Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
καλησπέρα σε όλους!!!
Έχω την εξής ερώτηση. Έχω δηλώσει αεροπορία και στρατό ξηράς. Σήμερα πέρασα τα αθλήματα. Αύριο έχω κολύμπι. Στην αεροπορία όμως δεν είναι απαραίτητο ενώ στον ξηράς είναι. Αν δεν πάω αύριο ουσιαστικά ξεκλειδώνω μόνο την αεροπορία??
Έχω την εξής ερώτηση. Έχω δηλώσει αεροπορία και στρατό ξηράς. Σήμερα πέρασα τα αθλήματα. Αύριο έχω κολύμπι. Στην αεροπορία όμως δεν είναι απαραίτητο ενώ στον ξηράς είναι. Αν δεν πάω αύριο ουσιαστικά ξεκλειδώνω μόνο την αεροπορία??
Μήπως ξέρουμε πόσες μέρες θα έχουμε περιθώριο απ οταν βγουν τα αποτελέσματα μέχρι την κατάταξη στα κέντρα;
Υπάρχει κανείς απο πρόπερσι να μας πει;
Υπάρχει κανείς απο πρόπερσι να μας πει;
αδερφέ οι πίνακες πιστεύω σε κάνα μήνα θα βγουν μπορεί κ πιο λίγο...τώρα η κατάταξη λένε Σεπτέμβριο...τώρα θα φανεί...
ειναι εδω μεσα καποιος αλλος ο οποιος εκανε αιτηση για πεζικο?
παιδια καλησπερα και απο μενα, μην περιμενετε να γινει καταταξη μεσα στο καλοκαιρι. Η καταταξη θα γινει κατα 90% το σεπτεβρη οποτε εχετε ολο το καλοκαιρι να κανετε οτι θελετε. Oι πινακες θα βγουνε πιστευω ειτε τελος αυτου του μηνα ειτε αρχες του αλλου, δεν γινετε να πανε πιο μετα. Το θεμα βεβαια δεν ειναι ουτε ποτε θα γινει καταταξη ουτε ποτε θα ανακοινωθουν οι πινακες το θεμα ειναι να εχετε μορια να μπειτε εκει που θελετε. Τωρα ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε. Ποτε ομως δεν ξερετε τι μπορει να συμβει φετος.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
πολλοί λένε ότι θα γίνει η κατάταξη Σεπτέμβριο...γιατί πιστεύεις θα γίνει έτσι???Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιουν 05, 2025 12:29 pm παιδια καλησπερα και απο μενα, μην περιμενετε να γινει καταταξη μεσα στο καλοκαιρι. Η καταταξη θα γινει κατα 90% το σεπτεβρη οποτε εχετε ολο το καλοκαιρι να κανετε οτι θελετε. Oι πινακες θα βγουνε πιστευω ειτε τελος αυτου του μηνα ειτε αρχες του αλλου, δεν γινετε να πανε πιο μετα. Το θεμα βεβαια δεν ειναι ουτε ποτε θα γινει καταταξη ουτε ποτε θα ανακοινωθουν οι πινακες το θεμα ειναι να εχετε μορια να μπειτε εκει που θελετε. Τωρα ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε. Ποτε ομως δεν ξερετε τι μπορει να συμβει φετος.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες