Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Gio

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Gio »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μάιος 09, 2025 8:57 pm Καλησπέρα και από εμένα 
Ειχα δώσει προκαταρκτικές για σχολές πριν ένα μήνα και τις πέρασα, ωστόσο πριν 3 μέρες είχα τροχαίο με το μηχανάκι και έσπασα το πόδι. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια περίπτωση να με περάσουν δεδομένου ότι τα όρια είναι πιο χαλαρά καθώς δεν θα μπορώ να τα δώσω ;

Διαβάζεις τι λες; Είσαι ήδη κομμένος και δεν το ξέρεις 
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μάιος 09, 2025 8:57 pm Καλησπέρα και από εμένα 
Ειχα δώσει προκαταρκτικές για σχολές πριν ένα μήνα και τις πέρασα, ωστόσο πριν 3 μέρες είχα τροχαίο με το μηχανάκι και έσπασα το πόδι. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια περίπτωση να με περάσουν δεδομένου ότι τα όρια είναι πιο χαλαρά καθώς δεν θα μπορώ να τα δώσω ;

Eιπαμε τα zanax κομμενα τι δεν καταλαβαινεις οτι δεν κανουν καλο??? Παλι τα ιδια θα λεμε το κερατο μου μεσα
Επισκέπτης

Καλησπέρα παιδιά στην ακτινογραφια πρέπει να μπει και φωτογραφία? 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 10, 2025 12:59 am Καλησπέρα παιδιά στην ακτινογραφια πρέπει να μπει και φωτογραφία? 

τι φωτογραφια ρε φιλε οχι βεβαια μια χαρα ειναι σκετη. Τι να την κανεις την φωτογραφια??? δεν γραφει ονομα πανω??? η δικια μου γραφει βεβαια εγω την εκανα σε στρατιωτικο νοσοκομειο δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο αλλα ΟΧΙ δεν θελει
GordonKaravolias

Δημοσίευση από GordonKaravolias »

Έχει δηλώσει κανείς Ειδικές Δυνάμεις πλήρωμα σκάφους ;
GordonKaravolias

Δημοσίευση από GordonKaravolias »

Είναι κανείς από Ρόδο ;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 10, 2025 12:59 am Καλησπέρα παιδιά στην ακτινογραφια πρέπει να μπει και φωτογραφία? 

Αναλογως το νοσοκομειο. Ειχα μιλησει με το HelpDesk και μου ειπαν εμεις δεν την χρειαζομαστε μονο αν στην ζηταει το νοσοκομειο. Εμενα π.χ. μου ζητουσε το νοσοκομειο οποτε πηγα φωτογραφια και μου εβαλαν. Αν δεν στο ζητανε απο το νοσοκομειο νομιζω δεν χρειαζεται.

legendary
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από legendary »

ερώτηση,έκανα τις μικροβιολογικές κανονικά έβαλαν σφραγίδα και γνωμάτευση δεν έγραψαν ενώ τους το είπα λέει δεν βάζουμε επειδή είναι εργαστηριακές μίλησα με το helpdesk και μου λένε να ξανά πάω να την υπογράψει παθολόγος και το νοσοκομείο δεν γνωρίζει την διαδικασία.Ωστοσο να πάω κανονικά να την υπογράψουν ; 
Επισκέπτης

legendary έγραψε: Σάβ Μάιος 10, 2025 1:04 pm ερώτηση,έκανα τις μικροβιολογικές κανονικά έβαλαν σφραγίδα και γνωμάτευση δεν έγραψαν ενώ τους το είπα λέει δεν βάζουμε επειδή είναι εργαστηριακές μίλησα με το helpdesk και μου λένε να ξανά πάω να την υπογράψει παθολόγος και το νοσοκομείο δεν γνωρίζει την διαδικασία.Ωστοσο να πάω κανονικά να την υπογράψουν ; 

αφου σου ειπαν τι να κανεις απο το helpdesk εμας τι μας ρωτας??? Που κολλαει αν το νοσοκομειο γνωριζει η οχι εσυ σε παθολογο θα πας για να σου βαλη γνωματευση
Επισκέπτης

Υπάρχει κάποιο νέο σχετικά με το πότε δίνουμε αθλήματα γιατρούς κτλ ??
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 10, 2025 3:28 pm Υπάρχει κάποιο νέο σχετικά με το πότε δίνουμε αθλήματα γιατρούς κτλ ??

Oχι ακόμα λογικα θα εχουμε εικονα γιαυτο το θέμα από βδομάδα θελω να πιστευω παντως να ξέρετε παιδιά εμενα μου ειπαν ας μην λεμε ποιος και τι και αρλουμπες δεν εχει σημασια ,οτι μεχρι τον Ιούλιο θα εχουν μπει ολοι οι εποπ  αυτο να κρατάτε 
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες