Γενικές πληροφορίες για Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Συμφωνω Nasso, αλλα αυτα που κανουνε τα βατραχια δεν τα κανουνε ουτε στα ποιο τρελα τους ονειρα οι αμφιβιοι, πεζοναυτες.
Anonymous

psyco__21 έγραψε:Παιδια τωρα για να πας ειδικες δυναμεις κανεις 9 μηνες;

Δηλαδη υπάρχει περίπτωση κάποιος πολύτεκνος πχ να πάει ΕΔ και να κάνει λιγότερο και απο 9 μήνες ή δεν πέρνουν μειωμένη θητεία στις ΕΔ;

Anonymous

Καλησπερα. Εχω περασει το Μαιο του 2010 Πολεμικο Ναυτικο. Ειμαι προστατης οικογενειας και θα κανω 8μηνο. Εχω παραπαω κιλα (ως κλασσικος ελληνας φοιτητης) και λογω του οτι δεν θελω να ρεμπελιασω και να βαρεθω τη ζωη μου αυτο τον καιρο θελω να μπω ΕΔ για την εκπαιδευση και την εμπειρια. Δεν θελω ΟΥΚ φαση λογω ψυχολογικου πολεμου και της εντασης της εκπαιδευσης αλλα κατι πιο νορμαλ (οσο γινεται).

Θελω να ρωτησω ποιες μοναδες υπαρχουν στις ΕΔ, τι κανει η καθεμια, αν μπορω να μπω και αν θα ισχυει το 8μηνο.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από yandr »

Στο site έψαξες πρώτα για τις ειδικές δυνάμεις ;

Δες εκεί πρώτα και μετά στο φόρουμ θα βρεις δεκάδες συζητήσεις για κάθε ειδικότητα.
Anonymous

Οκ για να μπεις στους καταδρομεις τι χρειαζεται; Δεν το αναφερει καπου στο σαιτ παρα μονο για τις ασκησεις των ΟΥΚ. Εχω μυωπια μπορω να μπω; Και αν μπω θα ισχυσει το 8μηνο;
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Rafale »

Κωστας έγραψε:Οκ για να μπεις στους καταδρομεις τι χρειαζεται; Δεν το αναφερει καπου στο σαιτ παρα μονο για τις ασκησεις των ΟΥΚ. Εχω μυωπια μπορω να μπω; Και αν μπω θα ισχυσει το 8μηνο;
Στη θεματολογια "ειδικες δυναμεις" εχει υπομερους θεματα Ριξε μια ματια υπαρχουν απειρες συζητησεις
Anonymous

Παιδια θελω να ρωτησω κατι ενας βατραχος και ενας λοκατζης στον ανταρτοπολεμο, ειναι το ιδιο καλοι οι βατραχοι ειναι καλυτεροι στον ανταρτοπολεμο;

ioannis91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ioannis91 »

Σαββας έγραψε:Παιδια θελω να ρωτησω κατι ενας βατραχος και ενας λοκατζης στον ανταρτοπολεμο, ειναι το ιδιο καλοι οι βατραχοι ειναι καλυτεροι στον ανταρτοπολεμο;

στον ανταρτοπολεμο Ιδοι
Violent
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Violent »

Για σας παιδες θα ηθελα να σας ρωτησω ποια σωματα τον Ε. Δ ηπαρχουν ακομα, π. Χ οι αμφιβιοι καταδρομεις για να παει καποιος οταν κανει την θητεια του;
Anonymous

Παιδια εκανα τα χαρτια μου για επ. Οπ ΠΑ Αλλα εχω κοψει και αναβολη και δηλωσα λοκ και περιμενω χαρτι για φλεβαρη αν ερθει το χαρτι πρωτα και δεν εχω δωσει ακομα αθληματα κτλ για εποπ; Τι γινεται; Μπορω να παρω καποια παραταση και αν δεν κατσει η φαση για τους επ. Οπ να παω κανονικα φανταρος η τρωω ακυρο;

Anonymous

Υπαρχει περιπτωση να γνωρισω καποιον πριν μπω στις ε. Δ να κανω καποιες ερωτησηη οχι;

Anonymous

cristi μηπως ξερεις η κανενας αλος;

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Rafale »

; έγραψε: Υπαρχει περιπτωση να γνωρισω καποιον πριν μπω στις ε. Δ να κανω καποιες ερωτησηη οχι;

Τι εννοεις;
Anonymous

Δηλαδη να υπαρχει ενα ατομο, που να μπορω να του κανω καποιες ερωτησης γιατις Ε. Δ, πρωτο ομως δηλωσω το χαρτι υπαρχει η οχι;

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες