Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Εγώ τα εκανα από τώρα τα αθληματα τα τράβηξα βίντεο κ τα στειλα στο ΓΕΣ για να μην χρειαστεί να πάω να δώσω γιατι είμαι σεζον
Η προσβλητική απάντηση κάποιου, δεν του προσδίδει ανωτερότητα. Οφείλουμε να ακολουθούμε στοιχειώδεις κανόνες καλής συμπεριφοράς. Στο εγγύς μέλλον, κάποιοι από εσάς, θα ενταχθούν στις Ένοπλες Δυνάμεις. Θέλετε συμπεριφορές υποτιμητικές, ειρωνικές, με υφάκι; Ασφαλώς όχι! Μην επιδεικνύετε λοιπόν στους άλλους αγένεια, και απαξίωση. Το ερώτημα διατυπώθηκε με ευγένεια, η απάντηση ειρωνική και άκυρη.
Styga
Επίσης για τους κύριους που το παίζουν έξυπνοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Αν το παιδί που ρώτησε μένει στη Σκύρο ή στη Λήμνο πχ που είναι κακή μετάθεση αλλά δηλώσει ότι ο ίδιος επιθυμεί να πάει εκεί νομίζετε η αεροπορία δεν θα τον στείλει ή δεν θα βρεθεί ένας να κάνουν αμοιβαία μετάθεση προκειμένου να εξυπηρετηθούν και οι δύο και η υπηρεσία; Μάλλον οι κύριοι είναι Αθηναίοι που θα φάνε μετάθεση που θα πάει σύννεφο καμία δεκαριά χρόνια και βγάζουν χολή προς όλους. Παιδιά με καταγωγή από νησιά θα πάνε στους τόπους τους (εγγυημένα) γτ πολύ απλά κανείς άλλος δεν θέλει και αυτό μένει να αποδειχθεί. Για την αεροπορία πάντα μιλώντας.
Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που έδωσαν πέρυσι αθλήματα στο Τατόι, πως ήταν τα πράγματα; Αυστηρά; Έκοβαν με τη μία ή ήταν κάπως ελαστικοί;
Κ ελαστικοί να ειναι αν είναι θα είναι για 10 Δεύτερα πχ στο 1000αρι χωρίς προπόνηση δν βγαίνει εύκολα πιστεύω
Κι εγώ έτσι πίστευα και την πάτησα. Είμαι από νησί, το οποίο το δήλωσα σαν 1η επιλογή, και κατέληξε να πάει άλλος που με περνούσε για μηδαμινά μόρια. Αεροπορία. Οπότε όχι δεν ισχύει αυτό που λες.Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Απρ 26, 2025 3:29 pm Επίσης για τους κύριους που το παίζουν έξυπνοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Αν το παιδί που ρώτησε μένει στη Σκύρο ή στη Λήμνο πχ που είναι κακή μετάθεση αλλά δηλώσει ότι ο ίδιος επιθυμεί να πάει εκεί νομίζετε η αεροπορία δεν θα τον στείλει ή δεν θα βρεθεί ένας να κάνουν αμοιβαία μετάθεση προκειμένου να εξυπηρετηθούν και οι δύο και η υπηρεσία; Μάλλον οι κύριοι είναι Αθηναίοι που θα φάνε μετάθεση που θα πάει σύννεφο καμία δεκαριά χρόνια και βγάζουν χολή προς όλους. Παιδιά με καταγωγή από νησιά θα πάνε στους τόπους τους (εγγυημένα) γτ πολύ απλά κανείς άλλος δεν θέλει και αυτό μένει να αποδειχθεί. Για την αεροπορία πάντα μιλώντας.
Να είσαι στους χρόνους μέσα πριν τα στείλεις για να μην σε κόψουν μόνο αδερφέ
Αρχές Ιουνίου τα αθλήματα μάγκες έχω έγκυρη πηγή από το βύσμα μου που είναι πολιτικό …
Εγώ φίλε κανονικά δεν είμαι βούτυρο όπως οι περισσότεροι κοπανιεμε στο γυμναστήριο 1 χρόνο και είχα όλο αυτόν τον καιρό το χτυποκαρδη μην μειώσουν το οριο ηλικιας και δεν μπορώ να μπω
Τα αθλήματα θα τα δώσουμε Μάιο και τέλος Μαίου με αρχές Ιουνίου θα παρουσιαστούν οι επιτυχόντες
Λίγο νωρίς, δεν νομίζεις;Special2 έγραψε: Κυρ Απρ 27, 2025 8:02 pm Τα αθλήματα θα τα δώσουμε Μάιο και τέλος Μαίου με αρχές Ιουνίου θα παρουσιαστούν οι επιτυχόντες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες