Ναι είναι μόνο για αναπλήρωση κενών,13 άτομα.
Επιλαχοντες 1ΔΑ/2023
Re: Επιλαχοντες 1ΔΑ/2023
Κατα τα πασα πιθανοτητα θα καλεσει εξτρα ατομα να μπουν μαζι με τα 12-13 που καλεσαν προχθες για να συμπληρωσουν γυρω στο 150-200 αριθμο για σχολη. Μην το δεσει κανεις κομπο ετσι εμαθα ετσι λεω. Δυστυχως δεν εχω φβ για να επικοινωνησω στις ομαδες. Αυτο θα γινει λογικα μες τον Μαιο.
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 17, 2025 4:54 pm Κατα τα πασα πιθανοτητα θα καλεσει εξτρα ατομα να μπουν μαζι με τα 12-13 που καλεσαν προχθες για να συμπληρωσουν γυρω στο 150-200 αριθμο για σχολη. Μην το δεσει κανεις κομπο ετσι εμαθα ετσι λεω. Δυστυχως δεν εχω φβ για να επικοινωνησω στις ομαδες. Αυτο θα γινει λογικα μες τον Μαιο.
Καλησπέρα φίλε εσύ αυτό που το άκουσες ότι θα καλέσει άτομα;
Καλησπερα, απο φιλο μου που ειναι ηδη στη δικαστικη αστυνομια.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 17, 2025 9:24 pmΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 17, 2025 4:54 pm Κατα τα πασα πιθανοτητα θα καλεσει εξτρα ατομα να μπουν μαζι με τα 12-13 που καλεσαν προχθες για να συμπληρωσουν γυρω στο 150-200 αριθμο για σχολη. Μην το δεσει κανεις κομπο ετσι εμαθα ετσι λεω. Δυστυχως δεν εχω φβ για να επικοινωνησω στις ομαδες. Αυτο θα γινει λογικα μες τον Μαιο.
Καλησπέρα φίλε εσύ αυτό που το άκουσες ότι θα καλέσει άτομα;
Εχει μαθει κανεις εαν ισχυει αυτο που λενε οτι θα καλεσουν και αλλους. Κανενας που ειναι ηδη στην υπηρεσια; Τελικα οι πινακες ληγουν τελη του μηνα; Αυτοι οι 12 -13 αποδεχτηκαν την προσληψη?
Ας μας πουν οσοι ειναι μεσα εμεις δεν βλεπω να τα πιανουμε στα χερια μας ετσι κι αλλιως με 15 ατομα καλεσμα χαχαχαχα
Καλουν ακομα για τις αναπληρωσεις ατομα γνωριζει καποιος ;
Οι αλλοι θα ερθει το 2030 και ακόμα θα νομίζουν ότι θα τους καλέσουν... Τα λέμε στις επόμενες πκε οι κατω των 35... Οι υπολοιποι δυστυχώς φιλαρακια μου...
Κατσε μην εχεις παει εσυ 50 μεχρι να ξαναβγαλει αλλη προκηρυξη. Ονειρευτηκες τις επομενες πκε. Εδω ακομα παλευουν αυτοι που ειναι μεσα να βρουν τα πατηματα τους και εσυ στο κοσμο σου.
Κανονισε τα βραδυα στον υπνο σου να περνας αθληματα γιατι σε βλεπω πολυ θερμο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες