Προκήρυξη για ΕΜΟΔΕ (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΜΟΔΕ (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 14, 2025 11:53 pm Καλά αυτό έγινε πέρσι δεν θα ξαναγίνει,να κόψουν 1100 άτομα.Τωρα όλοι να κάνετε τα χαρτιά σας όσοι μπορείτε γιατί οι νέοι εποχικοί δεν μπορούν εάν έχουν ξεπεράσει το 28 έτος.Απο εκεί και πέρα που λέτε να είναι ο τελευταίος στα μόρια.23000,25000,27000,29000?Όλα αυτά χωρίς την αντιπυρικη τη φετινή προφανώς.Εαν έχει κάποιος εικόνα περίπου.

Προφανώς και δεν θα ξαναγίνει. Όποιος δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα κόβεται.

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 14, 2025 11:53 pm Καλά αυτό έγινε πέρσι δεν θα ξαναγίνει,να κόψουν 1100 άτομα.Τωρα όλοι να κάνετε τα χαρτιά σας όσοι μπορείτε γιατί οι νέοι εποχικοί δεν μπορούν εάν έχουν ξεπεράσει το 28 έτος.Απο εκεί και πέρα που λέτε να είναι ο τελευταίος στα μόρια.23000,25000,27000,29000?Όλα αυτά χωρίς την αντιπυρικη τη φετινή προφανώς.Εαν έχει κάποιος εικόνα περίπου.

Για ποιον λόγο δε θα ξανά γίνει; Οι χάρες από ότι αποδείχθηκε τελείωσαν…Αν πρέπει να κοπούν 1000 θα κοπούν 1000 αν πρπεει να κοπούν 2000 θα κοπουν 2000…Οπότε προετοιμασία για να μην έχετε ανάγκη την χάρη κανενός 
Επισκέπτης

Το ίδιο αυστηρά θα είναι και τώρα. Και όταν λέμε αυστηρά εννοούμε ότι θα τηρηθούν τα όρια κατά γράμμα. Ότι προβλέπεται δηλαδή. Συνεπώς, κάντε προπονήσεις για να μην έχετε ανάγκη κανέναν. 
Επισκέπτης

Ναι εγώ πιστεύω θα είναι 25000 η βάση γιατί υπάρχουν πολλοί εποχικοί με μόρια που κόπηκαν την προηγούμενη χρονιά. Αν δεν έχουν κάνει πάλι προπόνηση και πάνε για κόψιμο τότε ίσως να πέσει κοντά στο 20000 η βάση. Γνώμη μου πάντα. 

Επισκέπτης

Η γνώμη μου είναι ότι 3 έλξεις ζητάει ,3 θα κάνεις και θα περνάς .Πέρσι έφταναν να κάνουν και 6 ,το λιγότερο 4 ειδικά τις πρώτες μέρες.Τεσπα μην περιμένετε να κοπούν άτομα όσα πέρσι ,θα δείξει σε 3 εβδομάδες.Εμενα με βολεύει να κοπούν γιατί μάλλον θα είμαι επιλαχών αλλά η αίσθηση μου είναι ότι θα είναι λιγότερο αυστηροί.Φυσικα δεν θα περάσουν όσοι δεν μπορούν να βγάλουν 3 έλξεις απλά εάν στη 3 είσαι κοντά δεν θα κόψουν ούτε στα τρεξίματα θα σε κόβουν για 1 δεύτερο.Ειδωμεν
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 15, 2025 9:07 pm Η γνώμη μου είναι ότι 3 έλξεις ζητάει ,3 θα κάνεις και θα περνάς .Πέρσι έφταναν να κάνουν και 6 ,το λιγότερο 4 ειδικά τις πρώτες μέρες.Τεσπα μην περιμένετε να κοπούν άτομα όσα πέρσι ,θα δείξει σε 3 εβδομάδες.Εμενα με βολεύει να κοπούν γιατί μάλλον θα είμαι επιλαχών αλλά η αίσθηση μου είναι ότι θα είναι λιγότερο αυστηροί.Φυσικα δεν θα περάσουν όσοι δεν μπορούν να βγάλουν 3 έλξεις απλά εάν στη 3 είσαι κοντά δεν θα κόψουν ούτε στα τρεξίματα θα σε κόβουν για 1 δεύτερο.Ειδωμεν

Πόσα μόρια έχεις φίλε;
PyRos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: ....
Επάγγελμα: Αγροτης

Δημοσίευση από PyRos »

Πέρα από τουσ 89αρηδες είναι και οι 88αρηδες οι οποίοι κόπηκαν Κ δεν μπορούν.. είναι γύρω στα 100 άτομα..επίσης οι θέσεις είναι για τισ καινούριες 
Επισκέπτης

που λετε να παε η βαση?Ποσα μορια?

Επισκέπτης

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο ! Νεότερα σχετικά με αιτήσεις ΕΜΟΔΕ που ξεκινήσανε σήμερα έχουμε παιδιά ; 

Επισκέπτης

Καλησπερα γνωρίζει καποιος ποτε θα βγουνε τα προσωρινα αποτελεσματα και που θα παιχτει η βαση των μορίων. Πολλοί λένε για 27000 μορια αληθυει αυτο?Τοσο ψηλα θα παει?

Επισκέπτης

Παιδιά καλησπέρα πότε ξεκινάνε οι αιτήσεις για εμοδε.Απο πότε μέχρι πότε είναι ;και γνωρίζει κανείς αν πρέπει να καταθέσουμε υγειονομική καρτέλα ;ή αν περάσουμε την καταθέτουμε ;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μάιος 18, 2025 10:35 am Παιδιά καλησπέρα πότε ξεκινάνε οι αιτήσεις για εμοδε.Απο πότε μέχρι πότε είναι ;και γνωρίζει κανείς αν πρέπει να καταθέσουμε υγειονομική καρτέλα ;ή αν περάσουμε την καταθέτουμε ;

Ξεκίνησαν χτες και είναι μέχρι τις 23 του μηνός, 8 το βράδυ. Καταθέτεις την αίτηση μαζί με όλα τα δικαιολογητικά στην ΔΙΠΥΝ της περιοχής σου αυτοπροσώπως, όχι ηλεκτρονικά. Την υγειονομική καρτέλα στην δίνουν αφού παραδώσεις την αίτηση.

Επισκέπτης

1350 μόρια για πολίτης είναι καλά ;
Επισκέπτης

Εστω για επιλαχόντας 
Kakarot
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Kakarot »

Καλησπέρα, μπήκα πρώτη χρονιά ως εποχικός τώρα με την προκτ που βγήκε τον Μάρτιο είμαι 32 χρόνων μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου για εμοδε ?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες