Γιάννης έγραψε:Περασα περιοδευον και δηλωσα ειδικες δυναμεις αλλα το προβλημα ειναι πως ειμαι γραμμενος σε σχολη και μου ειπαν οτι αν παρω αναβολη μετα δεν θα με παρουν ειδικες δυναμεις... Αυτο ισχυει;
ποιος στο ειπε αυτο! Μα καλα μιλαμε υπαρχουν πολυ καμμενα ατομα για να πετανε τετοιες κοτσανες Και αν δν με πιστευεις παρε παραδειγμα εμενα. Περασα σε σχολη---> Το καλοκαιρι εκανα διακοπη της αναβολης για προσωπικους λογους---> Νοεμβριο κατατασσομαι ειδικες so simple
Καλησπέρα κύριοι, έχω να υποβαλώ την εξής ερώτηση:
Παρουσιάζομαι Νοέμβριο στο Π. Ν. Πράγμα που δεν το θέλω ούτε το είχα δηλώσει, αλλά λόγω σχολής (απόφοιτος Σχολής΄Πλοιάρχων) με στελνουν εκεί. Έκανα δήλωση να μεταταχθώ στο Στρατό Ξηράς για να υπηρετήσω στις Ε. Δ. Το οποίο το είχα δηλώσει και όταν πέρασα περιοδεύων. Μου είπαν οτί είναι δύσκολο για μετάταξη. Βύσμα δεν έχω ούτε και αρέσκομαι σε τέτοιου είδους πράξεις. Υπάρχει περίπτωση να μπω Ε. Δ. Απο το Π. Ν.(εκει πάω για απλή θητεία, όχι έφεδρος) ή Προεδρική Φρουρά στον Μ. Λ. Α. Τ. Θα παρακαλούσα αν γνωρίζει κάποιος κατι να μου απαντήσει άμεσα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Χερετε σε ολους! Ειχα διλωσει πεζικο αλλα τωρα που θα παρουσιαστω θα διλωσω Ε. Δ. Δε θελω να κανω μονο το 9μινο μου και να φειγω, μπωρω αμα θελω να σινεχεισω; Και αν οχι Μπωρω μετα την θητεια μου να παω ΕΠΟΠ σε ΕΔ,-ΜΥΚ η ΜΑΚ (για μονιμος).
cristi συγνωμη που σε ζαλιζψ, βρηκα τηλεφωνω απο κεντρα εκπαιδευσεως Ενα ειναι το ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΥΚΟ Κ. Ε. Ε. Δ και το αλλο ΡΕΝΤΙΝΑ Δ'ΜΑΚ σε αυτα μπορω να παρω να ρωτησω εκει; Σε παρακλω απαντα μου.
ΓΡΗΓΟΡΗΣ έγραψε:cristi συγνωμη που σε ζαλιζψ, βρηκα τηλεφωνω απο κεντρα εκπαιδευσεως Ενα ειναι το ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΥΚΟ Κ. Ε. Ε. Δ και το αλλο ΡΕΝΤΙΝΑ Δ'ΜΑΚ σε αυτα μπορω να παρω να ρωτησω εκει; Σε παρακλω απαντα μου.
Να ρωτησω τι παιζει σε καθε ειδοκοτητα, αλλα και αλλες ερωτησεις δεν εχω συγκεκριμενες. Ευχαριστω για την υποονη σουα γιατι με ρωτησες τι ερωτησες; Θελω να κανω
ΓΡΗΓΟΡΗΣ έγραψε:Να ρωτησω τι παιζει σε καθε ειδοκοτητα, αλλα και αλλες ερωτησεις δεν εχω συγκεκριμενες. Ευχαριστω για την υποονη σουα γιατι με ρωτησες τι ερωτησες; Θελω να κανω
η θεματολογια που σου ειπα να μπεις δε σε βοηθησε; Τι εννοεις τι παιζει;
Ρε παιδια. μηπως μπορει καποιος να μου δωσει να καταλαβω την διαφορα μεταξυ των αμφιβιων καταδρομων, των πεζοναυτων και των βατραχανθρωπων; κι οι 3 ειναι στις ειδικες δυναμεις σωστα;