Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 14, 2025 12:30 pm Γνωρίζουμε πότε θα βγούνε τα αποτελέσματα για αυτούς που περάσανε τώρα  ψυχομετρικά 

Λογικά στις επόμενες μέρες θα βγάλει ανακοίνωση στο site η αστυνομία τους επιλαχόντες που περασαν με επιτυχία της πκε..
Επισκέπτης

Και εγώ αυτό θέλω να μάθω 
Varelas

Δημοσίευση από Varelas »

Έρχεται Προκήρυξη Ε.Φ για 4500 άτομα θέλουν να καλύψουν περιφέρεια!
Dwf

Δημοσίευση από Dwf »

Varelas έγραψε: Παρ Μάιος 16, 2025 12:26 am Έρχεται Προκήρυξη Ε.Φ για 4500 άτομα θέλουν να καλύψουν περιφέρεια!

Οκ

Επισκέπτης

Αυτή που περάσαμε τώρα πκε θα έχουμε κάποιο νέο γνωρίζει κανείς τίποτα που είναι μέσα να μας πει
Επισκέπτης

Varelas έγραψε: Παρ Μάιος 16, 2025 12:26 am Έρχεται Προκήρυξη Ε.Φ για 4500 άτομα θέλουν να καλύψουν περιφέρεια!

Κακό τρολλ. Προσπάθησε ξανά!
Επισκέπτης

Εγώ άκουσα για 8500. Χαχαχα.

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μάιος 16, 2025 8:34 am Αυτή που περάσαμε τώρα πκε θα έχουμε κάποιο νέο γνωρίζει κανείς τίποτα που είναι μέσα να μας πει

Πόσα άτομα περίπου υπολογίζεις να περάσατε με επιτυχία τις πκε?Ισχύει αυτό που ακούστηκε ότι την πρώτη μέρα παρουσιάστηκαν μόνο  120 από τους 200 που κάλεσε? 
Varelas

Δημοσίευση από Varelas »

Προφανώς κάνω πλάκα ρε παιδιά , αν κάνεις το πίστεψε έστω για μια στιγμή δεν κάνει για αστυνομικός  :lol:

Επισκέπτης

Thanos26 έγραψε: Παρ Μάιος 02, 2025 1:42 am Παιδιά γνωρίζει κανείς αν στα αθλήματα γενικά κόβουν ή ξέρει κάποιος με ποια σειρά τα κάνουν τα αθλήματα γιατί με φοβίζει το άλμα ύψος

Γιατι ρε φιλε αναπηρος εισαι και δεν μπορεις να πηδησεισ 1 μετρο υψος ????

Επισκέπτης

Για το 2025 οι προσλήψεις στο ΥΠΠΟ ΤΕΛΟΣ. Το 2026 βλέπουμε........μην αναλώνεστε λοιπόν σε trol και σε παραπληροφόριση και ράδιο αρβύλα που κυκλοφορούν πάντα !!!! Για όσους ξερουν να διαβάζουν και παρακολουθούν τις προσλήψεις που έγιναν ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥς ΦΡΟΥΡΟΥς και θα γίνουν από πανελλήνιες θα καταλάβουν τι λέω βλέποντας εδώ........https://www.ypes.gr/209525/

ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΣΑΪΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΩς ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΜΕ 800 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ????
Επισκέπτης

Τι τέλος αφού τώρα πέρασαν πκε κάτι παιδιά αρχές Μαΐου 200 άτομα είχανε καλέσει από ότι ξέρω 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 17, 2025 12:50 pm Για το 2025 οι προσλήψεις στο ΥΠΠΟ ΤΕΛΟΣ. Το 2026 βλέπουμε........μην αναλώνεστε λοιπόν σε trol και σε παραπληροφόριση και ράδιο αρβύλα που κυκλοφορούν πάντα !!!! Για όσους ξερουν να διαβάζουν και παρακολουθούν τις προσλήψεις που έγιναν ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥς ΦΡΟΥΡΟΥς και θα γίνουν από πανελλήνιες θα καταλάβουν τι λέω βλέποντας εδώ........https://www.ypes.gr/209525/

ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΣΑΪΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΩς ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΜΕ 800 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ????

Οπότε στην ουσία ούτε σε εσένα δεν δίνουμε σημασία αφού είσαι τρολλ.

Επισκέπτης

Ότι νάνε λέει 

Επισκέπτης

Καλησπέρα παιδιά να κάνω μια ερώτηση από αυτούς τους 200 που κάλεσαν για ΠΚΕ αρχές Μαϊου ξέρετε πόσους θα πάρουν; Και πότε περίπου βγαίνουν τα αποτελέσματα;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες