Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Εγώ τα εκανα από τώρα τα αθληματα τα τράβηξα βίντεο κ τα στειλα στο ΓΕΣ για να μην χρειαστεί να πάω να δώσω γιατι είμαι σεζον
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 71

Δημοσίευση από Eleonora »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 25, 2025 11:39 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 25, 2025 8:00 pm Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά γνωρίζει κάποιος στην ειδικότητα του τραπεζοκομου της πολεμικης αεροποριας τις τοποθετήσεις που έχει μετά την εκπαίδευση και τις μεταθεσεις.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων κ' καλή επιτυχία σε όλους.
στην χαβαη θα σε στειλουν εσενα
Η προσβλητική απάντηση κάποιου, δεν του προσδίδει ανωτερότητα. Οφείλουμε να ακολουθούμε στοιχειώδεις κανόνες καλής συμπεριφοράς. Στο εγγύς μέλλον, κάποιοι από εσάς, θα ενταχθούν στις Ένοπλες Δυνάμεις. Θέλετε συμπεριφορές υποτιμητικές, ειρωνικές, με υφάκι; Ασφαλώς όχι! Μην επιδεικνύετε λοιπόν στους άλλους αγένεια, και απαξίωση. Το ερώτημα διατυπώθηκε με ευγένεια, η απάντηση ειρωνική και άκυρη.
Styga
Επισκέπτης

Επίσης για τους κύριους που το παίζουν έξυπνοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Αν το παιδί που ρώτησε μένει στη Σκύρο ή στη Λήμνο πχ που είναι κακή μετάθεση αλλά δηλώσει ότι ο ίδιος επιθυμεί να πάει εκεί νομίζετε η αεροπορία δεν θα τον στείλει ή δεν θα βρεθεί ένας να κάνουν αμοιβαία μετάθεση προκειμένου να εξυπηρετηθούν και οι δύο και η υπηρεσία; Μάλλον οι κύριοι είναι Αθηναίοι που θα φάνε μετάθεση που θα πάει σύννεφο καμία δεκαριά χρόνια και βγάζουν χολή προς όλους. Παιδιά με καταγωγή από νησιά θα πάνε στους τόπους τους (εγγυημένα) γτ πολύ απλά κανείς άλλος δεν θέλει και αυτό μένει να αποδειχθεί. Για την αεροπορία πάντα μιλώντας.
sadman
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από sadman »

Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που έδωσαν πέρυσι αθλήματα στο Τατόι, πως ήταν τα πράγματα; Αυστηρά; Έκοβαν με τη μία ή ήταν κάπως ελαστικοί;
Επισκέπτης

Κ ελαστικοί να ειναι αν είναι θα είναι για 10 Δεύτερα πχ στο 1000αρι χωρίς προπόνηση δν βγαίνει εύκολα πιστεύω
Emmoxi

Δημοσίευση από Emmoxi »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Απρ 26, 2025 3:29 pm Επίσης για τους κύριους που το παίζουν έξυπνοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Αν το παιδί που ρώτησε μένει στη Σκύρο ή στη Λήμνο πχ που είναι κακή μετάθεση αλλά δηλώσει ότι ο ίδιος επιθυμεί να πάει εκεί νομίζετε η αεροπορία δεν θα τον στείλει ή δεν θα βρεθεί ένας να κάνουν αμοιβαία μετάθεση προκειμένου να εξυπηρετηθούν και οι δύο και η υπηρεσία; Μάλλον οι κύριοι είναι Αθηναίοι που θα φάνε μετάθεση που θα πάει σύννεφο καμία δεκαριά χρόνια και βγάζουν χολή προς όλους. Παιδιά με καταγωγή από νησιά θα πάνε στους τόπους τους (εγγυημένα) γτ πολύ απλά κανείς άλλος δεν θέλει και αυτό μένει να αποδειχθεί. Για την αεροπορία πάντα μιλώντας.
Κι εγώ έτσι πίστευα και την πάτησα. Είμαι από νησί, το οποίο το δήλωσα σαν 1η επιλογή, και κατέληξε να πάει άλλος που με περνούσε για μηδαμινά μόρια. Αεροπορία. Οπότε όχι δεν ισχύει αυτό που λες.
Episkeptis12

Δημοσίευση από Episkeptis12 »

Πιστεύετε τον Μάη θα έχουμε καμία εξέλιξη ;
Επισκέπτης

Episkeptis12 έγραψε: Σάβ Απρ 26, 2025 7:07 pm Πιστεύετε τον Μάη θα έχουμε καμία εξέλιξη ;

ΤΑ χριστουγεννα
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Απρ 26, 2025 10:19 am Εγώ τα εκανα από τώρα τα αθληματα τα τράβηξα βίντεο κ τα στειλα στο ΓΕΣ για να μην χρειαστεί να πάω να δώσω γιατι είμαι σεζον
Τα έκανα και εγώ τα τράβηξα και βίντεο σε ποιο μειλ τα στέλνουμε;
Επισκέπτης

Να είσαι στους χρόνους μέσα πριν τα στείλεις για να μην σε κόψουν μόνο αδερφέ
Επισκέπτης

Αρχές Ιουνίου τα αθλήματα μάγκες έχω έγκυρη πηγή από το βύσμα μου που είναι πολιτικό …
Gior

Δημοσίευση από Gior »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Απρ 27, 2025 2:47 pm Αρχές Ιουνίου τα αθλήματα μάγκες έχω έγκυρη πηγή από το βύσμα μου που είναι πολιτικό …
Εσένα αν τυχόν σε καλέσουν για αθλήματα θα πας να δώσεις κανονικά η θα βάλεις και εκεί το βύσμα σου και θα βρεθείς κατευθείαν στο κέντρο για εκπαίδευση;
Επισκέπτης

Εγώ φίλε κανονικά δεν είμαι βούτυρο όπως οι περισσότεροι κοπανιεμε στο γυμναστήριο 1 χρόνο και είχα όλο αυτόν τον καιρό το χτυποκαρδη μην μειώσουν το οριο ηλικιας και δεν μπορώ να μπω
Special2

Δημοσίευση από Special2 »

Τα αθλήματα θα τα δώσουμε Μάιο και τέλος Μαίου με αρχές Ιουνίου θα παρουσιαστούν οι επιτυχόντες
Επισκέπτης

Special2 έγραψε: Κυρ Απρ 27, 2025 8:02 pm Τα αθλήματα θα τα δώσουμε Μάιο και τέλος Μαίου με αρχές Ιουνίου θα παρουσιαστούν οι επιτυχόντες
Λίγο νωρίς, δεν νομίζεις;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες