Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Kostas123

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Kostas123 »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 08, 2025 11:45 am
Kostas123 έγραψε: Πέμ Μάιος 08, 2025 11:44 am Παιδιά εγώ ως φανταρος δόκιμος πεζικού υπηρέτης Α_Τ οπλων συνεχίζω να παίρνω μόρια ως που να τα βγάλουν αυτοί;Σε αυτή την ειδικότητα τα εκανα

Αν δεν κανω λαθος δεν μετρανε στην φετινη προκυρηξη τα μορια που εχει υπηρετησει καποιος σαν ΔΕΑ

Όχι εννοώ τα μόρια της προϋπηρεσίας στην ειδικότητα αυτή και τα μόρια της θητείας...Υπηρετώ ακόμα το Νοέμβριο απολύομαι...Θέλω να πω ότι εχθές έκλεισα τρεις μήνες προϋπηρεσία στη ειδικότητα που έκανα τα χαρτιά μου και εφτά μήνες θητείας...
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

τελος μαιου τα αθληματα παιδια !!!!
Επισκέπτης

Kostas123 έγραψε: Πέμ Μάιος 08, 2025 11:53 am
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 08, 2025 11:45 am
Kostas123 έγραψε: Πέμ Μάιος 08, 2025 11:44 am Παιδιά εγώ ως φανταρος δόκιμος πεζικού υπηρέτης Α_Τ οπλων συνεχίζω να παίρνω μόρια ως που να τα βγάλουν αυτοί;Σε αυτή την ειδικότητα τα εκανα

Αν δεν κανω λαθος δεν μετρανε στην φετινη προκυρηξη τα μορια που εχει υπηρετησει καποιος σαν ΔΕΑ

Όχι εννοώ τα μόρια της προϋπηρεσίας στην ειδικότητα αυτή και τα μόρια της θητείας...Υπηρετώ ακόμα το Νοέμβριο απολύομαι...Θέλω να πω ότι εχθές έκλεισα τρεις μήνες προϋπηρεσία στη ειδικότητα που έκανα τα χαρτιά μου και εφτά μήνες θητείας...

αα οκευ δικο μου λαθος τοτε αυτο δεν ξερω να σου απαντησω 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 08, 2025 11:53 am τελος μαιου τα αθληματα παιδια !!!!

λογικα καταταξη μετα ιουνιο????

Giwrgoskl

Δημοσίευση από Giwrgoskl »

Στον στρατό ξηράς ποιο σώμα έχει την περισσότερη ζήτηση με βάση της προηγούμενες χρονιές ;
legendary
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από legendary »

Κάνεις για MOLF ΤΘ;

aristea
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από aristea »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 08, 2025 11:53 am τελος μαιου τα αθληματα παιδια !!!!

Είναι σίγουρο αυτό;Το λέω γιατί ακόμα δεν έχουν βγει τα μόρια!

Tourkofagia

Δημοσίευση από Tourkofagia »

Καλησπέρα εχω κάνει τις αιματολογικές εξετάσεις και την ακτινογραφία θώρακος 21/3 οταν τις δείξω κτλ θα ειμαι κομπλέ ή θα έχω θέμα διότι έχουν περάσει κάτι εβδομάδες?
Tourkofagia

Tourkofagia έγραψε: Πέμ Μάιος 08, 2025 10:29 pm Καλησπέρα εχω κάνει τις αιματολογικές εξετάσεις και την ακτινογραφία θώρακος 21/3 οταν τις δείξω κτλ θα ειμαι κομπλέ ή θα έχω θέμα διότι έχουν περάσει κάτι εβδομάδες?

Παρακαλώ κάποιος που γνωρίζει να απαντήσει 
Επισκέπτης

Η προκήρυξη γράφει ότι θα πρέπει να έχουν γίνει οι εξετάσεις μετά την έκδοση της . Άρα είσαι καλυμμένος. Είναι δικό τους πρόβλημα το πότε θα την δουν 
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από Eleonora »

Tourkofagia έγραψε: Πέμ Μάιος 08, 2025 10:40 pm
Tourkofagia έγραψε: Πέμ Μάιος 08, 2025 10:29 pm Καλησπέρα εχω κάνει τις αιματολογικές εξετάσεις και την ακτινογραφία θώρακος 21/3 οταν τις δείξω κτλ θα ειμαι κομπλέ ή θα έχω θέμα διότι έχουν περάσει κάτι εβδομάδες?

Κανένα θέμα δεν θα έχεις. Οι εξετάσεις σου έχουν γίνει μετά τη δημοσίευση της προκήρυξης, όλα καλά.

Styga
agnosrisx77

Δημοσίευση από agnosrisx77 »

Eleonora έγραψε: Πέμ Μάιος 08, 2025 11:16 pm
Tourkofagia έγραψε: Πέμ Μάιος 08, 2025 10:40 pm

Κανένα θέμα δεν θα έχεις. Οι εξετάσεις σου έχουν γίνει μετά τη δημοσίευση της προκήρυξης, όλα καλά.

Και γω 27/3 τις έκανα κάποιες 

Tourkofagia

Ευχαριστώ πολύ καλή επιτυχία να έχουμε 💪🏻
Επισκέπτης

Καλησπέρα και από εμένα 
Ειχα δώσει προκαταρκτικές για σχολές πριν ένα μήνα και τις πέρασα, ωστόσο πριν 3 μέρες είχα τροχαίο με το μηχανάκι και έσπασα το πόδι. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια περίπτωση να με περάσουν δεδομένου ότι τα όρια είναι πιο χαλαρά καθώς δεν θα μπορώ να τα δώσω ;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες