι. Η καταταξη θα γινει κατα 90% το σεπτεβρη οποτε εχετε ολο το καλοκαιρι να κανετε οτι θελετε. Oι πινακες θα βγουνε πιστευω ειτε τελος αυτου του μηνα ειτε αρχες του αλλου, δεν γινετε να πανε πιο μετα. Το θεμα βεβαια δεν ειναι ουτε ποτε θα γινει καταταξη ουτε ποτε θα ανακοινωθουν οι πινακες το θεμα ειναι να εχετε μορια να μπειτε εκει που θελετε. Τωρα ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε. Ποτε ομως δεν ξερετε τι μπορει να συμβει φετος.
guestepiskeptis

Major έγραψε: Πέμ Ιουν 05, 2025 11:50 am Υπηρέτης Ατ όπλων πεζικού κανείς άλλος;

εγω
guestepiskeptis
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Major έγραψε: Πέμ Ιουν 05, 2025 12:49 pm Πόσα μόρια έχεις;

547
episkeptis1

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιουν 05, 2025 12:29 pm παιδια καλησπερα και απο μενα, μην περιμενετε να γινει καταταξη μεσα στο καλοκαιρι. Η καταταξη θα γινει κατα 90% το σεπτεβρη οποτε εχετε ολο το καλοκαιρι να κανετε οτι θελετε. Oι πινακες θα βγουνε πιστευω ειτε τελος αυτου του μηνα ειτε αρχες του αλλου, δεν γινετε να πανε πιο μετα. Το θεμα βεβαια δεν ειναι ουτε ποτε θα γινει καταταξη ουτε ποτε θα ανακοινωθουν οι πινακες το θεμα ειναι να εχετε μορια να μπειτε εκει που θελετε. Τωρα ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε. Ποτε ομως δεν ξερετε τι μπορει να συμβει φετος.

πολλοί λένε ότι θα γίνει η κατάταξη Σεπτέμβριο...γιατί πιστεύεις θα γίνει έτσι??? 
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης