Γενικές πληροφορίες για Ειδικές Δυνάμεις
Συμφωνω Nasso, αλλα αυτα που κανουνε τα βατραχια δεν τα κανουνε ουτε στα ποιο τρελα τους ονειρα οι αμφιβιοι, πεζοναυτες.
psyco__21 έγραψε:Παιδια τωρα για να πας ειδικες δυναμεις κανεις 9 μηνες;
Δηλαδη υπάρχει περίπτωση κάποιος πολύτεκνος πχ να πάει ΕΔ και να κάνει λιγότερο και απο 9 μήνες ή δεν πέρνουν μειωμένη θητεία στις ΕΔ;
Καλησπερα. Εχω περασει το Μαιο του 2010 Πολεμικο Ναυτικο. Ειμαι προστατης οικογενειας και θα κανω 8μηνο. Εχω παραπαω κιλα (ως κλασσικος ελληνας φοιτητης) και λογω του οτι δεν θελω να ρεμπελιασω και να βαρεθω τη ζωη μου αυτο τον καιρο θελω να μπω ΕΔ για την εκπαιδευση και την εμπειρια. Δεν θελω ΟΥΚ φαση λογω ψυχολογικου πολεμου και της εντασης της εκπαιδευσης αλλα κατι πιο νορμαλ (οσο γινεται).
Θελω να ρωτησω ποιες μοναδες υπαρχουν στις ΕΔ, τι κανει η καθεμια, αν μπορω να μπω και αν θα ισχυει το 8μηνο.
Θελω να ρωτησω ποιες μοναδες υπαρχουν στις ΕΔ, τι κανει η καθεμια, αν μπορω να μπω και αν θα ισχυει το 8μηνο.
Στο site έψαξες πρώτα για τις ειδικές δυνάμεις ;
Δες εκεί πρώτα και μετά στο φόρουμ θα βρεις δεκάδες συζητήσεις για κάθε ειδικότητα.
Δες εκεί πρώτα και μετά στο φόρουμ θα βρεις δεκάδες συζητήσεις για κάθε ειδικότητα.
Οκ για να μπεις στους καταδρομεις τι χρειαζεται; Δεν το αναφερει καπου στο σαιτ παρα μονο για τις ασκησεις των ΟΥΚ. Εχω μυωπια μπορω να μπω; Και αν μπω θα ισχυσει το 8μηνο;
Στη θεματολογια "ειδικες δυναμεις" εχει υπομερους θεματα Ριξε μια ματια υπαρχουν απειρες συζητησειςΚωστας έγραψε:Οκ για να μπεις στους καταδρομεις τι χρειαζεται; Δεν το αναφερει καπου στο σαιτ παρα μονο για τις ασκησεις των ΟΥΚ. Εχω μυωπια μπορω να μπω; Και αν μπω θα ισχυσει το 8μηνο;
Παιδια θελω να ρωτησω κατι ενας βατραχος και ενας λοκατζης στον ανταρτοπολεμο, ειναι το ιδιο καλοι οι βατραχοι ειναι καλυτεροι στον ανταρτοπολεμο;
Σαββας έγραψε:Παιδια θελω να ρωτησω κατι ενας βατραχος και ενας λοκατζης στον ανταρτοπολεμο, ειναι το ιδιο καλοι οι βατραχοι ειναι καλυτεροι στον ανταρτοπολεμο;
στον ανταρτοπολεμο Ιδοι
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Για σας παιδες θα ηθελα να σας ρωτησω ποια σωματα τον Ε. Δ ηπαρχουν ακομα, π. Χ οι αμφιβιοι καταδρομεις για να παει καποιος οταν κανει την θητεια του;
Παιδια εκανα τα χαρτια μου για επ. Οπ ΠΑ Αλλα εχω κοψει και αναβολη και δηλωσα λοκ και περιμενω χαρτι για φλεβαρη αν ερθει το χαρτι πρωτα και δεν εχω δωσει ακομα αθληματα κτλ για εποπ; Τι γινεται; Μπορω να παρω καποια παραταση και αν δεν κατσει η φαση για τους επ. Οπ να παω κανονικα φανταρος η τρωω ακυρο;
Υπαρχει περιπτωση να γνωρισω καποιον πριν μπω στις ε. Δ να κανω καποιες ερωτησηη οχι;
Τι εννοεις;; έγραψε: Υπαρχει περιπτωση να γνωρισω καποιον πριν μπω στις ε. Δ να κανω καποιες ερωτησηη οχι;
Δηλαδη να υπαρχει ενα ατομο, που να μπορω να του κανω καποιες ερωτησης γιατις Ε. Δ, πρωτο ομως δηλωσω το χαρτι υπαρχει η οχι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης