Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Αα καταλαβα πως παει... Περιοχη ποτε δηλωνουμε?
Ερώτηση.
Στα αθλήματα είναι ελαστικοί ;
Στα αθλήματα είναι ελαστικοί ;
Και εγώ έκανα το drug test στην βιοϊατρική. Στην καρτέλα έβαλαν την σφραγίδα της Βιοϊατρικής και στα αποτελέσματα σφραγίδα και υπογραφή του γιατρού. Μου είπαν ότι αυτή είναι η διαδικασία. Πιστεύετε ότι θα υπάρξει πρόβλημα από την στιγμή που επισυνάπτω τις εξετάσεις. Φίλε που αντιμετώπισε τα ίδια αν ξαναπήγες και σου υπέγραψε ο γιατρός πάνω στην καρτέλα σε παρακαλώ ενημέρωσε με. Ευχαριστώ.D.Y.K έγραψε: Τρί Απρ 22, 2025 2:00 pmΘέλει σφραγίδα και υπογραφή του γιατρού επάνω στην καρτέλα. Πήγαινε και πες τους ότι μίλησες με την επιτροπή και ότι σου είπαν πως εάν δεν έχει σφραγίδα και υπογραφή του ιατρού επάνω στην καρτέλα, θα σε κόψουν. Κλάψε λίγο εκεί να σε εξυπηρετήσουν γιατί είναι κριάρια ορισμένοι.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 22, 2025 12:58 pm ΔΥΚ να σε ρωτήσω εγώ έκανα από δημόσιο τις κλασικές και τις τοξικολογικές σε εργαστήριο βιοϊατρική. Μου είπαν στην γραμματεία ότι ο γιατρός τους δεν βάζει υπογραφή πάνω στην καρτέλα μου και σφραγίδα, μόνο πάνω στα αποτελέσματα είναι εντάξει να τα πάω έτσι ή να τούς παρακαλέσω μπας και μου βάλει στην καρτέλα;
Καλά πήγαινε στον Ψαρόπουλο, τον Μπαρδάκη και τον Τζελεπη που βρήκαν 2,3 εκατομμύρια ευρώ το μήνα επιπλέον με τον Βοριδη μέσα σε ένα πρωί και πες τους οτι το κράτος ήθελε να πιάσει το Q4 γι αυτο τελειώνετε 31 Δεκεμβρίου. Φίλε με ολο το σεβασμό τα παιδια απ το σωματείο έφτυσαν αίμα για να βγάλουν το 8μηνο αυτό ούτε Q4 ούτε ανεργιες έπαιξαν ρολο. Κινήθηκαν έξυπνα, συγκεντρώσεις, πιέσεις άνωθεν πολιτικά, κανάλια, δημοσιοτητα, βγηκανε μπροστα και τους πεισανε τα παιδια. Πολλοί που θα μπείτε τωρα χρωστάτε όλη την εργασιακή ευημερία που θα βρείτεΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Απρ 20, 2025 11:10 am Μην ασχολείστε με μικρότητες. Το ζητούμενο είναι η εργασιακή αποκατάσταση δλδ αόριστα...
Έχετε υποψην ότι το ποσοστό ανεργίας για το 2024 ήταν 9,5%
Αυτό μετριέται επί του συνολικού εργατικού δυναμικού (θα μου πείτε τη μας λες λες τώρα, εγώ θέλω να δουλέψω και δεν με νοιάζει) όμως να σε νοιάζει...
Όσο υπάρχουν νόμοι που κάνουν νόμιμους τους συνταξιούχους να εργάζονται. Δεν πρόκειται να πέσει το εργατικό συνολικό δυναμικό έτσι ώστε να ξεβρακωθει αυτό το κράτος.
Διοτι αν ανέβει δραματικά η ανεργία, σε συνδυασμό με τον υψηλό πληθωρισμό η Ελλάδα πρώτη θα οδηγηθεί σε στασημοπληθωρισμο, που σημαίνει σχεδόν πτώχευση για Ελλάδα. Άλλωστε να έχετε υπόψιν ότι ειδικά για φέτος το κράτος προέβλεψε να τελειώσετε 31/12 και το έκανε αυτό διότι είναι πολύ αγχωμένο με αυτούς τους δείκτες άσχετα που σας είπε χιλιάδες δικαιολογίες... Ήθελε απεγνωσμένα να πιάσει το Q2 ΚΑΙ Q3 της οικονομίας (Q=4 μήνες)
Και ήθελε νέα άτομα γιατί θέλει να αυξηθεί το εργατικό δυναμικό που είπαμε έχει άμεση συνάρτηση με την ανεργία (ξέρει ότι οι άνω των 40 από μεγάλη ανάγκη θα βρουν οπουδήποτε ενώ οι 25 έως 30 δεν θα πολυψαξουν για εργασία)
Έχετε υποψην αν στραβώσουν αυτοί οι δείκτες λόγο ασταθμητων παράγοντες... Μπορεί ξαφνικά να δούμε μέσα στην αντιπυρική 5.000 άτομα συμβασιούχους... Το είχε ξανακάνει το κράτος την δεκαετία του 2000 (πάντα οι πυρκαγιές είναι αφορμή) . Και αυτός είναι ο λόγος που το κράτος για να είναι ευέλικτο κρατεί αυτούς τους διαγωνισμούς εκτός ασεπ (διοτι το ασεπ αργεί. Και αν θες να πειράξεις έναν δείκτη άμεσα έχεις τέτοιου είδος διαγωνισμούς)
Κομπλέ στην βιοϊατρική μου έβαλαν σφραγίδα και υπογραφή και πάνω στην καρτέλα. Τώρα πρέπει να περιμένουμε τηλέφωνο να μας πούνε πότε πηγαίνουμε πάνω στην Κηφισιά όσοι είμαστε από Δ. Ι. Π. Υ. Ν Αθηνών?
Μήπως γνωρίζει κάποιος κατά προσέγγιση πόσοι δεν παρέλαβαν καρτέλα συνολικά;
Το σωματείο, όμως, δεν έσωσε τόσα άτομα, άνω των 500, που έμειναν εκτός, για τον ένα ή τον άλλο λόγο. Σε τέτοιες συμφωνίες, κάτι παίρνεις κάτι δίνεις. Όλοι κερδισμένοι, δεν μπορεί να είναι.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 23, 2025 12:51 amΚαλά πήγαινε στον Ψαρόπουλο, τον Μπαρδάκη και τον Τζελεπη που βρήκαν 2,3 εκατομμύρια ευρώ το μήνα επιπλέον με τον Βοριδη μέσα σε ένα πρωί και πες τους οτι το κράτος ήθελε να πιάσει το Q4 γι αυτο τελειώνετε 31 Δεκεμβρίου. Φίλε με ολο το σεβασμό τα παιδια απ το σωματείο έφτυσαν αίμα για να βγάλουν το 8μηνο αυτό ούτε Q4 ούτε ανεργιες έπαιξαν ρολο. Κινήθηκαν έξυπνα, συγκεντρώσεις, πιέσεις άνωθεν πολιτικά, κανάλια, δημοσιοτητα, βγηκανε μπροστα και τους πεισανε τα παιδια. Πολλοί που θα μπείτε τωρα χρωστάτε όλη την εργασιακή ευημερία που θα βρείτεΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Απρ 20, 2025 11:10 am Μην ασχολείστε με μικρότητες. Το ζητούμενο είναι η εργασιακή αποκατάσταση δλδ αόριστα...
Έχετε υποψην ότι το ποσοστό ανεργίας για το 2024 ήταν 9,5%
Αυτό μετριέται επί του συνολικού εργατικού δυναμικού (θα μου πείτε τη μας λες λες τώρα, εγώ θέλω να δουλέψω και δεν με νοιάζει) όμως να σε νοιάζει...
Όσο υπάρχουν νόμοι που κάνουν νόμιμους τους συνταξιούχους να εργάζονται. Δεν πρόκειται να πέσει το εργατικό συνολικό δυναμικό έτσι ώστε να ξεβρακωθει αυτό το κράτος.
Διοτι αν ανέβει δραματικά η ανεργία, σε συνδυασμό με τον υψηλό πληθωρισμό η Ελλάδα πρώτη θα οδηγηθεί σε στασημοπληθωρισμο, που σημαίνει σχεδόν πτώχευση για Ελλάδα. Άλλωστε να έχετε υπόψιν ότι ειδικά για φέτος το κράτος προέβλεψε να τελειώσετε 31/12 και το έκανε αυτό διότι είναι πολύ αγχωμένο με αυτούς τους δείκτες άσχετα που σας είπε χιλιάδες δικαιολογίες... Ήθελε απεγνωσμένα να πιάσει το Q2 ΚΑΙ Q3 της οικονομίας (Q=4 μήνες)
Και ήθελε νέα άτομα γιατί θέλει να αυξηθεί το εργατικό δυναμικό που είπαμε έχει άμεση συνάρτηση με την ανεργία (ξέρει ότι οι άνω των 40 από μεγάλη ανάγκη θα βρουν οπουδήποτε ενώ οι 25 έως 30 δεν θα πολυψαξουν για εργασία)
Έχετε υποψην αν στραβώσουν αυτοί οι δείκτες λόγο ασταθμητων παράγοντες... Μπορεί ξαφνικά να δούμε μέσα στην αντιπυρική 5.000 άτομα συμβασιούχους... Το είχε ξανακάνει το κράτος την δεκαετία του 2000 (πάντα οι πυρκαγιές είναι αφορμή) . Και αυτός είναι ο λόγος που το κράτος για να είναι ευέλικτο κρατεί αυτούς τους διαγωνισμούς εκτός ασεπ (διοτι το ασεπ αργεί. Και αν θες να πειράξεις έναν δείκτη άμεσα έχεις τέτοιου είδος διαγωνισμούς)
Καλησπέρα σας
Στην καρτέλα με τούς γιατρούς ένας γιατρός μου έβαλε μόνο σφραγίδα καί υπογραφή χωρίς να γράφει τίποτα άλλο πιστεύετε θα έχω έχω πρόβλημα με αυτό
Στην καρτέλα με τούς γιατρούς ένας γιατρός μου έβαλε μόνο σφραγίδα καί υπογραφή χωρίς να γράφει τίποτα άλλο πιστεύετε θα έχω έχω πρόβλημα με αυτό
Καλησπέρα σας
Στην καρτέλα με τούς γιατρούς ένας γιατρός μου έβαλε μόνο σφραγίδα καί υπογραφή χωρίς να γράφει τίποτα άλλο πιστεύετε θα έχω έχω πρόβλημα με αυτό;
Μήπως Γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει
Στην καρτέλα με τούς γιατρούς ένας γιατρός μου έβαλε μόνο σφραγίδα καί υπογραφή χωρίς να γράφει τίποτα άλλο πιστεύετε θα έχω έχω πρόβλημα με αυτό;
Μήπως Γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει
Σε ποια βιοϊατρική πήγες φίλε να τους πω αν μου φέρουν αντίρρηση. Αύριο θα πάω. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Όπως είπα και στον φίλο παραπάνω, θέλει σφραγίδα και υπογραφή του γιατρού και στα δύο. Δηλαδή και επάνω στην καρτέλα, στα αντίστοιχα κουτάκια της ειδικότητας και επάνω στις εξετάσεις. Οπότε κάνε έναν κόπο και ξανά πήγαινε. Ειδικά στην καρτέλα είναι ΣΟΣ.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 22, 2025 8:07 pm
Και εγώ έκανα το drug test στην βιοϊατρική. Στην καρτέλα έβαλαν την σφραγίδα της Βιοϊατρικής και στα αποτελέσματα σφραγίδα και υπογραφή του γιατρού. Μου είπαν ότι αυτή είναι η διαδικασία. Πιστεύετε ότι θα υπάρξει πρόβλημα από την στιγμή που επισυνάπτω τις εξετάσεις. Φίλε που αντιμετώπισε τα ίδια αν ξαναπήγες και σου υπέγραψε ο γιατρός πάνω στην καρτέλα σε παρακαλώ ενημέρωσε με. Ευχαριστώ.
Ο καρδιολόγος απλά έβαλε στο κουτάκι ότι μπορώ να συμμετέχω σε αθλητικές δοκιμασίες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Zwgrafiotis13 και 9 επισκέπτες