Επιλαχοντες 1ΔΑ/2023

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Στρατός και θητεία
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Re: Επιλαχοντες 1ΔΑ/2023

Δημοσίευση από Venom94 »

Petr έγραψε: Τρί Απρ 15, 2025 10:44 pm Αυτοι θα καλυψουν κενα; Απο ατομα που εφυγαν;
Ναι είναι μόνο για αναπλήρωση κενών,13 άτομα.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Κατα τα πασα πιθανοτητα θα καλεσει εξτρα ατομα να μπουν μαζι με τα 12-13 που καλεσαν προχθες για να συμπληρωσουν γυρω στο 150-200 αριθμο για σχολη. Μην το δεσει κανεις κομπο ετσι εμαθα ετσι λεω. Δυστυχως δεν εχω φβ για να επικοινωνησω στις ομαδες. Αυτο θα γινει λογικα μες τον Μαιο.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 17, 2025 4:54 pm Κατα τα πασα πιθανοτητα θα καλεσει εξτρα ατομα να μπουν μαζι με τα 12-13 που καλεσαν προχθες για να συμπληρωσουν γυρω στο 150-200 αριθμο για σχολη. Μην το δεσει κανεις κομπο ετσι εμαθα ετσι λεω. Δυστυχως δεν εχω φβ για να επικοινωνησω στις ομαδες. Αυτο θα γινει λογικα μες τον Μαιο.

Καλησπέρα φίλε εσύ αυτό που το άκουσες ότι θα καλέσει άτομα;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 17, 2025 9:24 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 17, 2025 4:54 pm Κατα τα πασα πιθανοτητα θα καλεσει εξτρα ατομα να μπουν μαζι με τα 12-13 που καλεσαν προχθες για να συμπληρωσουν γυρω στο 150-200 αριθμο για σχολη. Μην το δεσει κανεις κομπο ετσι εμαθα ετσι λεω. Δυστυχως δεν εχω φβ για να επικοινωνησω στις ομαδες. Αυτο θα γινει λογικα μες τον Μαιο.

Καλησπέρα φίλε εσύ αυτό που το άκουσες ότι θα καλέσει άτομα;
Καλησπερα, απο φιλο μου που ειναι ηδη στη δικαστικη αστυνομια.
petr

Δημοσίευση από petr »

Εχει μαθει κανεις εαν ισχυει αυτο που λενε οτι θα καλεσουν και αλλους. Κανενας που ειναι ηδη στην υπηρεσια; Τελικα οι πινακες ληγουν τελη του μηνα; Αυτοι οι 12 -13 αποδεχτηκαν την προσληψη?
Επισκέπτης

petr έγραψε: Τρί Απρ 22, 2025 4:59 pm Εχει μαθει κανεις εαν ισχυει αυτο που λενε οτι θα καλεσουν και αλλους. Κανενας που ειναι ηδη στην υπηρεσια; Τελικα οι πινακες ληγουν τελη του μηνα; Αυτοι οι 12 -13 αποδεχτηκαν την προσληψη;
Στον αυτοματο ολα καμια ενημερωση
Επισκέπτης

Ας μας πουν οσοι ειναι μεσα εμεις δεν βλεπω να τα πιανουμε στα χερια μας ετσι κι αλλιως με 15 ατομα καλεσμα χαχαχαχα
Επισκέπτης

Καλουν ακομα για τις αναπληρωσεις ατομα γνωριζει καποιος ;
Επισκέπτης

Ετοιμαστειτε απο εβδομαδα!
Επισκέπτης

Για ποιο πραγμα;
Billdoom

Δημοσίευση από Billdoom »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Απρ 26, 2025 10:30 am Ετοιμαστειτε απο εβδομαδα!
για ποιο πραγμα να ετοιμαστουμε αδερφε απο εβδομαδα;
Επισκέπτης

Οι γνωστοι παπατζες
Επισκέπτης

Οι αλλοι θα ερθει το 2030 και ακόμα θα νομίζουν ότι θα τους καλέσουν... Τα λέμε στις επόμενες πκε οι κατω των 35... Οι υπολοιποι δυστυχώς φιλαρακια μου...
petr

Δημοσίευση από petr »

Κατσε μην εχεις παει εσυ 50 μεχρι να ξαναβγαλει αλλη προκηρυξη. Ονειρευτηκες τις επομενες πκε. Εδω ακομα παλευουν αυτοι που ειναι μεσα να βρουν τα πατηματα τους και εσυ στο κοσμο σου.
petr

Δημοσίευση από petr »

Κανονισε τα βραδυα στον υπνο σου να περνας αθληματα γιατι σε βλεπω πολυ θερμο
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 10 επισκέπτες