Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
από δημόσιο νοσοκομείο αφού σας εξετάσει ο γιατρός και βάλει την δική του σφραγίδα μετά θα ζητήσετε και ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ !!!! Από ιδιώτη δεν χρειάζεται στρογγυλή , αρκεί μόνο να βάλει την δική του ! Μην ακούτε αυτό το δεν χρειάζεται στρογγυλές , και να μην χρειαστεί ( που χρειάζεται ) θα είστε πλήρως καλυμμένοι και δεν θα έχετε κανένα θέμα ! Μην ρισκάρετε την θέση σας για τον κάθε ένα εδώ μέσα που απλά κοιτάει να έρθει η θέση του κάτω από εσάς , με κάθε κόστος , και σας παραπληροφορεί ! Καλή επιτυχία σε όλους !
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 14
Να αγιάσει το στόμα σου…Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 10:17 pm από δημόσιο νοσοκομείο αφού σας εξετάσει ο γιατρός και βάλει την δική του σφραγίδα μετά θα ζητήσετε και ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ !!!! Από ιδιώτη δεν χρειάζεται στρογγυλή , αρκεί μόνο να βάλει την δική του ! Μην ακούτε αυτό το δεν χρειάζεται στρογγυλές , και να μην χρειαστεί ( που χρειάζεται ) θα είστε πλήρως καλυμμένοι και δεν θα έχετε κανένα θέμα ! Μην ρισκάρετε την θέση σας για τον κάθε ένα εδώ μέσα που απλά κοιτάει να έρθει η θέση του κάτω από εσάς , με κάθε κόστος , και σας παραπληροφορεί ! Καλή επιτυχία σε όλους !
Εκεί που γράφει ημερομηνία και αριθμός γιατρού τι αριθμό ακριβώς ζητάει διότι σε ένα γιατρό πού πήγα δεν ήξερε τη να συμπληρώσει ?
Έχοντας 7 χρόνια στο Σώμα και κάθε χρόνο περνώντας γιατρούς στρογγυλή έβαζα πάντα μόνο ότι ήταν σε Δημόσιο Νοσοκομείο, ΙΚΑ, Κέντρα Υγείας,Ιατρεία Δήμου....
Ποτέ σε Ιδιώτη δεν ειχα παει σε ιατρικό Σύλλογο για στρογγυλή σφραγίδα, μονο την σφραγίδα γιατρού έβαζα!
Δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα με την επιτροπή!
Όσον αφορά για ακτινογραφία, δεν χρειάζεται στην επιτροπή, δεν ζητάει η προκυρηξη...
ο Πνευμονολογος θα την ζητήσει για να υπογράψει την καρτέλα και αυτό είναι κ σε τι γιατρο θα πέσεις (μου έχει τύχει να μου ζητήσουν μαντου και φυσικά βρήκα άλλο Πνευμονολογο)
Προσοχή να έχετε όλες τις εξετάσεις που αναγράφονται, γιατί φέτος υπήρχαν περιπτώσεις που δεν τους είχαν βγάλει από τα εργαστήρια κάποιες τοξικολογικες και τους έστελναν την μέρα της επιτροπής να τα κανουν!
Γενικές Αίματος, Τοξικολογικες,Γενικές Ούρων,Ομαδα Αίματος,Ακοόγραμα,Καρδιογραφημα τα παρέδωσα στην επιτροπή εγώ!
Ποτέ σε Ιδιώτη δεν ειχα παει σε ιατρικό Σύλλογο για στρογγυλή σφραγίδα, μονο την σφραγίδα γιατρού έβαζα!
Δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα με την επιτροπή!
Όσον αφορά για ακτινογραφία, δεν χρειάζεται στην επιτροπή, δεν ζητάει η προκυρηξη...
ο Πνευμονολογος θα την ζητήσει για να υπογράψει την καρτέλα και αυτό είναι κ σε τι γιατρο θα πέσεις (μου έχει τύχει να μου ζητήσουν μαντου και φυσικά βρήκα άλλο Πνευμονολογο)
Προσοχή να έχετε όλες τις εξετάσεις που αναγράφονται, γιατί φέτος υπήρχαν περιπτώσεις που δεν τους είχαν βγάλει από τα εργαστήρια κάποιες τοξικολογικες και τους έστελναν την μέρα της επιτροπής να τα κανουν!
Γενικές Αίματος, Τοξικολογικες,Γενικές Ούρων,Ομαδα Αίματος,Ακοόγραμα,Καρδιογραφημα τα παρέδωσα στην επιτροπή εγώ!
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 3:02 pmΌταν δηλωνες όμως στη περιοχή αυτή για να μπεις επειδη ήξερες οτι σε άλλες περιοχές δεν μπαίνεις με τα μόρια που εχεις ήταν καλα. Και μετά βγαίνετε, βάζετε τα παιδια σας μπροστα και κλαιγεστε για μεταθεση. Εκεί δήλωσες , εκει να κάτσεις αλλιώς παραιτησου να μπει κανενας αλλος. Αυτές οι κουτοπονηριες του Έλληνα μια ζωή που κοιτάει πως να τρουπωσει μεσα και μετα θα βρεθεί μωρε η λύση κάποιος θα μας καβατζωσειEpoxiki2025 έγραψε: Σάβ Μάιος 31, 2025 10:14 amΤην ίδια απορία έχω και εγώ, μονογονεϊκή μητέρα με ένα τέκνο, μόνιμη κάτοικος , εθελόντρια και με πήγαν σε άλλο μέρος. Έκανα ΔΥ και πως θα ξέρω αν έγινε δεκτή ή όχι ; Και πόσο πιθανόν είναι να γίνει δεκτή ;Grigoris2020 έγραψε: Σάβ Μάιος 31, 2025 2:05 am Πόσο πιθανόν είναι να μου εγκριθεί μετάθεση λόγω μονογονεϊκής οικογένειας και προβλήματος υγείας του ατόμου που με μεγαλώνει ; Χρειάζεται και βυσμα;
δηλαδή που έχουμε καταντήσει, να πηγαίνουν άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με το νησί πχ και να ξεριζώνονται οικογένειες μάνες κτλπ για να πάει ένας ξένος επειδή έχει παραπάνω μόρια και θέλει να κάνει τις διακοπές του. Και εγώ μένω σε αυτοκίνητο για δεν βρίσκω σπίτι. Εκεί μας κατάντησαν
Α, ωραία λογική: αν κάποιος είναι μονογονέας, έχει παιδί και συγγενή με πρόβλημα υγείας, η λύση είναι… να παραιτηθεί για να «μπει κανένας άλλος». Πραγματικά συγκινητική η αλληλεγγύη σου. Άνθρωπος-πρότυπο, με καρδιά και κατανόηση. Το επίπεδο ξεχειλίζει. Αλλά ξέρω, εσύ τα έκανες όλα “τίμια”, χωρίς ποτέ να ψάχνεις παραθυράκια, και τώρα σε ενοχλούν αυτοί που ζητάνε κάτι που όντως προβλέπεται από τη νομοθεσία, όταν έχουν σοβαρούς λόγους. Που να φανταστείς ότι δεν είναι όλοι στο “τρυπώνω – καβατζώνομαι – γκρινιάζω αν δεν το πάρω εγώ”. Μην αγχώνεσαι όμως. Εσύ δεν χρειάζεσαι βύσμα. Έχεις ήδη την απαραίτητη δόση καχυποψίας, ειρωνείας και κακίας για να σου ανοίγονται όλες οι πόρτες… του εαυτού σου. Οπότε άσε τις εξυπνάδες του πληκτρολογίου και το “παραιτήσου να μπει κανένας άλλος”. Εσύ κοίτα μη σε καβατζώσει ο καθρέφτης ― γιατί μόνο εκεί βρίσκεις σύμφωνη παρέα.
Τρομπας επειδη γράφει ο καθενας οτι θέλει εδω μεσα χωρίς να ισχύει τίποτα; Εσυ ρε παπαρικο τόσα χρονια σε βλέπουμε στα forum παλεύεις να γίνεις εποχικος, κανα γιωτας θα εισαι ουτε ειδικες δυνάμεις δεν είχες αλλιώς θα είχες μπει. Κατσαπλια θες να γίνεις και πυροσβεστης να βάλεις τα κλάματα στη πρώτη φωτια. Που θα μας πεις και τρόμπες βλακα γιωτάmikeangel έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 9:21 pmΤο είπα ότι θα πεταχτεί κάποιος τρομπας...Epoxikos19 έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 3:08 pmΤι λες ρε άνθρωπε του παιδιού. Παλικάρι μου καμια θεώρηση απο κανενα σύλλογο. Πας παίρνεις τη σφραγίδα σου είτε απο ιδιώτη είτε απο δημόσιο και τέλος. Ουτε Ιατρικό σύλλογο, ούτε γιατρούς χωρις σύνορα ουτε παγκόσμιο οργανισμό υγείας. Μην ακούτε τον καθε κατσαπλια εδω μεσα ενημερωθείτε επίσημα απο τος ΔΙΠΥΝ.purosvestis έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 12:21 pm
Μόνο εκεί αλλά για τις σφραγίδες και στο νοσοκομειο θα σου πουν αλλά και σε ιδιώτη να πας επειδη ειναι προκ πάντα χρειάζεται θεώρηση από ιατρικό σύλλογο στο κεω γιατί είμαι 6 χρόνια στο σώμα
Grigoris2020 έγραψε: Σάβ Μάιος 31, 2025 5:50 pmEpoxiki2025 έγραψε: Σάβ Μάιος 31, 2025 10:14 amΤην ίδια απορία έχω και εγώ, μονογονεϊκή μητέρα με ένα τέκνο, μόνιμη κάτοικος , εθελόντρια και με πήγαν σε άλλο μέρος. Έκανα ΔΥ και πως θα ξέρω αν έγινε δεκτή ή όχι ; Και πόσο πιθανόν είναι να γίνει δεκτή ;Grigoris2020 έγραψε: Σάβ Μάιος 31, 2025 2:05 am Πόσο πιθανόν είναι να μου εγκριθεί μετάθεση λόγω μονογονεϊκής οικογένειας και προβλήματος υγείας του ατόμου που με μεγαλώνει ; Χρειάζεται και βυσμα;
δηλαδή που έχουμε καταντήσει, να πηγαίνουν άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με το νησί πχ και να ξεριζώνονται οικογένειες μάνες κτλπ για να πάει ένας ξένος επειδή έχει παραπάνω μόρια και θέλει να κάνει τις διακοπές του. Και εγώ μένω σε αυτοκίνητο για δεν βρίσκω σπίτι. Εκεί μας κατάντησαν
Υπομονή, ελπίζω να εγκριθεί η αίτηση σου !
ήσουνα στη Εύβοια?
Παιδιά με Δ.Υ για αλλαγή μονάδας στην ίδια ΔΙΠΥ τι ακριβώς ισχύει ; Αν υπάρχουν κενά σε άλλη ΠΥ γίνεται , γνωρίζει κάποιος ;
Κοιτάζοντας τους προσωρινούς πίνακες της ΕΜΟΔΕ είδα ότι συγκεκριμένα στην Αιτωλοακαρνανία πήραν στο τεχνικό προσωπικό καπου στα 3-4 άτομα.Τα άτομα αυτά θα είναι από τους πίνακες των επιτυχοντων 2500 εποχικών πυροσβεστών;
Λογικά ναι...είσαι επιλαχών Αιτωλοακαρνανία???
Καλησπέρα πιστεύω πάντως πως δεν θα αργήσει να καλύψει τα κενά που θα δημιουργηθούν από τα παιδιά που θα φύγουν για ΕΜΟΔΕ ...!!!!
Είναι 3 άτομα στους επιτυχόντες του τεχνικού (εποχικοί) και 1 άτομο στο επιστημονικό, άγνωστο εάν είναι εποχικός από φέτος, αφού στα μόρια δεν έχει αντιπυρικές. Συνεπώς, οι 3 του τεχνικού, κατά 95% είναι νυν εποχικοί και όχι πρώην. Το θέμα είναι να μάθεις εσύ εάν αυτοί είναι μάχιμοι ή οδηγοί για να σου βγουν τα κουκιά με τη σειρά σου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες