Γενικές πληροφορίες για Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
ΝΕΟΣ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: φοιτητης ηλεκτρονικης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ΝΕΟΣ »

Γιάννης έγραψε:Περασα περιοδευον και δηλωσα ειδικες δυναμεις αλλα το προβλημα ειναι πως ειμαι γραμμενος σε σχολη και μου ειπαν οτι αν παρω αναβολη μετα δεν θα με παρουν ειδικες δυναμεις... Αυτο ισχυει;

ποιος στο ειπε αυτο! ΕικόναΕικόνα
Μα καλα μιλαμε υπαρχουν πολυ καμμενα ατομα για να πετανε τετοιες κοτσανεςΕικόναΕικόναΕικόνα
Και αν δν με πιστευεις παρε παραδειγμα εμενα. Περασα σε σχολη---> Το καλοκαιρι εκανα διακοπη της αναβολης για προσωπικους λογους---> Νοεμβριο κατατασσομαι ειδικεςΕικόνα so simple

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Διαβασα οτι οι Τουρκοι εινα καλυτεροι απο μας στις ΕΔ γιατι εμεις ημαστε 9-μηνο οχι οτι εμεις δεν ειμαστε καλοι.
Φιλόπατρις
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Φιλόπατρις »

Καλησπέρα κύριοι, έχω να υποβαλώ την εξής ερώτηση:

Παρουσιάζομαι Νοέμβριο στο Π. Ν. Πράγμα που δεν το θέλω ούτε το είχα δηλώσει, αλλά λόγω σχολής (απόφοιτος Σχολής΄Πλοιάρχων) με στελνουν εκεί. Έκανα δήλωση να μεταταχθώ στο Στρατό Ξηράς για να υπηρετήσω στις Ε. Δ. Το οποίο το είχα δηλώσει και όταν πέρασα περιοδεύων. Μου είπαν οτί είναι δύσκολο για μετάταξη. Βύσμα δεν έχω ούτε και αρέσκομαι σε τέτοιου είδους πράξεις. Υπάρχει περίπτωση να μπω Ε. Δ. Απο το Π. Ν.(εκει πάω για απλή θητεία, όχι έφεδρος) ή Προεδρική Φρουρά στον Μ. Λ. Α. Τ. Θα παρακαλούσα αν γνωρίζει κάποιος κατι να μου απαντήσει άμεσα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Φιλόπατρις

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 22
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Στα ΟΥΚ δεν παίρνουν από το 2004 στρατεύσιμους.

Αν δεν κάνω λάθος οι απόφοιτοι της Σχολής Πλοιάρχων παίρνουν και βαθμό όταν υπηρετήσουν στο Πολεμικό Ναυτικό.
blackcommando
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από blackcommando »

Χερετε σε ολους! Ειχα διλωσει πεζικο αλλα τωρα που θα παρουσιαστω θα διλωσω Ε. Δ. Δε θελω να κανω μονο το 9μινο μου και να φειγω, μπωρω αμα θελω να σινεχεισω; Και αν οχι Μπωρω μετα την θητεια μου να παω ΕΠΟΠ σε ΕΔ,-ΜΥΚ η ΜΑΚ (για μονιμος).
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από yandr »

Όχι σε όλα. Μόνιμος στο στρατό μόνο από παραγωγική σχολή ή ΕΠΟΠ με προκήρυξη.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Rafale »

ΓΡΗΓΟΡΗΣ έγραψε:1000 συγνωμη που ενοχλω αλα υπαρχει κανενα τηλ
/thiteia/ken_2.asp Δες εδω
Anonymous

cristi συγνωμη που σε ζαλιζψ, βρηκα τηλεφωνω απο κεντρα εκπαιδευσεως Ενα ειναι το ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΥΚΟ Κ. Ε. Ε. Δ και το αλλο ΡΕΝΤΙΝΑ Δ'ΜΑΚ σε αυτα μπορω να παρω να ρωτησω εκει; Σε παρακλω απαντα μου.

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

ΓΡΗΓΟΡΗΣ έγραψε:cristi συγνωμη που σε ζαλιζψ, βρηκα τηλεφωνω απο κεντρα εκπαιδευσεως Ενα ειναι το ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΥΚΟ Κ. Ε. Ε. Δ και το αλλο ΡΕΝΤΙΝΑ Δ'ΜΑΚ σε αυτα μπορω να παρω να ρωτησω εκει; Σε παρακλω απαντα μου.

κααι της 1ης μαλ (μαλεμε) 2821062178
Anonymous

Σωστα και της 1ης μαλ μαλεμε δηλαδη αμα παρω δεν πιστεβω να πουν τιποτα ε; Σωρη ασν σε ζαλισαΕικόνα σε αυτο αν μπορεις απαντα και ενταξει

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

ΓΡΗΓΟΡΗΣ έγραψε:Σωστα και της 1ης μαλ μαλεμε δηλαδη αμα παρω δεν πιστεβω να πουν τιποτα ε; Σωρη ασν σε ζαλισαΕικόνα σε αυτο αν μπορεις απαντα και ενταξει

γιατι να μην σου πουνε; Θυμισε μου σε παρακαλω τι ηθελες να ρωτησεις απο ειδικες δυναμεις;
Anonymous

Να ρωτησω τι παιζει σε καθε ειδοκοτητα, αλλα και αλλες ερωτησεις δεν εχω συγκεκριμενες. Ευχαριστω για την υποονη σουΕικόναα γιατι με ρωτησες τι ερωτησες; Θελω να κανω

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

ΓΡΗΓΟΡΗΣ έγραψε:Να ρωτησω τι παιζει σε καθε ειδοκοτητα, αλλα και αλλες ερωτησεις δεν εχω συγκεκριμενες. Ευχαριστω για την υποονη σουΕικόναα γιατι με ρωτησες τι ερωτησες; Θελω να κανω

η θεματολογια που σου ειπα να μπεις δε σε βοηθησε; Τι εννοεις τι παιζει;
Anonymous

Ρε παιδια. μηπως μπορει καποιος να μου δωσει να καταλαβω την διαφορα μεταξυ των αμφιβιων καταδρομων, των πεζοναυτων και των βατραχανθρωπων; κι οι 3 ειναι στις ειδικες δυναμεις σωστα;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 22
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ναι, με τη διαφορά ότι Αμφίβιοι και Πεζοναύτες ανήκουν στο Στρατό Ξηράς και οι Βατραχάνθρωποι στο Πολεμικό Ναυτικό.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες