Όχι εννοώ τα μόρια της προϋπηρεσίας στην ειδικότητα αυτή και τα μόρια της θητείας...Υπηρετώ ακόμα το Νοέμβριο απολύομαι...Θέλω να πω ότι εχθές έκλεισα τρεις μήνες προϋπηρεσία στη ειδικότητα που έκανα τα χαρτιά μου και εφτά μήνες θητείας...
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Kostas123 έγραψε: Πέμ Μάιος 08, 2025 11:53 amΌχι εννοώ τα μόρια της προϋπηρεσίας στην ειδικότητα αυτή και τα μόρια της θητείας...Υπηρετώ ακόμα το Νοέμβριο απολύομαι...Θέλω να πω ότι εχθές έκλεισα τρεις μήνες προϋπηρεσία στη ειδικότητα που έκανα τα χαρτιά μου και εφτά μήνες θητείας...
αα οκευ δικο μου λαθος τοτε αυτο δεν ξερω να σου απαντησω
Στον στρατό ξηράς ποιο σώμα έχει την περισσότερη ζήτηση με βάση της προηγούμενες χρονιές ;
Κάνεις για MOLF ΤΘ;
Καλησπέρα εχω κάνει τις αιματολογικές εξετάσεις και την ακτινογραφία θώρακος 21/3 οταν τις δείξω κτλ θα ειμαι κομπλέ ή θα έχω θέμα διότι έχουν περάσει κάτι εβδομάδες?
Η προκήρυξη γράφει ότι θα πρέπει να έχουν γίνει οι εξετάσεις μετά την έκδοση της . Άρα είσαι καλυμμένος. Είναι δικό τους πρόβλημα το πότε θα την δουν
Κανένα θέμα δεν θα έχεις. Οι εξετάσεις σου έχουν γίνει μετά τη δημοσίευση της προκήρυξης, όλα καλά.
Styga
Και γω 27/3 τις έκανα κάποιεςEleonora έγραψε: Πέμ Μάιος 08, 2025 11:16 pmΚανένα θέμα δεν θα έχεις. Οι εξετάσεις σου έχουν γίνει μετά τη δημοσίευση της προκήρυξης, όλα καλά.
Καλησπέρα και από εμένα
Ειχα δώσει προκαταρκτικές για σχολές πριν ένα μήνα και τις πέρασα, ωστόσο πριν 3 μέρες είχα τροχαίο με το μηχανάκι και έσπασα το πόδι. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια περίπτωση να με περάσουν δεδομένου ότι τα όρια είναι πιο χαλαρά καθώς δεν θα μπορώ να τα δώσω ;
Ειχα δώσει προκαταρκτικές για σχολές πριν ένα μήνα και τις πέρασα, ωστόσο πριν 3 μέρες είχα τροχαίο με το μηχανάκι και έσπασα το πόδι. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια περίπτωση να με περάσουν δεδομένου ότι τα όρια είναι πιο χαλαρά καθώς δεν θα μπορώ να τα δώσω ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες