Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Gio

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Gio »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μάιος 09, 2025 8:57 pm Καλησπέρα και από εμένα 
Ειχα δώσει προκαταρκτικές για σχολές πριν ένα μήνα και τις πέρασα, ωστόσο πριν 3 μέρες είχα τροχαίο με το μηχανάκι και έσπασα το πόδι. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια περίπτωση να με περάσουν δεδομένου ότι τα όρια είναι πιο χαλαρά καθώς δεν θα μπορώ να τα δώσω ;

Διαβάζεις τι λες; Είσαι ήδη κομμένος και δεν το ξέρεις 
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μάιος 09, 2025 8:57 pm Καλησπέρα και από εμένα 
Ειχα δώσει προκαταρκτικές για σχολές πριν ένα μήνα και τις πέρασα, ωστόσο πριν 3 μέρες είχα τροχαίο με το μηχανάκι και έσπασα το πόδι. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια περίπτωση να με περάσουν δεδομένου ότι τα όρια είναι πιο χαλαρά καθώς δεν θα μπορώ να τα δώσω ;

Eιπαμε τα zanax κομμενα τι δεν καταλαβαινεις οτι δεν κανουν καλο??? Παλι τα ιδια θα λεμε το κερατο μου μεσα
Επισκέπτης

Καλησπέρα παιδιά στην ακτινογραφια πρέπει να μπει και φωτογραφία? 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 10, 2025 12:59 am Καλησπέρα παιδιά στην ακτινογραφια πρέπει να μπει και φωτογραφία? 

τι φωτογραφια ρε φιλε οχι βεβαια μια χαρα ειναι σκετη. Τι να την κανεις την φωτογραφια??? δεν γραφει ονομα πανω??? η δικια μου γραφει βεβαια εγω την εκανα σε στρατιωτικο νοσοκομειο δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο αλλα ΟΧΙ δεν θελει
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες