Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Έρχεται Προκήρυξη Ε.Φ για 4500 άτομα θέλουν να καλύψουν περιφέρεια!
Αυτή που περάσαμε τώρα πκε θα έχουμε κάποιο νέο γνωρίζει κανείς τίποτα που είναι μέσα να μας πει
Προφανώς κάνω πλάκα ρε παιδιά , αν κάνεις το πίστεψε έστω για μια στιγμή δεν κάνει για αστυνομικός 

Γιατι ρε φιλε αναπηρος εισαι και δεν μπορεις να πηδησεισ 1 μετρο υψος ????Thanos26 έγραψε: Παρ Μάιος 02, 2025 1:42 am Παιδιά γνωρίζει κανείς αν στα αθλήματα γενικά κόβουν ή ξέρει κάποιος με ποια σειρά τα κάνουν τα αθλήματα γιατί με φοβίζει το άλμα ύψος
Για το 2025 οι προσλήψεις στο ΥΠΠΟ ΤΕΛΟΣ. Το 2026 βλέπουμε........μην αναλώνεστε λοιπόν σε trol και σε παραπληροφόριση και ράδιο αρβύλα που κυκλοφορούν πάντα !!!! Για όσους ξερουν να διαβάζουν και παρακολουθούν τις προσλήψεις που έγιναν ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥς ΦΡΟΥΡΟΥς και θα γίνουν από πανελλήνιες θα καταλάβουν τι λέω βλέποντας εδώ........https://www.ypes.gr/209525/
ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ
ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΣΑΪΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΩς ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΜΕ 800 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ????
ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΣΑΪΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΩς ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΜΕ 800 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ????
Τι τέλος αφού τώρα πέρασαν πκε κάτι παιδιά αρχές Μαΐου 200 άτομα είχανε καλέσει από ότι ξέρω
Οπότε στην ουσία ούτε σε εσένα δεν δίνουμε σημασία αφού είσαι τρολλ.Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 17, 2025 12:50 pm Για το 2025 οι προσλήψεις στο ΥΠΠΟ ΤΕΛΟΣ. Το 2026 βλέπουμε........μην αναλώνεστε λοιπόν σε trol και σε παραπληροφόριση και ράδιο αρβύλα που κυκλοφορούν πάντα !!!! Για όσους ξερουν να διαβάζουν και παρακολουθούν τις προσλήψεις που έγιναν ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥς ΦΡΟΥΡΟΥς και θα γίνουν από πανελλήνιες θα καταλάβουν τι λέω βλέποντας εδώ........https://www.ypes.gr/209525/
Καλησπέρα παιδιά να κάνω μια ερώτηση από αυτούς τους 200 που κάλεσαν για ΠΚΕ αρχές Μαϊου ξέρετε πόσους θα πάρουν; Και πότε περίπου βγαίνουν τα αποτελέσματα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες