Διαβάζεις τι λες; Είσαι ήδη κομμένος και δεν το ξέρειςΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Μάιος 09, 2025 8:57 pm Καλησπέρα και από εμένα
Ειχα δώσει προκαταρκτικές για σχολές πριν ένα μήνα και τις πέρασα, ωστόσο πριν 3 μέρες είχα τροχαίο με το μηχανάκι και έσπασα το πόδι. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια περίπτωση να με περάσουν δεδομένου ότι τα όρια είναι πιο χαλαρά καθώς δεν θα μπορώ να τα δώσω ;
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Eιπαμε τα zanax κομμενα τι δεν καταλαβαινεις οτι δεν κανουν καλο??? Παλι τα ιδια θα λεμε το κερατο μου μεσαΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Μάιος 09, 2025 8:57 pm Καλησπέρα και από εμένα
Ειχα δώσει προκαταρκτικές για σχολές πριν ένα μήνα και τις πέρασα, ωστόσο πριν 3 μέρες είχα τροχαίο με το μηχανάκι και έσπασα το πόδι. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια περίπτωση να με περάσουν δεδομένου ότι τα όρια είναι πιο χαλαρά καθώς δεν θα μπορώ να τα δώσω ;
Καλησπέρα παιδιά στην ακτινογραφια πρέπει να μπει και φωτογραφία?
τι φωτογραφια ρε φιλε οχι βεβαια μια χαρα ειναι σκετη. Τι να την κανεις την φωτογραφια??? δεν γραφει ονομα πανω??? η δικια μου γραφει βεβαια εγω την εκανα σε στρατιωτικο νοσοκομειο δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο αλλα ΟΧΙ δεν θελει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες